Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsonesz
tag
Sziasztok!
Srácok, az ADW- nél hol a tökömbe állítom be, hogy a home screent ne forgassa el? LP-nál volt ilyen opció de itt az istennek se találom.
Válaszokat előre is köszönöm!

-
sssz
őstag
válasz
dzsonesz
üzenetére
bármilyen ikonból, apphoz szöveges ikont lehet vele gyártani. rengeteg beállítási lehetőséggel.
a másik amit használni szoktam: Simple Text-Text Icon Creator
-
sssz
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
persze hogy lehet cserélni
lehet a dock minden egyes ikonját külön cserélni, lehet a dock méretét szabályozni, tud olyat hogy általad választott színnel árnyékolja a dokkban lévő ikonokat és rengeteg dock háttér letölthető hozzá. én a custom launcher nevezetű appból szoktam kiválasztani az ikonokat és a dockokat is.
mindent cserélhetsz benne szinte és a sebessége messze a leggyorsabb az összes launcher között.azért szerintem az ára nem olyan vészes. amugy 15 perced van rá hogy próbáld. ha nem tetszik akkor visszakapod a pénzedet.
-
Glatius
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Nem a hátteret lehet cserélni, hanem a dokk méretét és stílusát lehet megadni...
-
dzsonesz
tag
Hali!
Amennyiben még nem találkoztatok vele, ajánlom figyelmetekbe, ezt a tetszetős ikon packot.
ADW, LP, és open home használóknak.
[link] -
Glatius
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
-
sssz
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
a sima ADW-re ne pazarolj időt. az nem fog meggyőzni.
használd az ADW Ex-et. akkor sose akarsz majd másra váltani
-
|AP|
veterán
Na jó nem kell érte fizetni

Viszont ha valaki tudna ebben segíteni:
Olyan naptár widgetet szeretnék kitenni, amiben egyedi betűtípus van. Eddig Smooth Calendar widgetet használtam. Két dolgot tudok elképzelni:
1. Smooth Calendarban valahogy betűtípust cserélni
2. ITT egy leírás arról, hogy lehet minimalistic text-tel naptárat kiíratni (már ha jól értem). Ebben lehetne betűtípust változtatni, viszont ez a leírás nem hangzik túl egyszerűen.Nekem bármelyik pont jó lenne, ha esetleg valaki tudna egy kis segítséget adni

-
PierNight
aktív tag
Véletlen nincs meg valakinek ez a háttérkép?

Mindenképp kell ez a kép! Fizetnék is érte
(Amúgy tom, ez wp7) -
|AP|
veterán
Nem lehet valahogy kinyerni a Go Launcher ikonjait png-ben? Formára teljesen megfelelnek, de szeretném picit átszínezni őket.
-
dzsonesz
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
jaja, jól szkinezhető, szépek a beépített widgetek és jó pár widget-skin leszedhető hozzá, szal' LP melett a voksom.

ADW talán 1 hétig volt fent, nem rossz de annyira nem is jött be. Még talán a GO is megér egy misét, elég ütemesen fejlesztik.Apropó, akartam kérdezni, hogy a home screeneden, jobb-fent mi az a gázhiányos boldog lufi?
. A háttérkép része, vagy valami widget?
Bocs ha téves volt a beazonosítás, vagy nagyon hülyeséget kérdeztem.
-
DonMedve
addikt
Értem Srácok!Köszönöm,de az igazság az,hogy egy widget kedvéért nem teszek fel launchert.Próbálgattam őket,de valahogy mindíg a natúr andriodnál kötök ki!

Esetleg ha valakinek megvan külön,azt nagyon megköszönném.

-
dzsonesz
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszönöm az ötleteket!
Névnap widget úgy született, hogy szinkronizáltam googli névnap naptárral és smoth calendar nevezetű appal kitettem a home screenre.
-
molnarpeter
nagyúr
-
bubi92
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
uh köszi, fel is raktam

-
molnarpeter
nagyúr
Free Power Widget
Csak ugyanazokat állítottam be, mint a gyáriban vannak 
Kéne egy éjszakai égboltos háttér, lehetőleg halvány királykékes... Tudtok egyet?

mp
-
bubi92
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
az energiagazdálkodást, hogy tetted ilyen átlátszóva

-
OnIces
tag
válasz
rum-cajsz
üzenetére
Ezt is néztem már -meg sok mást is-. Sajna nem működik -ill úgy működik, ahogyan a képen látható. Valahogy a GalaxyS Gingreren nem kezeli jól az "átlátszósságot".
Próbáltam azt, hogy ne teljesen csak 50-60-70-80%-ban legyen átlátszó, de akkor meg feketét tesz. Szóval nincs átmenet -eddigi ismereteim szerint.
Valaki -okosabb- majdcsak megoldja egyszer.
-
OnIces
tag
válasz
rum-cajsz
üzenetére
Akkor légyszíves osztd meg velem a titkot !!!!!, mert nekem gingeren még nem sikerült ezt megtennem. És nagyon kéne!!!! (GalaxyS !)
Ha találsz olyan Gingeres témát, aminek átlátszó a statusbar-ja, akkor légyszi dobj egy linket!!!!!
Én még nem láttam ilyet.-Szerinted miért?- (És -mondom- nem is tudtam ezt megszerkeszteni. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincs, DE eddig nekem nincs) A GB máshogyan kezeli a megjelenést.Nem vagyok kezdő a témázásban, ezért merem ezt így állítani.
Egyébként saját GB-s témám megtekinthető itt: -
sagit
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
app neve: Task manager
fejlesztő: rhythm softwarefull ingyenes és jó kis progi

-
dzsonesz
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Valóban, működik így is S galaxy ace-en.
Kösz a tippet. -
dzsonesz
tag
felinstallálod, elindítod, bepipálod a capture from notification-t, ha ez megvan akkor alatta a capture delay-nél kiválasztod a késleltetési időt.
Most már aktív, lehúzod az értesítési felületet ott rányomsz az ikonjára, és az előbb beállított késleltetési idő alapján, automatikusan csinálja a screent. Vagy ha az kényelmesebb neked, akkor pipáld be a capture on shake- et, és akkor csak meg kell ráznod a telefont, ha képet akarsz csinálni. Több beállítási lehetőség nincs
Ennél jobban nem tudom elmagyarázni, remélem segített. -
jacis
nagyúr
Sziasztok. Hogyan lehet a Homescreen-ről képet készíteni a telóval?
-
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Valaki meg tudná mondani hogyan lehet átlátszóvá varázsolni a notification bar-t?
Köszi
-
twine
veterán
Szia
A LauncherPro plus "beépített" naptár widget-e van a képen! A színeket pedig a Google naptár alól szinkronizálja.....Annyi csak hogy a naptár widget jobb felső sarkán rá kell nyomni a kis ikonra, hogy ne a "hagyományos" naptárt mutassa, hanem a részletest, bejegyzésekkel együtt!
Üdv
Twine -
Hopsz
tag
Hello egy olyan kérdésem lenne h a naptárak színezését (amivel jelzi a widget-en h melyik naptárból való az az adott esemény) hogyan lehet megváltoztatni? A gmail-es és a névnapos színét megtudom de a facebook-os és a saját naptár színe marad kék ciánkék.
(a szín összhatás érdekében szeretném.) amúgy a pure grid-et naptár widget-et használom de ott erre nem ajánl fel (vagy nem találom) lehetőséget. Lehet ezt egyáltalán? -
OnIces
tag
Szerkesztett GalaxyII DigitalClock
1
-képek: [link]-letöltés: [link]
2
3
FONTOS!!!
A letöltött alkalmazást át kell nevezni az eredetire -"DigitalClock"- (kitrjesztés megmarad .apk) és úgy rootExplorer-rel bemásolni a system/app mappába. Aztán widget-ként kitehető... (rootolt telefonokon működik Galaxy S-en kipróbálva)
-
bok92
addikt
Galaxy S MIUI rom:

-
ThuG4LifE
senior tag

WidgetLocker - Black Transparent
Beautiful Widgets - alap téma
Wallpaper - saját edit - eredeti: [link]
MinimalisticText
FreePowerWidget
Ikonok - már nem tudom honnan -
petipetya
nagyúr
válasz
Balázs1621
üzenetére
Köszi! Pont a legegyszerűbb megoldás nem jutott eszembe.

-
hedine
csendes tag
Hö, má nem ke a téma, egy kedves barát segített

puszi neki :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- BestBuy topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- ASUS routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szép munka.

gjoco1