Hirdetés
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
válasz
seller007
üzenetére
Nem értem miért kellett a mobil szervizes részt elb*szni, és miért nem bővitik.
Mert a váci úti szerviz az adott korlátok közt dolgozik, persze kevés, de érthető hogy nem tudnak hova még betenni még 3 emelőt, stb.
Miből állna felvenni még 1-2-3 mobilszervizest? Váci út terheltsége is csökkenne, ügyfél is elégedett lenne, persze pénzbe kerül, de eddig nem gondoltam hogy az a fő korlát. -
mazsi
senior tag
válasz
seller007
üzenetére
Dehogy! Oda mész ahová akarsz. Miért mennél egy kis hibával is olyan helyre, ahol 5-10 nap alatt tudják kezelni a megkeresést, hónappal későbbi időpontot adni, vagy több alkalommal teljesen mást cserélni garanciában mint amiért oda kerül az autó?
Sokkal jobb szervizekbe is mehetsz, akár már aznap is. -
válasz
seller007
üzenetére
Mindenki azt csinál a pénzével, amit szeretne. De egy dolog, ami nagyon fontos. Sose szabad érzelmi alapon autót venni.
Én beszélgettem és e-mailezgettem is Zambelly Gyurival ezekről.Az oldalán volt enyhe húzás, simán alig látszott, ha nagyon kell, keresek képet, én úgy voltam, hogy eljárok vele így. Meg látszott ennél is hátul, hogy javítva volt. Ezt írta Gyuri:
"Egy ilyen sérülés, ha már járt Tesla szervizben, de ugye azt ott nem javíttatták meg, akár unsupported státuszt is eredményezhet.Amúgy vannak javítók, akik mindent megjavítanának ezen az autón, persze akkor jó gittes lenne. A szakszerű javításhoz elem cserék szükségesek. Az első ajtót, és a hátsó vészhárítót mindenképpen cserélném.Nem tudom ezt beárazni, nézzen körül a neten, hogy mit kap hozzá.Ha nem járatos sérült jármű vásárlásában, vagy nem rendelkezik olyan baráttal, ismerőssel, aki ebben otthon van, akkor szerintem ez olyan kockázatokkal jár, ami egy laikusnak nem belátható.Ha ezt az autót szakszervízben próbálná helyreállíttatni, már rögtön nem is lenne olyan jó az ára.Csodák nincsenek!"
Ha téged nem zavar, lehet így is járni vele, csak kalkuláld bele, hogy nyomott áron tudod majd eladni. Amúgy is zuhan az áruk, tehát 2 éven belül 200+k km-rel ilyen sérüléssel 5-össel fog kezdődni kb. Ha megjavíttatod, akkor bőven 1M fölött lesz a jav. költség.
-
válasz
seller007
üzenetére
Engedd el. Annyi eladó tesla van. Erről ordít, hogy ha nem is volt komoly baja, akkor is kókányul van javítva "gyorsba'eladásra", ha meg komoly baja volt, akkor meg azért engedd el.
Aztán azt mondod, hogy nem performance, akkor miért van performance vonal rajta? Fuss, amíg lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

drága lesz, de leginkább soha napján nem lesz időpontod.
Aztán ha tetszik a elektromos autózás ... akkor Y.