- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
pistabyte
tag
válasz
DroneZ^ #35148 üzenetére
Nekem sokat segített,hogy úgy mint a telóknál előhoztam a fejlesztői beállítások menüpontot, és ott a maximum háttérben futó folyamatokat lekorlátoztam 2-re.
Érezhetően gyorsabban betölti nálam így a plexet is,mert én csak azt használom.Fent van a YouTube sok ilyen videó-val. Android tv optimize,tweak,best settings stb...
-
pistabyte
tag
válasz
westcoastog #33244 üzenetére
Nálam játékok alatt a c805 meg a monitor is. Az élességet levettem 0-ra, utána nálam teljesen megszűnt a vibrálás.
Egy próbát hátha megérne nálad is. -
pistabyte
tag
Nálam is durván flickert nyomott a GOW ragnarök. Furcsáltam,mert monitoron nem volt flicker,de a c805 tv-n igen.
Aztán a setting ini-ben a vsync-et off-ról átírtam 1--re, onnantól szépen ment TV-n is.
Igaz én Radeonon tolom egy rx 6700 xt-vel,nem Nvidia karival.
De nem feltétlenül szar a tv,vagy ha mégis lehet orvosolni a hibát. -
pistabyte
tag
Én muszáj voltam megbonatni a szekrénysort (a vitrines rész kiment a konyhába 😂)
De igazság szerint pár nap után a 85 colos se tűnik olyan hűha nagynak, hozzá szokik az ember.
Mondjuk én még pont elcsíptem a 85c805 modellt jó áron, én még 530-ért vásároltam júniusban,a 98 colos már túl drága lett volna, +500 ezret már nem ért volna a +13 col.
Igen a sas már nincs jó helyen 😂
-
pistabyte
tag
Köszi
Igen, imádom ezt a tv-t, ennyiért nagyon jó árban kaptam el 530-ért, főleg hogy már 75-s modell us 550 ezer körül megy
Nézegettem YouTuben Vhiktor munkásságát, csak pont a 805-s modellt nem tesztelte, a 835-s modell alapján próbáltam beallitani a pc módot, de arra sajnos nem igazán tér ki
Tök jo lenne tőle egy pc mód beállítási videó is, úgy mint a ps5 beállítás tv-n. -
pistabyte
tag
Egy fontos tényező még lemaradt. A win 10 ben bekapcsoltam a HDR módot, de így még rosszabb a kép a tv-n.
Játékok alatt pc-n mi a két megfelelő hdr érték? Mennyi nitet érdemes beallitani? Jelenleg a Ghost of Thsusima alatt játszottam hdr-ben pc módban, meg játék módban de nem valami szépek így a színek,. -
pistabyte
tag
Sziasztok.
Én is beléptem egy 85C805 tv-vel a klubba.
Elég brutálisan jó a tv, nekem egy régi full hd 81cm-es samu tv-t váltott. De egy kis kalibrálási segítséget szeretnék kérni tőletek.
Én leginkább Pc módban használom a tv-t,és úgy alapon a kép nem a legszebb. Fátyolos, nem elég élethűek, szépek a színek.Egy rx 6700xt kártyával hajtom a tv-t win 10 pro op rendszerrel.
A hdmi 1 portal van összekötve a gép a tv-vel. 3840x2160-as felbontáson 120hz-en. 144hz nem megy, valószínű a 7m es akyga kábelen ennyit bír, esélyes hogy csak hdmi 2.0-as,de nekem elég ennyi, mert úgyse bírna a kártya 144 fps-t játékokban.Szóval a lényeg, Hogy vab valami jó kép beállítás? Bekapcsoltam a majsltor módot automatikusra akkor pedig pc módról atugrik a tv játék kepmódba.
Itt egy kép a 2 tv közötti méret különbségről
-
pistabyte
tag
válasz
rumkola #28196 üzenetére
Köszönöm. Majd akkor én is teszek egy próbát, hogy az adrenalin szoftverben kikapcsolom az élesitést,és a monitorban is kikapcsolom a super sharpnesst. Csak elvileg ezt a VA panel sajátossága a Ghosting effekt, ips-nél tudtommal ilyen nincs.
De a lényeg hogy tv-nél ez jobban orvosolható. -
pistabyte
tag
Sziasztok kedves csoport tagok.
Szeretnék egy kis segítséget kérni, remélem tudtok válaszolni.
A napokban vásárlásra kerül a sor egy 75C805 vagy 85C805 Tcl mini led tv-re. Ami nekem egy lényeges kérdés lenne, hogy jelenleg nagy részt PC-re lenne kötve és úgy menne rajta a gaming. Szóval van nekem egy Acer Xz321qu VA paneles monitor (sima edge ledes, semmi fald,semmi local dimming)
Nehéz ezt szavakba leirni de azért megpróbálom. Játékok alatt a monitornak van egy olyan csúnya nyűgje, hogy vibrál a kép, ha elhúzom a egeret, legjobban növényeknél látható ez a fura vibráló effekt. Ez sajnos ilyen elvileg ghostingnak hívják a jelenséget, de ami számomra tényleg fontos lenne lényegében ezért vennék tv-t és persze filmre is, hogy ez az anomália ennél a mai TV-k nél is jelen van? . Jelen esetben ezt csinálja egy mini ledes C805 is?
Találtam róla egy videót, úgy jobban látható a hiba.Ez lenne az egyik, árnyékoknál látható a növényzeten.
[link]A másik meg ez a vibráló dolog
[link]Azért is kérdezem mert a C805 is VA paneles,és vajon örökölte tovább ezeket a hiba jelenségeket? Akinek esetleg ilyen tv-je lenne tapasztalt hasonlót játék során?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Revolut
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest