Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
AssAssynn #79 üzenetére
Nekem is volt vagy három matrica rajta néhol fedésben, de a faladó jól látszik, most találtam 2023-as kicsomagolós videót, ott látszik a Kínai feladó, azon nincs semmi más matrica.
Szerintem, amin nincs Kínai feladó, az nem Kínából jött, nem értem miért ragasztanának rá itthon más matricát? De ha valóban átcimkézik, akkor ez lehet az oka, hogy egyes futárcégek miért nem találnak a megrendelésben lévő címre. -
teleahocipöm
senior tag
válasz
AssAssynn #77 üzenetére
A feladónak a csomagon kell lenni elméletileg, ha Kínából jött ottani cím kell legyen rajta. Visszanéztem egy régebbi Alis csomagot és azon Kínai a feladó. Nagyon régen még az első Alis rendelések egyike, egy pár száz forintos telefontok jött meg valami elképesztően rövid idő alatt, és annak a csomagján jelezve is volt, hogy légipostával jött.
-
Met
nagyúr
válasz
AssAssynn #44 üzenetére
1. én sem tudok ilyenről
2. célszerű angol nyelven keresni, ha konkrét dolgot keresel akkor kell hozzá némi türelemlehet kép alapján is keresni ha az úgy könnyebb.
3. Ahhoz hogy olcsóbb vagy ingyen legyen a termék, először kell némi befektetés.
Rendelgetsz, visszaigényelgeted a krediteket (minél nagyobb az érték, annál magasabb a visszaigényelhető kredit százalék). Ismerősöm állítása szerint már elég régóta csak kredittel fizet és rendelget folyamatosan. -
Postas99
senior tag
válasz
AssAssynn #44 üzenetére
Szia!
Válaszolok nem minden kérdésedre + saját tapasztalatot is leírom.
1- Tudommal ilyen nincs, csak annyit látsz ha valami bekerülne a kosaradba annak mennyi idő a kiszállítása
2- "bármit is" beírhatsz.. nem igaz mert eléggé irreleváns találatokat is hoz.
3- Igen.
Akció azokra vonatkozik akik még nem töltötték le a temu appot és még soha nem rendeltek onnan.
a, ha kapsz egy emailt ami promóciót tartalmaz (változott a kosár érték ennyivel) a legjobb ha nem impulzus vásárló vagy... beteszed a kosaradba és vársz akár napokat is.. mindegy mit is vennél nem halsz meg ha nem kapod meg azonnal...
b, ilyenkor feldobja hogy válassz azok közül amit megnéztél vagy betettél a kosaradba és arra kapsz valami kedvezményt.
c, ha ki is választod a kedvezményes cuccot, akkor x idő múlva (1 nap x nap x óra) lejár. Tehát arra ösztönöznek hogy vásárolj.. ugye van egy minimális érték amiért vásárolnod kell ez asszem 5200 Ft.
d, vigyázz az akciós termékekkel, mert lehet hogy egy hulladékot kapsz érte példa: vettem 3 darab világítós kutyanyakörvet az Aliról még télen, usb gumis védő megfelelő XL -azaz 70cm-es hosszban több különböző színben. Meg voltam vele elégedve teljesen darabja 1800 Ft volt. Aliexpressz linkKellett volna még belőle más méret is. Nosza temu app, jéé ott csak 1300 Ft sőt jött a kedvezmény csak 675FT-ért megvehetem.. betettem a kosárba 2 db-ot ,de csak az első volt kedvezményes.. meg még egy másik színt, a kedvezményes kék színben volt.
Megjött a csomag talán 1,5 hétre.. A termék a kép alapján és megérkezés után kinézetre detto ugyanaz volt, kibont, ellenőríz: és itt jön hogy az ördög a részletekben rejlik: az usb kupakok nem illeszkednek bele a csatlakozókba hogy vízhatlan legyen valójában. A fénye mivel ez egy műanyag vagy gumicső vagy esetleg szlilikon benne egy üvegszál ami világit ha egyik oldalról megvilágítod led fénnyel már az első 15 cm-en el volt törve tehát a fény csak 15 cm-ig világított onnatól fogva teljesen halovány volt az egész ez a hiba mindegyik nyakörvnél fent állt. Vissza is kértem a pénzt mert nem ezt vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest