- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilla84
tag
válasz
Celtis #29198 üzenetére
Most ugrik be, hogy július 4-én mikor beüzemeltem a C805-öt, akkor 2-3 óráig nem vettem észre ezeket az akadásokat, döccenéseket és még a hangelcsúszást sem, ami kiégetett már. És akkor éjjel csak feldobta, hogy letöltötte a frissítést és telepítsem. Sajnos nem tudom az első órákban melyik verzió lehetett a tv-n, most a v135 van.
Nálam a hang elcsúszása a legnagyobb gond, és nem mindig egyforma. Van mikor majdnem jó, (de sohasem tökéletes) és van mikor már nagyon zavaró. A akadás/döcögés az néha van, akár egy két órán át is, akkor magától helyreáll és akkor semmi nincs, majd ismét kezdi...Nem tudom mit csináljak, visszaküldjem vagy ne. Százszor gondoltam arra, hogy igen és hogy ne. Nem tudom állapítani meg az agyam
-
attilla84
tag
válasz
Celtis #29036 üzenetére
Nem 4K-s tv, haver adta ide, hogy míg jön a TCL, legyen amin nézzem a focit.
De sajnos nem jutottam előrébb. Ugyanúgy megvan a hang elcsúszás. Kipróbáltam egy régi stabil beltérivel (Dreambox), egy sima Octagon sf8008-al, és egy új ugyanilyennel csak a legújabb kiadás (supreme) és mindhárommal ugyanúgy megvan a csúszás.
Két dolgot még próbálok, új HDMI kábel és még ráteszem a 3. és 4. HDMI-re, lássuk a 60Hz mit csinál. Hanem nem tudom mit csináljak. -
-
attilla84
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, az infókat!
@st6969, Lehet a tuner, nem tudom. Itt viszont áramtalanítás nem segít. A pus8818-as-nál az segített, hogy forrást váltottam és vissza, vagy pl áttettem a youtube-ra és utána 1-2 órára megjavult, majd ismét kezdte a csúszkálást.
@Imi1981, Nagyon zavaró nekem is. És nincs egy "fix csúszás", így nem lehet az audio delay-el megoldani valamennyire. Az fura, hogy SD-adásnál, nem tökéletes, de kevés csúszás van. Ha mindig egyformán ennyi lenne, így még meg is szoknám, és belenyugodnék. De a HD-k nál hektikus és nagyon hitvány.
@Celtis, Hogy mi okozza, nem tudom. De lesz 2 box is, amivel próbát tudok tenni, hogy most a frissen vásárolt Octagon okozza-e vagy nem. Több, más kábel is lesz, kíváncsi vagyok, hogy mindnél ez lesz-e a helyzet. Ha igen, bármilyen jó TV, sajnos megválok tőle.
A másik problémámra, meg van valami magyarázat, ezt lehetne orvosolni valamivel esetleg? Akad, döcög, ezred másodpercre beakad a kép, de mikor elkezdi, akkor 2-5 másodperces gyakorisággal csinálja. Van mikor semmit nem csinál és szép folyamatos a kép.
-
attilla84
tag
Lehetséges, hogy a beltéri egység lesz a ludas. A múlt héten küldtem vissza egy Philips 8818-ast. Ott is jelentkezett ez is, de ott még a panel is nagyon bloomingos volt. Ez itt nincs, nagyon szép és a fekete is.
De hát ez a box elég jó vasnak számít, ilyent nem írtak hogy csúszna a hang.
-
attilla84
tag
-
attilla84
tag
Sziasztok!
2 napja jött meg egy 50C805-ös. 2 fő problémám van vele: Akadás, remegés és hang/kép elcsúszás (a hang előbb hallatszik, mint ahogy a száj mozog).
Sajnos nagyon nem is értek a TV-k-hez, és nincs is lehetőségem arra, hogy mélyebben belemenjek a tesztelgetésekbe, próbálkozásokba, (max ha valakit megkérek erre).A lényeg, hogy leginkább műholdvevővel (Octagon sf8008 supreme) használom tv-adás nézésre. A legfőbb gondom a hangelcsúszás. Ez viszont nem mindig egyforma, van mikor eléggé csúszik (kb. 1másodpercnél is nagyobb), van mikor szinte jó, de mégsem teljesen jó sohasem. Gondoltam, hogy a HDMI kábel régi, de nem, 8k-s, 4k-ban tudja a 120Hz-t (de megrendelve egy minőségibb, majd kipróbálom azzal is). A HDMI 1-be van bedugva, majd kipróbálom a 2-est is, meg a 60Hz-eket is, de nem hiszem itt lenne a gond.
Ma vettem azt észre, hogy az SD-adásoknál "majdnem" együtt van, nincs akkora csúszás, de itt sem tökéletes. De a HD-adásoknál ott nagyon elcsúszik és amikor a legjobb, akkor sincs olyan mint az SD-k-nél. Nem tudom mi lehet, bár csak kábel lenne, nem hiszem, nem tudom.
Az akadásról most csak annyit, hogy M4-en, nézem a focit, 30 percig semmi, nagyon folyamatos a kép, akkor 20-30 percig vagy akár egy óráig is, microlag vagy olyan kis akadások, döccenések vannak 2-3 másodpercenként. Aztán magától helyreáll és akár 2-3 óráig semmi nincs (mondjuk ezek az időszakok változóak).
Valakinek volt ilyen, tud valamit mondani ehhez?
Nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest