- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Azért ez itt eu-ban se lenne rossz! R646 [link] 1000nit körül már a hdr is tökéletesen működne!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Drpesti1985 #7420 üzenetére
Rakd vissze a régi szoftvert ez a 11 még béta szinten sincs!
-
Kiskutya
veterán
Új TCL R851T02 Android TV frissítés elérhető V900 -ban.
V900
Kiemelés: Android 11
http://as-update.cedock.com/apps/resource2/V8R851T02/V8-R851T02-LF1V900/FOTA-OTA/V8-R851T02-LF1V900.zip
építmények date = 13 szeptember 2021
építmények = 1631490333
biztonsági javítás = 2020-11-01
gmsversion = Android_11_R_GTVS
software.version_name = AR02
OTA méret = 1,344 GB135nézetekszerkesztett 10:01 -
Kiskutya
veterán
Kép minőségben szerintem nincs különbség bár nem láttam egymás mellett a kettőt csak az adatokból gondolom. Elméletileg a c725 hdmi 2.1 és tuti hogy tudja az earc-ot. Illetve onkyo hanrendszer van benne amitől azért nagy csodát nem kell várni hisz csak egy tv hangszóró. Meg annyi hogy a 725 android 11-es rendszer kapott a 715 meg 9-et. Ígéret van 11es frissítésre de az akkor biztos ha már itt van.
-
-
Kiskutya
veterán
Lassan egy hónapja nincs új update, remélem a 11 miatt van most csend és hamarosan megkapjuk. (c715)
-
Kiskutya
veterán
Azért ez elég durva tcl x925 pro [link]
-
Kiskutya
veterán
Napokban volt egy érdekes megjegyzés a Samsung topikban: [link]
Gondoltam kicsit utána járok ezért rákerdeztem instán a tcl Magyarországra.
-
Kiskutya
veterán
Szerintem a 653 jól sikerült hagyd nyugodtan ha valami gond lenne csinálj szerviz menüs resetet azt egyébként is ajánlott frissítés után. Szerintem elég lesz a PDF is a garanciához ha gond lenne átküldöm mailbe a szerviznek. Netflixen dolby vision alatt sötét meg fényes mód között tudsz váltani, olyan opcióval nem találkoztam hogy dv vagy hdr10.
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
Gratulálok a szerviznek....
ha egy folyamatot elinditanak legalább fejezzék be! Mi az a duma hogy nem ismerik a szoftvert akkor minek szervizelik! Szerintem egy full reinstall megoldja ISO fájlból kell telepíteni a szoftvert. Itt már csinálták páran én még nem azért nem tudok segíteni.
-
Kiskutya
veterán
Lehet megérne kiprobalni másik kábellel hiába működött az előzőn. Egy másik topikba a Samsung q80 tv nem ment azt hiszem Yamaha erősítővel és az előző tv-vel semmi gond nem volt. Az hogy az arc ilyen szar mindenhol nem a tv hibája. Nekem kábel csere megoldotta a pio erősítővel az összekötést mert elsőre nekem se ment. (C715) Egyébként a c728 nagyon új tv lesz még rá bőven javítás!
-
Kiskutya
veterán
Dv: "További előnye, hogy a metaadatok nem csak a film elején, egyszer, de akár minden képkockával együtt is továbbíthatóak, azaz minden pillanathoz, jelenethez egyedi (dinamikus) beállítások is rendelhetőek. Így biztosak lehetünk benne, hogy egy éjszakai jelenet is a mi tévénken legoptimálisabban fog megjelenni (mert az adott képsorok színei is hozzá lesznek igazítva a TV technológiájához), nem csak egy kezdeti (statikus) beállítás alkalmazható, amely azután az egész film alatt érvényben marad."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest