- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco M8 5G - majd megveszed
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ha nem volt még visszaküldésed, akkor lehet csak ez lesz most.
Nekem volt a kezdet kezdetén egy led-es projektoros izzó, amit tévesen vásároltam.
11000Ft volt az értéke.
Azt visszaküldtem rendesen és azóta semmit nem kérnek vissza,
hanem egyből visszatérítik az árát, pedig most volt egy 7600Ft-os
szintén projektoros H7-es izzó készlet ami egyfolytában kiolvasztotta a gyári biztosítékot. Kértem visszatérítést arra is, de nem kérték hogy küldjem vissza.
Általában kredit-ben kérem vissza a pénzt, mert úgy is elköltöm.
-
raziel01
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Én abban szoktam amiben küldik csak ki kell fordítani a zacskót, mert régi címke nem lehet rajta. Így a fekete oldala lesz kívül.
-
raziel01
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
A rendeléseidnél van, hogy visszaküldés. Indoknak kiválasztod, hogy túl nagy/túl kicsi vagy már nincs rá szükséged.
Kapsz egy packeta feladási kódot amit packeta csomagküldési helyeken tudsz feladni. Automatában nem. Címkét nem kell rá nyomtatni a csomagra majd a boltban raknak rá.Aztán ha megvan a kód akkor a másik rendelésnél kiválasztod, hogy a led izzó nem működik és fel fogja ajánlani, hogy az elsőnek kapott kóddal egy csomagban add fel azt is. Vonalkódja jó ha megvan a termékeknek de küldtem már vissza kabátot vonalkód nélkül és nem szívóztak rajta.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
raziel01
üzenetére
Azért írtam a méretet, mert gondolom valamivel csak kell indokolni, hogy miért küldené vissza az ember, mi a baja vele.
Tehát nem is kell indokolni, csak kérvényezni egy visszaküldést?
Ezt hol/hogy lehet megtenni?Közben egy másik termék meg nem jó, mozgásérzékelős LEDizzó állandóan viágít. Se sötétre, se mozgásra nem reagál. Szóval ez a 2 cucc van a rendelésből, ami nem nyert, kb 3600 Ft értékben.
-
raziel01
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nincs ilyen, hogy küldjenek egy nagyobbat.
Ingyenes visszaküldés van amikor visszakapod az árát. Utána meg azt rendelsz amit akarsz egy új rendelésben. Nagyobb méret vagy másik ruha vagy bármi. -
Rodzser Mór
senior tag
Jött egy ruhanemű. Sajnos elég szűk. Ezt vissza lehet küldeni, hogy küldjenek egy nagyobbat? Van ennek költsége?
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Örömmel értesítem a kedves topikolókat, hogy az Express One-nak nemcsak házhoz viteli módja van.
Írták emailben, hogy a kézbesítés napján a reggel küldött emailben lesz egy link amire kattintva lehet kérni más módokat is.
Így tudtam választani:
Express One csoamgautomata
Packeta átvevőhely
AlzaBox csomagautomataKiválaszottam ezek közül, ami kellett.
Erről jött is egy jóváhagyó email, miszerint oda fogják betenni.
Majd kiszállítás után küldenek emailben egy kódot, amit ott a csomagautomatánál tudok bepötyögni. -
válasz
benfolds
üzenetére
Nekem volt ilyen de DPD-vel, aki szintén mindig kézbe adja a csomagot.
A lengyel kereskedő nem írta rá a telefonszámot és a DPD-s futár meg se próbálta
a címre kézbesítést, hanem szó nélkül visszavitte a raktárba.
Szerencsére a DPD-nél lehetett automatába irányítani, így másnap már át is vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs