- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colani
tag
Sziasztok.
Azt vettem észre hogy a MAXon elinditok filmet akkor sötétség van hang van de kep nincs. A többi streaming működik. Tud erre vki esetleg orvosságot? Eddig minden rendben működött ma kezdte a szarakodást(TCL 805)
Köszi előre is a segítséget 🤗🤗 -
Colani
tag
válasz
klaya86 #28382 üzenetére
v098 van fent gyárilag nem tudom ezzel milyenek a tapasztalatok. Frissíteni nem akar azt mondja ez a legujabb szoftver.... Aludtam rá egyet és megtartom. 🙂🙂🙂Igazából semmi baja pörög rendesen a menü akadás nulla 🙂👍👍👍Apple tv+ valami brutális minőségben adja a tartalmat szerintem.
-
Colani
tag
válasz
mikrofon #28365 üzenetére
Az is elbizonytalanit. Megmondom őszintén nem vagyok egy nagy guru és csak néztem hogy milyen szerverekrol lehet filmet nézni meg a társai... 😄😄😄Van egy tab s7 plusom és egy s23 ultra. 4k-s filmet próbáltam mind1ikrol atkuldeni és kB 5-6 percig megy és megszakad.. Próbáltam átváltani más wifi re de ugysem működött. Vhogy nem tetszik a rendszer. LG tvm volt előtte meg is van még de annak vhogy jobban tetszett a menüje. Atlathatobb. Na és az a távirányító 😱😱megszoktam a magic remotet nagyon 😄😄
-
Colani
tag
Nem szeretnék teljesen hülyének tűnni, de ha a tvről leszedtem a fóliát aakor is visszakuldhetem? 😄😄😄Nem győzött meg inkább elallok úgy döntöttem. Köszi előre is! 🤗
-
Colani
tag
Sziasztok. Én tegnap kaptam meg a Telekomtól eddig minden hibátlan tökéletes kép gyors menü. Csak amit itt olvasok bizonytalanit el hogy esetleg nem lesz szerviz vagy nincs ugyfelszolgalat és hasonló dolgok 😥😥😥még van 12 napom meggondolni magam ha addig nem lesz semmi probléma szerintem megtartom. LG QNED 85ben gondolkodtam még. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest