- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Grafirka #1133 üzenetére
+1, de még a rokonokat is idevenném. Mindegy, h grafikus vagy hálózati üzemeltető vagy, mindennel megkeresnek -hw tanácsadással szigorúan miután megvették a sz@rt-, mert ÉRTESZ hozzá.
Nálunk a cégnél a legokosabb mérnök lett a rendszergazda... Tényleg jó srác, de mondja is, h nem ezt tanulta, progikat tudott telepíteni, szal. ő lett, ennyi. Vicc az egész, mert közben hálózatos-szerveres bármiket is tanult kolléga meg csak ajánlatadó, amihez értene azt nem bízzák rá. A fejekben kellene rendet tenni, h a szemész orvos nem vesz ki vakbelet, a fogorvos meg nem nyúl az aranyérhez, itt is vannak "ágai" a számtechnek.
-
BonFire
veterán
válasz
Grafirka #1125 üzenetére
Most tele a bolt a régi logós Pepsivel, és én sem tudom, hogy ez most állandó, vagy csak valami marketing része. Ugyanis rákerestem magyarul és angolul, a keresési eredményeket szűkítve az aktuális évre, de nem találtam semmi kézzelfoghatót arra, miért jelent meg most hirtelen a semmiből ez a régi-új logó ismét.
-
BonFire
veterán
válasz
Grafirka #1123 üzenetére
De azt is bele kell valahogy kalkulálni, hogy 200 skicc kuka, mire egy elfogadható születik. Persze, hogy ki hova helyezi a lécet, az a saját dolga, de én eléggé válogatós vagyok, és nagyon kevés az a logó, amire azt mondom, hogy ez oké, ez jó.
És most nem olyanról van szó, mint a SONY betűlogója, amiben semmi különleges nincs, csak azért ismerjük fel, mert megszokott. Lám, a PEPSI is visszahozta a régi logóját, miután 20 éven át folyton variálta, hogy trendibb, meg fiatalosabb legyen. Most meg puff! Én örülök neki, mert a gyerekkoromat idézik a Pepsis üvegek.
-
BonFire
veterán
válasz
Grafirka #1118 üzenetére
Ez jó, de valami órabért muszáj mondani, már csak azért is, hogy véget vessünk a végtelen változtatási kedvnek. Meg olyan munkánál, aminél nem tudod, mennyit is ér valójában.
A múltkor egy diákgyerek logót akart terveztetni velem. Valami YouTube Gaming csatornához. Csapatlogót. Konkrét elképzelésekkel. És mindenáron úgy szerette volna, hogy háromezer forintból még ő alkudhasson, mondván: ők diákok (így többes számban), és kevés a pénzük. Mondtam neki, hogy amennyiben az én igen szerényen szabott áraim nem felelnek meg, lehet fordulni grafikai stúdióhoz az én áraim tízszereséért.
Még visszaírt, próbált alkudozni, de nem válaszoltam neki többé, erre lekopott.
Lemegyek egy hétvégén egy zenés szórakozóhelyre, látom, hogy ezek a csóró diákok mind szívják az ezer forintos cigit, meg Jack Danielst meg Jim Beam-et isznak. Érted. Mert amikor én voltam csóró diák, mi a faszeszt ittuk. Nem a whisky-t.
Igyon kommersz vodkát dobozos sörrel, és fizesse meg kreatív munkát rendesen!
-
Pala
veterán
válasz
Grafirka #1118 üzenetére
Az 5-os pontban levoktol mindig meg szoktam kerdezni, honnan tudja, hogy 3 perc nekem osszedobni!?
Ha tudja (hiszi, gondolja, tokmindegy), hogy ennyi ido alatt lehetseges, akkor nyilvanvaloan ert hozza, meghozza piszkosul (maskulonben ugyebar honnan tudna, hogy 3 perc...). Ha viszont ert hozza, akkor miert engem ker meg?
A 2-es pontban levok rendben vannak, azokkal siman meghivatom magam.
Nem tudom, mazlim volt-e, de eddig ebbe mindenki belement, akivel dolgoztam, sot termeszetesnek is vettek, hogy mivel igenybe veszik az idomet, ez a minimum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest