Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Mondjuk a dolby vision plecsni csak attól függ hogy licenszelve lett-e a technológia és néha csak vevőcsalogatónak jó. Haverom 7900-as LG-t vett ami fényerőben jóval alul marad ezen a TCL-en mégis Dolby vision-nel hirdeti magát. Pedig pont hogy egy rakás fényerő kellene a jó HDR hatáshoz.
Tegnap amúgy beverte a TV az utolsó szöget is a koporsójába.
Vasárnap elment a fél délutánom hogy beállítgassam színcsatornánként a színtereket. Tegnap este indítom a TV-t és ugyanazok a gyári okádék pirosak meg magenták fogadtak mint előtte. Ránéztem a beállításokra és minden visszaállt 50-re az egyéni színtér alatt.
Ezen kívül feltettem az ajánlások közül a T-cast alkalmazást. Illetve igazából ez a telómra töltötte le az alkalmazást. Kicsit tesztelgettem kép és videó küldést meg hangvezérlést és nem tudom hogy ennek hatására-e de azóta nem működik a kis távirányítóval a hangvezérlés. Ledaráltam már minden appot, ma csinálok egy gyári visszaállítást is remélem az megoldja majd.
Ja és ezek után kikapcsoltam a TV-t, elmentem fogat mosni és arra jövök vissza a szobába hogy indul az android és kapcsol be a TV adás. Készen van teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor