- MWC 2026: új Tecno Camon 50 és Pova 8 modellek jönnek Barcelonába
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Kickstarteren a Sharge 300 wattos power bankja
- Nothing Phone (3)-szerű csavart kaphat az Infinix Note 60 Pro kamerablokkja
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
El kell olvasni a magyar nyelvű szabályzatot, és abban minden benne van.
Én sima keresővel szedtem most össze egy szülinaphoz díszeket, ajándékokat. Kb féláron megvettem, mint itthon. Itt volt egy hét alatt, minden olyan minőségű, mintha itthon vettem volna. Valamire még időközben be is dobott egy 50%-os külön kedvezményt. Temuról apróságokat, könnyű, kis méretű dolgokat érdemes venni, azok biztos, hogy olcsóbbak lesznek, mint máshol. Nagy méretű, vagy nehéz dolgok szoktak drágábbra kijönni a szállítás miatt.
Valamelyik héten volt 3db külön rendelésem, mind 6 ezer forint körül. Olcsóbban kijött, mintha itthonról vettem volna, na és melyik bolt ad ingyen szállítást már 6 ezres rendelésnél? Egyik sem.
Tudni kell az oldalt használni.
A 8 ingyen ajándékos ajánlat túl hosszú, nincs benne kereső, és azt hiszem utána is részletekben hívhatod le a kedvezményt. Biztos megéri valakinek, de én azzal nem foglalkozom. A legjobb, ha bedobálsz a kosárba mindent, aztán vársz az emailre, hogy valamire kaptál kedvezményt, utána azt megrendeled úgy, hogy pont meglegyen az ingyen szállítás. Aztán megint teszel a kosárba és vársz a kedvezményre, megint rendelsz és így tovább apránként. Nekem ez a módszer jött be a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- T490s 14" FHD IPS i5-8365U 16GB DDR4 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD!
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs