Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
cOxeR
Ármester
Rohadt macera szerintem és nagyon azt látom, hogy egyre több benzines autónál is elkezdték tolni a zárt felniket, hogy jó legyen a légellenállás. Én akkor tennék fel ilyen zárást, ha tényleg hosszú útra megyek, mondjuk 800-1000 km mert akkor van mit spórolni, országon belül szerintem nincs jelentősége. No persze performance tulajként mondom... alapból nem a karcsú fogyasztásáért vettem.
-
Danex
addikt
Szerintem kellene lennie nyilásnak ,hogy ki tud szedni.
De amúgy árulnak külön középrészt temun is, de akár pofásabb dísztárcsa is van ami hatékonyságban valahol a kettő véglet között van, csak optikailag szerintem szebb + még védi a felni peremét is. (18as felniből kvázi 19-est csinál látszatra) -
-
-
chaosmonger
tag
Érdekes kérdés ez a hifi, nekem SR HL van, tehát a 'gyenge', de szerintem gyönyörűen szól ez is. Nyilván függ attól is, hogy milyen zenéket hallgat az ember, én nagyrészt rock/metál vonalon mozgok, elképesztően szép és részletes a hangkép. Pedig pl. a Kornnál van mély rendesen, rezeg a nadrágszár mélynyomó nélkül is. Lehet hogy techno zenénél teljes hangerőn nagyobb a különbség, de volt nálam 2 napra egy AWD Juniper, megmondom őszintén egyáltalán nem éreztem jelentős különbséget a hang terén.
Valószínűleg azért is olyan jó a hang, mert elképesztően csendes a kocsi és így a részletek nagyon szépen kijönnek már alacsonyabb hangerőn is. Egy régebbi Y-nál viszont lehet hogy ez az előny annyira nem érvényesül mondjuk pályán a gyengébb hangszigetelés miatt.
Illetve még az tudom elképzelni, hogy a kevesebb hangszóróval hátul lehet, hogy gyengébb a hang, de ez ugye engem nem érint (most jöttem rá, hogy nem is utaztam még hátul Teslában
), de amikor ott a család akkor úgy se bömböltetem. -
Doki16
addikt
Nekem a HL M3 mellett szólna még a jobb hangszigetelés és a "jobb" felfüggesztés. Valamint a leginkább nyerő dolog az ülésszellőzés. A HW4 már csak hab a tortán, ez nem most lesz előny hanem majd a jövőben. De engem személy szerint az egyik leghatékonyabb hajtáslánc ami megfogna ebben a kocsiban. A részemről, szerintem a HL sokkal szebb mint a gomboc MY.
Napi 50km-t megyek, ezt az Ioniq 28 is tudta bőven, de nagyobb hatótávra vágytam és Nirot vettem. Azért rosszul érint, hogy a Niro minimum 20-30%-al többet eszik mint az Ioniq.
De persze én nem akarlak meggyőzni, csak a saját szempontjaimat írtam le.
-
cOxeR
Ármester
Én viszlek egy kört ha szeretnéd.
(Halásztelek)
Utazni pakolni az Y biztosan jobb lesz, én a stabil oldaltartást szeretem ebben pedig nincs kérdés, hogy nem az Y lesz a nyerő.
Zene meg fejleszthető szerintem a nagy hifi se túl remek, de persze ha gyári állapotban nézzük lehet döntő a prémium hifi. - nekem folyamatban a fejlesztés
Amennyiben az erőt el tudod engedni, akkor hosszú távon a HL szerintem a jobb választás, illetve futómű miatt az Y fog később zörögni belül, a performance-ok a leghamarabb. -
-
CsodaPOK
senior tag
Ha folyamatosan rossz (értsd, pl BP belváros) utakon kell járj, akkor valóban véleményes. Egyébként szerintem simán vállalható.
Ha felváltva vezetsz Y-t, meg másik autót, akkor feltűnő lesz a különbség. Ha csak az Y-nal mész, akkor simán hozzászoksz. Pályán pl szerintem kifejezetten jó, hogy nem billeg, mint egy ladik. Nekem nem is a keménysége a zavaró, hanem, hogy szerintem jobban kellett volna figyeljenek a zajcsillapításra. Ha átmegyek egy úthibán, akkor olyan kellemetlenül hangos, ahogy "puffan" a futómű. -
CsodaPOK
senior tag
Felhasználás függő. Mióta megvan az autó, csak akkor töltöttem SUC-on, mikor megvettem külföldön. Azóta csak otthon töltöttem. Amikor jöttem vele haza Németo-ból, akkor kifejezetten jól esett, hogy 1,5-2 óránként megálltam 10-20 percre lábat nyújtóztatni, eszi-iszi-pisi. Sokkal kipihentebben értem haza, mint mikor egy dízellel letoltam hasonló távot 1 max 2 megállóval.
-
kraftxld
félisten
Egyáltalán nem zavaró, nemrég voltam Amsterdamban, sokkal jobb volt a 2.5-3 óránkénti megálló, amire megvolt a kaja, pisi, stb addigra már mehettem is tovább a legtöbb esetben.
Sokkal jobban bírtam az utat mint korábban dízel kocsival.
Országon belől meg mindig elég, érkezés után meg töltés aztán ennyi
-
WiZARD
veterán
Ez nagyon user/használat függő.
Én kb 1 kezemen meg tudom számolni hányszor voltam az elmúlt 7 évben autóval olyan messze, hogy útközben tölteni kelljen.
A rendszeresen látogatott célok (Győrből Bp/Bécs/Balaton) pedig megvannak simán, többnyire oda-vissza töltés nélkül.
Amúgy se szeretek autóval menni a világvégére, nekem q unalmas az autópálya, elálmosodok, egy helyben kell ülni stb. Kifejezetten kell a 1.5-2 óránkénti megálló.10-80% az 31-32 perc környéke (Y AWD)
-
WiZARD
veterán
Y AWD nekem fogyaszott már meglepően sokat pályán, főleg SUC-ra navigálva, akkut fűtve. 300km pályán inkább nincs meg mint megvan. 25-27 körüli fogyasztás könnyen öszejön, és a bruttó 80as akku, az nettó 73-75 környéke, főleg ha nem új.
X: brutál sokat tud enni, nem hogy 300, de pályán 200km is necces tud lenni. Főleg télen, hőszivattyú nélkül, stb.
X P100D volt kölcsön nálam párszor, télen szar időben Győr-Bécs távon, szembeszéllel elfogyott 65%.
Nyáron Győr-Bp-Győr az max 110-120 körüli tempóval volt meg töltés nélkül. -
kraftxld
félisten
Az extra motor miatt picit alacsonyabb a range. Én elég sokat megyek 250 km-et egyben pályán (2024-es Y LR RWD), 120 körüli tempóval, 90%-nyi akksival indulok, ha nincs valami szimpatikus kisteherautós aki mögött lehet vitorlázni szélárnyékban akkor 15-18% körüli töltés szokott maradni.
-
aleister
veterán
Szerintem is. Egy használt 3-as egyáltalán nem az elérhetetlen kategória.
Az S kivezetését sajnálnám. Anno a kettő között vacilláltam, és az itteni ajánlásoknak engedve az M3 mellett döntöttem, amit egyáltaln nem bántam meg. Viszont titkon mindig motoszkált bennem, hogy idővel bevállaljak egy frissebb S-t, az M3 meg menne a Zasszonynak. -
Kapanyél
őstag
Azokat a nagyobb tárgyakat leszámítva, amik csak egy kombiban férnek el, az M3 szerintem több helyet kínál mind az utasok, mind a csomagok számára, mint egy kombi Ceed.
Mi 4-en úgy toltunk le vele nyaralásokat, hogy az utastérbe nem kellett csomagot, táskát tenni, pedig még a rolleremet is el szoktuk vinni.
Y-t azok vesznek, akiknek az tetszik, vagy akik babakocsiznak még. Egyéb esetekben a több helyre való igény 99%-ban csak duma és 1% speciális rétegigény.
Ha az esetek 95%-ában amúgy is csak egy ember járkál vele, fölösleges a nagyobb fogyasztás és a drágább gumik miatt is. -
-
seller007
tag
-
Balázzs
senior tag
Nálunk a 2. autó alig van használva, m3 4 év alatt 100k km, másik 11 év alatt 68. Annyira jó a Tesla rendszer (infotainment, autó, töltés stb.) hogy nem fog kelleni utána más. Pár dolgot kivéve minden egyszerű és működik.
Ha a kombi marad hosszú utakra, akkor a helyedben én a legolcsóbb opciót venném.
-
h1mpi
félisten
Nekem is nagyon valószínű, hogy a Juniper kimarad, inkább rámegyek egy HL M3-ra, azt szinte mindenki dícséri. Felnőtt BMW i4 szintre minőségben a többiben meg eddig is jobb volt.
tuzpenge: a 100 kg nem gond, a magasság lehet én 184 cm vagyok és ott kényelmes. Nekem a Teslák ülése kimondottan kényelmes, használok más autókat is és sokkal korábban kezdem érezni, hogy kányelmetlen, mint a Teslában.
-
madgie
titán
Ha marad a kombi, nincs olyan isten, hogy én a Juniper előtti Y-t választanám a Highland M3 ellenében. Futómű, kinézet, zajcsillapítás, kb minden a Highland felé húz, egyedül a pakolhatóság, ami az Y felé, de arra meg ott a kombi.
Anyagilag persze nem mindegy, de ezt te tudod, hogy álltok. -
cOxeR
Ármester
Y elég lesz méretben mindenre is, keveset fog menni a kombi mellette.
Én amúgy a 3 rwd LR-re mennek, az lesz hatótávban és szoftveresen is az időtállóbb, meg jobban összeszerelt is. Arra váltanék én is ha most újabbra kellene cserélnem, pedig nagyon megszerettem az awd-t.
Csillaggarázs esetén ezek jobbak mint az lfp-s STD range, de ha árban sokkal kedvezőbb nem elvetendő, annak fog a legkevésbé degradálódni az akkuja, de télen lassabban tölthető.
A kérdés mennyire vagytok magasak, méretesek, mert az írhatja felül a bódé választást az Y javára. -
CsodaPOK
senior tag
USA-ban 100 dollár körül van havonta. Ha lesz EU-ban is rendes FSD és hasonló áron lesz az előfizu, akkor nem olyan rossz ajánlat. Főleg annak akinek nem kell folyamatosan.
Persze bármikor változtathatják az összeget.
Részemről az lesz érdekes kérdés, hogy ha van megvásárolt EAP, akkor lesz-e valami kedvezmény az előfizuban. -
tamaslacc
csendes tag
12V-os kisakksi ügy.
Na sikerült szerezni egyet, itthon 3 helyen árulják a gyárit (65e, 80e, harmadikat nem tudtam kideríteni). Kaotikus, hogy hol és mikor van készlet. Jelenleg 2-3 héten belül azért meg lehet oldani. Valószínű túlaggódtam, de én nyugodtabb vagyok így, hogy amikor megdöglik, akkor nem kell várni rá. Garázsban elfér.
-
-
cOxeR
Ármester
Tömegesen jönnek be az autók, tömegesen jönnek határon túlról is szervizbe, “I’m Szlovákia” hangzott el tegnap épp, és nagyjából 6-7 sk rendszámos auto volt a parkolóban.
Nem lenne gond, ha nem ilyen fejetlenség lenne, lenne alkatrész elegendő mennyiségű, érted odamentem ott voltam 8-12 óráig, lett volna alkatrész maradtam volna +1 órát kb, vagy annyit se és nem kell visszamenni egyik csere se bonyolult, se nem hosszú, nem kell újra munkát felvenni, újra felállni az emelőre… saját magukat szúrják t*kön. Nem mellesleg építik le a kedvét az embernek a márka iránt. Az auto amúgy rendben van/lenne, hazai utakon zörgő elemek nem meglepőek semmilyen gyártó esetén (I3 is zörgött), futómű gond szintén… kisakku más autókban is lehal, az itt is gond, de összességében kevés motor és nagy akku csere van (én beleszaladtam es még szerencsésen mert nem volt mozgásképtelen a kocsi), de ha azt rapid megoldanák(nem nincs készleten nekik se motor se akku) a csipp-csupp dolgokra az ember szemet tudna hunyni, de így nehéz mikor látod, hogy semmit nem képesek azonnal elhárítani.
Budaörsön pl volt ilyen futómű alkatrész, amit aznap megcsináltak másnak, mondhatnám, hogy csak pechem volt (mikor foglaltam az időpontot még nem volt lehetőség oda foglalni)… meg igazából nem is, 20e Ft-os alkatrész, mennyi lehet a gyártási költsége 6-7e Ft, köztudottan gyenge a futómű a mi útjainkra, de ne mond már, hogy nem lehet egy kartonnal tartani belőle, pláne a mai világban. Ráadásul nem 30-40 féle modell van… -
cOxeR
Ármester
Mondjuk megmérték a féktárcsákat, fékbetéteket amire a gumis 1 éve azt mondta 38e Ft-os gumi csere közben, hogy ezt már le kell cserélni.
Betét elöl 10mm helyett van 8 és 7, hátul 9mm a gyári és a mért is.
Tárcsa elől 25mm helyett 25 és 24, hátul 20mm helyett 19mm mindkét oldalon.
Meg arról is volt szó, hogy az elektromos nehéz, nagyon gyorsan kopik a gumi, 6-6,5 mm körül van a négyévszakos 1 év 22e km után.
[kép] [kép] -
h1mpi
félisten
Nekem ugyanez. Hiba bejelentve 1 éve, nem találják a zörgést. Utána megint bejelentve, kapok időpontot 80 napra, akkor se találják, de közben elkezd kattogni a lengőkar, azt felírják cserére újabb 80 napra. Nem hagyom magam, szervizes kolléga eljön velem tesztkörre, zörög az ülés, mint állat, nem tud mit tenni felírja a komplett hátsó sort cserére. Nagy kegyesen a Váci útra, mert időpont nem volt. Igaz felajánlotta Budaörsöt 1.5 hónapra, de sajnos az év végi hajrában nem tudok menni szabira egy napra sem, a Váci út meg 4 km-re van. Jövőre szerintem cserélek egy plug-in Bmw-re, ott van szerviz legalább és 4 évig ingyenes és legalább én indexelek majd
-
CsodaPOK
senior tag
Amúgy nem kell túlgondolni ezt az AWD-RWD témát.
Normál benzines/dízel autók is mennek hátsó kerék hajtással, pedig ott hátul minimális csak a súly. Az elektromos autónál sokkal több súly van hátul, sokkal kevésbé jellemzőek azok a problémák, amik az átlag téli failarmy videókban szoktak lenni.
Ha normálisan közlekedsz, akkor semmit nem fogsz érezni abból, hogy hátsó vagy összkerekes az autó. Btw, az AWD is nagyrészt hátul hajt. Az első motort csak szükség esetén használja.
Szóval ha egyébként hatótávban az RWD elég neked (bár ebben sincs egyébként olyan nagy különbség a mindennapi használatban) és az a kérdés, hogy fiatalabb RWD vs idősebb AWD, akkor gondolkodás nélkül az RWD a logikus döntés szerintem.
És amikor arról beszélünk, hogy az RWD nem úgy gyorsul, stb., akkor tegyük mellé, hogy de még az is ~6mp alatt futja a 0-100-at, amivel a magyarországi autók ~90%-ánál jobb. És instant ott van a nyomaték, nincs torpanás, turbólyuk, stb, ami miatt még erősebbnek hat. -
closer
csendes tag
Nálam sem született meg a döntés, de leírom a saját tapasztalatokat. Highland LR AWD-t, Highland RWD-t (LFP) és 2021 Perfet vezettem.
1) Az élményt inkább a kanyarok adják, nem a 0-100, vagy bármilyen sebességről való gyorsítás.
2) LR AWD és Perf is érezhetően jobban gyorsul, mint az LFP RWD. Mindegyik AWD változat gyors és 'síneken megy' érzést fog adni.
3) A Tesla, meg alapvetően minden elektromos autó nehéz. Ez ront az élményen. Az LFP akku is nehéz, súlyban jobbak voltak a régi SR RWD-k.
4). Az RWD jobban dobálja a seggét, de az elektronika szépen megfogja, nehéz vele hülyeséget csinálni (száraz úton). Az AWD biztonsága szerintem túl van gondolva, de biztosan stabilabb 130-nál, vizes úton.
5) Szóval ha a fun a lényeg: nincs konklúzióm. Tetszett a 21 Perf, és mivel beesett az ára, alapvetően ezeket nézem, de élményben az RWD is jó volt. Lassabb, de agilisabb és játékosabb.
6) Sokan elfelejtik, de egy alap RWD is cca 6 másodperc alatt hozza a 0-100-at. Ez gyors. És rögtön van nyomatékod, ez szintén segít.
7) Normál tempóban, városi környezetben nagyon ingerszegény mindegyik változat.
8) A HL-eket jobb volt vezetni és kormányozni.
Redditen mindenki a perfet javasolja (ha az élmény a cél), szerintem nem ennyire egyértelmű a helyzet. Próbáld ki őket. -
kraftxld
félisten
Én se vettem volna az Y-ra ha nem kellett volna a lízing miatt, olyan önerő van, hogy pl nem éri meg megcsináltatni a repedt tetőablakot, aztán meg a káresemény miatt fizethetem a sokkal magasabb díjat évekig.
Majd ha lesz egy zsák olcsóbb Y aminek mondjuk törték az elejét meg több szervíz, akkor megcsináltatom tetőüveget. -
Kapanyél
őstag
Én még majdnem 20-ért vettem, hogy rohadna ki a piac...
Mivel kp fizettem, nem volt kényszer megkötni az akkor évi 500k-s biztosítást. Pedig én is minden autómat leamortizáltam kicsit valahogy (vagy az asszony, tökmindegy). Eddig csak egy jobbos hátsó lámpát kellett vennem, mert megrepedt a burkolat, az volt 50-70k (már nem emlxm). Vannak apróbb karcok rajta (több mint félévesen vettem) és voltak is rajta, de mindig arra gondolok, hogy amennyiért meg lehetne csinálni szépre, annyival nem kapnék érte többet használtan. Főleg így, hogy 10+ millát buktam rajta...
Eddig amúgy csak egy alap szervizem volt Zambellynél 100k-ért (de minek), az említett lámpacsere és egy lámpa vezérlő modul 20k-ért. Ja és meginjekcióztam a nyekergő gömbfejeket. És most egy kisakku csere 65-ért, amit magam végeztem el. Meg persze a gumik (CC2), de az alap.
Minden rohadt autómra locsoltam eddig a pénzt, mert szerintem így van rendjén (tervszerű karbantartások prémium autók esetén), de most azt mondtam, hogy elég volt. Ami bajos, azt javíttatom, de a karcok nem érdekelnek. Amúgy kinek mi: nekem 10-15M alatt nem éri már meg újszerű állapotban tartani, erre jöttem rá. Mindig megkerestem a legjobb szakikat, nem spóroltam semmin, de sosem adtam el annyival drágábban a hibamentes, tökéletes autóimat, mint amennyibe kerültek nekem az évek során.De ennyit a CASCO-ról meg a hozzáállásról. A lényeg, hogy:
- nem vennék SR-t
- nem érdekelne már ennyi Teslas tapasztalattal a km. az akkuállapot és a jótállás semÉs még mindig akarok egy cseszett Taycant, de nagyon félek, hogy megbánom.
-
cOxeR
Ármester
Rohadt nagy szerencse is kell, hogy ne legyen gondod, az elengedhetetlen figyelmen túl természetesen, minden nap benne van a sérülés/baleset lehetősége, de ezen se lehet feszülni. Biztosito meg mindig jól jár, sose az ügyfél az aki profitál. Én a focus elejével koccoltam le itthon egy ágyást (18 éves volt már), műanyag lökös, semennyire nem érdekelt. Másik meg felhúztak töketlenkedéssel, közben hátulról is beledumált oldalborda és visszatolattam hozzáértem egy kiálló falperemhez, polír nem hozza ki, de nem is vészes, pont nem éri meg ujra fújni egy lököst emiatt.
-
cOxeR
Ármester
Nekem sincs, és igen, ahogy írod nagyon drága, elég egy lámpát csak bezúzni… viszont olyan casco díjak vannak, meg önrész, hogy nem biztos, hogy jól jársz igazából, ha évekig nincs hiba. 25 éve vezetek kettő karcot sikerült összeszedni (egyet persze a Teslán, köröm méretű), nekem valami 400+ lenne a havi casco és magas önrésszel… ez 2-3 év gondmentes esetben már jelentős összeg. Ráadásul rengeteg alkatrész van/lesz minél több fut itthon az utakon, ergo az árak is normalizálódnak.
-
Madwe
nagyúr
4-500k/év mellett azért... Pl 5 évig nem balesetezel, 2.5 milliót költöttél el a semmire. Azért 5 évente nem szokás belecsattanni a másikba?
Persze Teslanal lehet pl attól tartani hogy kőfelverődés megrepeszti a tetőt pl, ami szintén nem olcsó, viszont itt meg pl sok biztosító üvegkárnak és nem kaorsszériának tekinti, szóval résen kell lenni.
Szerintem is kb kötelező a casco, de azt is megértem aki úgy dönt hogy nem köt rá. -
Danex
addikt
Attól függ, akinek nem volt casco előzménye annak könnyen 4-500e Ft is lehet, 250-300eFt önrésszel, abból már 1-1 kisebb javítás már ki tud jönni.
Én szerencsére "át tudtam hozni" az előtte lévő Vitara cascom előzményét így nekem már csak 240e Ft lett a casco, ennyit meg már egyértelműen megér, azt is egy szélvédőcserével visszaveszem majd. -
WiZARD
veterán
Majd meglátjuk. Alapvetően én se látom jónak. Az elektromos autók topikba írtam is.
De azért a fapad se annyira vészes. Persze bénább, akit érdekel az autó és nem csak közlekedő eszköz az a jobbra fog vágyni. De bármelyik német gyártót megnézzük simán árulnak hosszú évek óta hasonló fapadot (sőt inkább olyat ami még jobban fapad), gondolom veszik is.
-
cOxeR
Ármester
Kicsit olyan mint a dobfék, mégis van auto ahol van létalapja, nincs másra szükség… és az egyszerűsége a nagyszerűsége.
Az indexkaron is megy a hiszti, az elején jobban ment, aztán akinek meg olyan van amiben nincs kar pont semennyire nem érdekli. Itt azzal van a baj, hogy árban mire EU-ba kerül pláne kishazánkban már nem lesz értelmezhető áron. -
aleister
veterán
-
Danex
addikt
Szerintem a waze-en kívül egyik navigáció vagy autós rendszer sem kezeli a magyar megyei matricarendszert, még a google sem pedig hát a tulajdonában van a Waze.
A waze viszont elég béna az elektromos töltők terén.
Sajnos olyan navi ami jelenleg mindent lefedne nincsen, a better route planner-ben is vannak hibás utak ami miatt össze vissza tervez.
Pl juniusban jól meg is szivatott a sok navi mikor Pandorf felé mentünk (életünkben először), az eredetileg tervezett úton dugót észlelt emiatt leterelt a navi ügyesen szlovákiába, ahol mentünk kb 10 percet ,természetesen fizetős szakaszon így már vehettük a szlovák matricát is.
-
Doki16
addikt
Ez van sajnos. Nem azért nincs android auto vagy carplay, mert ne tudnák megcsinálni, hanem mert nem akarják. A gyári navitól meg nem elvárható, hogy 200 féle ország mindenféle hülye szabályozását tudja. De amúgy már a Tesland megoldja, hogy legyen AA vagy Carplay. [link] Kérdés, hogy ér-e valakinek ennyit. Nekem biztos nem.
A BT-t egyszer kell felpárosítani, de az alap, mert a telefon a kulcsod. Onnantól kezdve a BT menüben tudod kezelni amit akarsz hallani. De nincs rá szükség, mert ott van a gyári Spotify, Tidal, YT music, stb. Én egyedül a letöltött podcastokat hallgatom telefonról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"Én is ezt tenném, sőt tervben van a 2023 MY AWD lecserélése egy M3 HL AWD-re"
), de amikor ott a család akkor úgy se bömböltetem.

(Halásztelek)