Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilla84
tag
válasz
Celtis
üzenetére
Most ugrik be, hogy július 4-én mikor beüzemeltem a C805-öt, akkor 2-3 óráig nem vettem észre ezeket az akadásokat, döccenéseket és még a hangelcsúszást sem, ami kiégetett már. És akkor éjjel csak feldobta, hogy letöltötte a frissítést és telepítsem. Sajnos nem tudom az első órákban melyik verzió lehetett a tv-n, most a v135 van.
Nálam a hang elcsúszása a legnagyobb gond, és nem mindig egyforma. Van mikor majdnem jó, (de sohasem tökéletes) és van mikor már nagyon zavaró. A akadás/döcögés az néha van, akár egy két órán át is, akkor magától helyreáll és akkor semmi nincs, majd ismét kezdi...Nem tudom mit csináljak, visszaküldjem vagy ne. Százszor gondoltam arra, hogy igen és hogy ne. Nem tudom állapítani meg az agyam
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE50TU7022K
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor