- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
Grafirka #1118 üzenetére
Ez jó, de valami órabért muszáj mondani, már csak azért is, hogy véget vessünk a végtelen változtatási kedvnek. Meg olyan munkánál, aminél nem tudod, mennyit is ér valójában.
A múltkor egy diákgyerek logót akart terveztetni velem. Valami YouTube Gaming csatornához. Csapatlogót. Konkrét elképzelésekkel. És mindenáron úgy szerette volna, hogy háromezer forintból még ő alkudhasson, mondván: ők diákok (így többes számban), és kevés a pénzük. Mondtam neki, hogy amennyiben az én igen szerényen szabott áraim nem felelnek meg, lehet fordulni grafikai stúdióhoz az én áraim tízszereséért.
Még visszaírt, próbált alkudozni, de nem válaszoltam neki többé, erre lekopott.
Lemegyek egy hétvégén egy zenés szórakozóhelyre, látom, hogy ezek a csóró diákok mind szívják az ezer forintos cigit, meg Jack Danielst meg Jim Beam-et isznak. Érted. Mert amikor én voltam csóró diák, mi a faszeszt ittuk. Nem a whisky-t.
Igyon kommersz vodkát dobozos sörrel, és fizesse meg kreatív munkát rendesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged