- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elkészült és telepíthető az Android 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
saelin #15811 üzenetére
Egy factory reset megoldotta a gondom. Azt nem tudja valaki hogy hogyan lehet a Tv-n egy telefonhoz hasonló recovery menüt előhozni? Nekem csak a tv os-en keresztül sikerült a reset, pedig biztos van azon kívül is valami safe mode vagy valami. Próbáltam keresni a Tv-n reset gombot de csak egy nagyobb gombot találtam az nem csinált semmit akárhogy is nyomtam, a másik meg egy hw kapcsoló a mikrofonra.
Rendo84
Pc-vel nem tudom mi a helyzet. Ps5-ön csak annyi volt nekem hogy game console-nak állítottam be a HDMI 1-et, game master on, majd az alatt a VRR-t bekapcsoltam. Konzol bekapcs és a game bar-on a HGIG és FAST/BOOST módot is benyomtam. A konzol így felismerte a VRR-t, ALLM és a 144Hz-et is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest