- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
Nagyon tetszik,csak a téma beállitásban nem vagyok otthon. Letöltöm az mtz fájl-t,és bemásolom sdcard/MIUI/themes aztán felinstalálom,de nem olyan mint ahogy láttam neten,nem állit át mindent. 320x480 as felbontású kijelző lenne a gond (nem hinném,tegrás játékokat is elvisz) ??
-
|AP|
veterán
Sima, alap calendar a miuiban. Még egy lockscreent találtam, ami megjeleníti a calendar bejegyzéseket, de azzal sem ment, úgyhogy lehet nálam van a gebasz (csak nem tudom mi)
Ha időm engedi a leírásod alapján szeretnék egy saját LS-t csinálni. Szeretném az időjárást és mondjuk 3 naptárbejegyzést kiíratni. -
ko9
addikt
Basszus köszönöm
. Én a Phone appban kerestem, a Contacts eszembe se jutott...
A telefonálás közbeni tárcsázó tökéletes, a hívás előtti tárcsázó túl nagy.
Köszönöm mégegyszerÉpp portolom a MIUIv4-et Xperia Mini Pro-ra, ez az egyik legnagyobb hiba most.
Bocsi, hogy nem válaszoltam anno, nem volt sajnos időm visszamenni MIUI-ra, ICS-ztünk. Most viszont már v4 kompatibilis vagyok, ha kell valamit tesztelni keress nyugodtan -
Z0C!
őstag
Te biztos tudod kérdésemre a választ....
elkezdtem összerakni 6-8 eddigi témából a cuccokat..
launcher, systemui és egyéb mixelése...
viszont a képernyő lapozgatásnál megjelenő indicator-t nem találom, hogy hol van...rágugliztam de nem jártam sikerrel...
szóval az az eredeti ROMba van, vagy témából kiszedhető?
-
-
Nandivagyok
aktív tag
én is érdeklődnék olyan iránt, ami az általad említett 9s-t használja
egyébként van valami leírás arra vonatkozóan, hogyan kell miui lockscreen-t alakítgatni?
sgs2 típusúra például nem is találtam időjárás jelzőset.
nem vagyok expert programozó, de egy próbát megér, ha tudnám hogyan, mi szerint -
fatal`
titán
Hát jó legyen
H a péjpelnek ejted, akkor ok, igazából az eredeti valahol a péjpál és péjpel között van, amit ki sem bírok mondani, mert nem éltem még angliában.
Szóval kiejtés függő, mivel én péjpálnak szoktam ejteni, ezért nekem péjpállal, aki péjpelnek ejti annak meg péjpellel.
A nyelvtani szabály ide vonatkozó részét pedig ismerem, bár fogalmam sincs, hogy minek raktam kötőjelet.
-
Weeman1
veterán
Ha esetleg egy komplett Miui témát összeraknál,
Star Wars-os ikonokkal,akksi,térerőkijelzés,háttér stb,
azt nagyon megköszönném.
Sajnos nem találok sehol.
De csak ha az időd engedi,
sajna nekem kevés időm jut sok mindenre.
Most is 13 napot melóztam egyhuzamban,
ma meg 300 km-ert kocsikáztam a rokonokhoz.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EAFC 25
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest