- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
DolbyDigital
csendes tag
1 órája nagyjából, de nem tűnt túl meggyőzőnek egyébként. Én nem számítok semmire. November 11-én is próbáltam tőlük rendelni, akkor még utánvéttel. 9 nap elteltével felhívtam őket, és akkor törölték is, hogy nem tudják teljesíteni.
Itt csak azért is bosszantó, mert láttam, hogy múlt szerdán a boltokba érkeztek készletek. Igazából jobban jártam volna, ha törlöm a fenébe és megveszem bolti átvétellel, csak mire visszakapom a pénzemet is, addigra a boltból is szép elfogy az összes. Tényleg undorítóak.
-
mcnab
csendes tag
Én is 8 napja várok rájuk, annyi különbséggel, hogy én nem fizettem előre. Múlt hét csütörtökön felhívtam őket, valami olyasmit magyarázott a hölgy, hogy 2-6 nap alatt futják át a rendeléseket utána derül ki mikor lesz szállítás ha lesz. Ezek után semmi jóra nem számítok. Lehet futok egy kört a fogyasztó védőknél ez ügyben, mert ez több mint szemétség.
-
DolbyDigital
csendes tag
Ugyanaz volt nekem is. Múlthéten hétfőn rendeltem, semmi nem történt azóta. Nálam is képzeld el pont valami tévedés történt és be ragadt a rendelésem... Ennek ellenére nekem azt mondták, hogy van még központi készleten és hét vége felé fog érkezni... Nagyon kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest