Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
El kell olvasni a magyar nyelvű szabályzatot, és abban minden benne van.
Én sima keresővel szedtem most össze egy szülinaphoz díszeket, ajándékokat. Kb féláron megvettem, mint itthon. Itt volt egy hét alatt, minden olyan minőségű, mintha itthon vettem volna. Valamire még időközben be is dobott egy 50%-os külön kedvezményt. Temuról apróságokat, könnyű, kis méretű dolgokat érdemes venni, azok biztos, hogy olcsóbbak lesznek, mint máshol. Nagy méretű, vagy nehéz dolgok szoktak drágábbra kijönni a szállítás miatt.
Valamelyik héten volt 3db külön rendelésem, mind 6 ezer forint körül. Olcsóbban kijött, mintha itthonról vettem volna, na és melyik bolt ad ingyen szállítást már 6 ezres rendelésnél? Egyik sem.
Tudni kell az oldalt használni.
A 8 ingyen ajándékos ajánlat túl hosszú, nincs benne kereső, és azt hiszem utána is részletekben hívhatod le a kedvezményt. Biztos megéri valakinek, de én azzal nem foglalkozom. A legjobb, ha bedobálsz a kosárba mindent, aztán vársz az emailre, hogy valamire kaptál kedvezményt, utána azt megrendeled úgy, hogy pont meglegyen az ingyen szállítás. Aztán megint teszel a kosárba és vársz a kedvezményre, megint rendelsz és így tovább apránként. Nekem ez a módszer jött be a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest