- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve2006
tag
Én az Euronicsnál vettem decemberben. Ők nem vesznek részt a promóban, a boltban meg is próbáltak rábeszélni a plusz garanciára 30e-ért. Én viszont regisztráltam a TCL-nél. (Az adatlap kitöltésénél azt válaszoltam, hogy az Alzánál vettem.
)
Valamivel több mint 30 nap múlva kaptam az emailt:Tisztelt,
Mellékelten található egy tanúsítvány, amely megerősíti az új TCL eszköz 5 éves garanciájának aktiválását.
Kérjük, őrizze meg a levelet és a mellékletet a jótállási idő lejártáig.
Köszönöm,
Jasna
A Partum d.o.o. -
ρσгτσ
addikt
-
bnorci71
addikt
hang tekintetében én nem osztom Porto kolléga véleményét
Samu LCD egy idő után meguntam a dobozhangot vettem egy Yamaha soundbart hozzá, aztán lett egy Philips oled beépített 2.1 a sundbar feleslegesség vált. A TCL vásárlásakor szempont volt a 2.1 és így a tv-hez bőven elég ha meg nagy hang kel filmhez van 5.1 is.
Van 20-30ért is soundbar de hanem akarsz 2 eszközt nem fér el alatta stb szerintem megéri a felárat. -
wwenigma
Jómunkásember
Csak hanggal kapcsolatban annyit tudok mondani hogy. C805 szépen szól, nincs másikkal tapasztalatom. És az Onkyo felirat/logó ezen is megvan .
Más kérdés, DV IQ módban nézzük most Prime videón a Reacher-t, fényerő ingadozást vettem észre időnként ami picit zavaró, más tapasztalt hasonlót illetve mi okozhatja? Egy pillanatra be-besötétedik mikor nem kellene. Gondolom frissítés majd egyszer megoldja...
-
ρσгτσ
addikt
Képminőségben van különbség a 2 TV között, de ehhez megfelelő anyagot is kell nézni, hogy legyen jelentősége. Normál TV adásra, heti 2 Netflix -re szerintem a C805 is bőven elég. Főleg, ha utóbbiból nem a legnagyobb előfizetésed van.
Hangban szintén van különbség, de az nem ér plusz 30-40 ezret. Annyiért veszel egy belépő soundbart, ami bőven jobb hangminőséget fog nyújtani bármelyik említett TV -nél.
Szóval a C765 jobb TV, de erre a felhasználásra a C805 is óriási ugrás lesz.
Kalibráltatni szakemberrel lehet. Pl. Vhiktor foglalkozik ezzel, ha igény lenne rá. De lehet venni tőle kalibrált beállításokat is. Nyilván utóbbi nem helyettesíti a rendes kalibrálást, de valószínű jobb lesz, mint a gyári állapot.
Egyébként szerintem dobozból kivéve sem tragédia a C805, de érdemes beruházni legalább egy kisebb összeget, hogy kicsit pontosabb legyen a megjelenítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest