- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple AirPods Max - a legjobbat a hallgatóságnak
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
El kell olvasni a magyar nyelvű szabályzatot, és abban minden benne van.
Én sima keresővel szedtem most össze egy szülinaphoz díszeket, ajándékokat. Kb féláron megvettem, mint itthon. Itt volt egy hét alatt, minden olyan minőségű, mintha itthon vettem volna. Valamire még időközben be is dobott egy 50%-os külön kedvezményt. Temuról apróságokat, könnyű, kis méretű dolgokat érdemes venni, azok biztos, hogy olcsóbbak lesznek, mint máshol. Nagy méretű, vagy nehéz dolgok szoktak drágábbra kijönni a szállítás miatt.
Valamelyik héten volt 3db külön rendelésem, mind 6 ezer forint körül. Olcsóbban kijött, mintha itthonról vettem volna, na és melyik bolt ad ingyen szállítást már 6 ezres rendelésnél? Egyik sem.
Tudni kell az oldalt használni.
A 8 ingyen ajándékos ajánlat túl hosszú, nincs benne kereső, és azt hiszem utána is részletekben hívhatod le a kedvezményt. Biztos megéri valakinek, de én azzal nem foglalkozom. A legjobb, ha bedobálsz a kosárba mindent, aztán vársz az emailre, hogy valamire kaptál kedvezményt, utána azt megrendeled úgy, hogy pont meglegyen az ingyen szállítás. Aztán megint teszel a kosárba és vársz a kedvezményre, megint rendelsz és így tovább apránként. Nekem ez a módszer jött be a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Apple AirPods Max - a legjobbat a hallgatóságnak
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs