Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
Bazsi81
üzenetére
Ez mit is jelent pontosan? Nekem ez még nagyon új dolog. Valami fájlt kell letölteni és azt valahogy telepíteni a tv-re? Már most megjött a TV, talán holnap már lesz lehetőség kicsomagolni és vetni rá egy pillantást működés közben is
Mivel eddig fhd tv-n néztünk mindent, így valószínűleg az alap beállítások mellett is minden ég és föld lesz a mostanihoz képest, de láttam, hogy sokan érdeklődnek egy-egy beállítása után, tehát akkor biztosan van különbség és megéri feltenni? Ha valahol van egy korábbi leírás, összefoglaló ezzel kapcsolatban, akkor az is jó, ha belinkeli valaki 
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Filmgyűjtés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Viccrovat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.19
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mivel eddig fhd tv-n néztünk mindent, így valószínűleg az alap beállítások mellett is minden ég és föld lesz a mostanihoz képest, de láttam, hogy sokan érdeklődnek egy-egy beállítása után, tehát akkor biztosan van különbség és megéri feltenni? Ha valahol van egy korábbi leírás, összefoglaló ezzel kapcsolatban, akkor az is jó, ha belinkeli valaki 
Vhiktor