- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
válasz
nagymolnar #14653 üzenetére
Elhiszem, hogy bosszantó az tény hogy szoftveresen nincs a helyzet magaslatán a tcl. A c715 esetében majdnem 2 év kellett mire azt mondhattam hogy 90-95%-ba elégedett voltam a szoftverrel! Sokan szidják a vidaa rendszert pedig az is android alapú de nekem furcsa volt c715 után hogy az én felhasználói szokásamihoz nézve első bekapcsolás után működött minden ahogy kell!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Tome08 #14626 üzenetére
Oldalról a va panel nem a legideálisabb. Gondolj bele milyen a többi ha neked ez se tetszik. Kategórián belül nagyon jó tv-nek számít! Ha olyan tv-t szeretnél ami oldalról is tökéletes és sötétben is jó a fekete akkor vegyél oledet abban nem fogsz csalódni ilyen téren!
-
Kiskutya
veterán
TCL Android TV frissítésekAz új TCL R851T02 Android TV-frissítés elérhető a V718 verzióban
R851T02 Platform .....
https://t.me/tclupdates_discussion/70494
V8-R851T02-LF1V718.000038
V718 IMG
https://drive.google.com/file/d /
-
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #14231 üzenetére
Mondjuk ezeket meg pont én nem használom. Plexet szoktam ritkán de még nem teszteltem milyen. Egyelőre nekem nem hiányzik a droid de 1 nap után még nem merem kijelenteni hogy nem is fog.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Mystery230 #14226 üzenetére
Tuti lesz olcsóbb de az idő kérdéses. Szerintem le fog még menni 400 alá is! Ha nem sürgős én várnék.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #14222 üzenetére
Mi hiányzik az appokon kívül? Nekem az volt a furcsa hogy működik minden elsőre. Azért a c715-nél ha cisstaolvasol volt szívás rendesen főleg az elején. Lehet 725-re étek már javítva lettek de nekem pl mai napig ha hdr filmet néztem és utána visszakapcsoltam tekekom boxra a hdr beállítások látszódtak nem váltott vissza. Nekem kellett manuálisan. Android 11ig a netflix 10-15 perc után elkezdett szaggatni. Ki kellett lépni majd vissza hogy újra jó legyen. Ezt az android 11el sikerült javítani addig minden frissitéssel csinálta. A hang csúszás arc-on keresztül sok fw-vel előfordult és akkor rakhattad vissza az előzőt. És még sorolharnám. A tcl nagyon jó tv és lehet nem a c715 volt az utolsó amit vettem, de a szoftver legalább is c715 esetében botrányos volt. Kellet majdnem 2 év hogy azt mondjam majdnem ok lett a 715-ös szoftverrel.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #14218 üzenetére
Szerettem volna másik tv-t ami előre lépés is egyben a c715-höz képest. A kiszemelt a 65c835 volt ami láttam, hogy 399be is vihető volt, meg is vehettem volna de ennyi pénzt nem akartam költeni. Régebben szolt Rainman72 hogy lenne egy hisense 65a9g eladó neki, amit meg is néztem személyesen. 325-be kaptam meg karcmentesen úgy, hogy 5 napot ment a tv (menüben meg lehet nézni) és még majdnem 3 év garancia van rá. Mivel nem játszom csak ps4 van az is havonta 1x ha megy és 90%-ba csak este full sötét szobában filmezek úgy voltam vele, hogy inkább megpróbálok egy oled-et.
1 nap után tapasztalat c715 után:
Dizájn:
Ugyan olyan jó anyag használat mint a c715-nél nekem kicsit jobban tetszik a formája mert eltér az átlagtól viszont ennek meg van az ára. Csak a talp van vagy 25kg és 2 kiálló kis rúdra kell ráengedni a tv-t. Ketten szoptunk is vele kellett 3. ember aki besegített.
távirányító:
Amilyen jól néz ki annyira kell szokni. Nekem vastag ujjaim vannak és szerintem kicsik a gombok. A tcl-nek hiába nem a legszebb az irányítója de valahogy jobban kézre áll.
Kép:1 napja tesztelem és igazából szerintem aki csak hagyományos tévézéshez keres tv-t ott nem feltétlenül fog kijönni az oled előnye. Hdr és 4k anyagoknál viszont brutál a különbség. Most látom igazából, hogy milyen is egy látványos hdr kép. (na itt meg volt a wow hatás) Tudtuk hogy ezen a téren nem erős a c715 de nem gondoltam volna, hogy ekkora a különbség. Ráadásul ami nagyon zavaró volt a c715-nél a sávosodás amivel minden tulaj küzdött valamilyen szinten. Itt szép egyenletes a panel! Mozgás megjelenítésnél problémákat eddig nem láttam bár én annyira nem is vagyok rá érzékeny, nekem a c715-el sem volt gondom ezen a téren.
Rendszer:
Nekem eddig több a pozitívum a vidaa rendszerében mint az androidban. Meglepő volt hogy szoftver frissítések nélkül ment minden elsöre. Hang nem csúszik arc-on szépen megy minden. Menü gyorsabb az appok nevetségesen kevesek de igazából ezt tudtam ami nekem szükséges az megtalálható rajta. HBO max nincs viszont most kaptam telekom android boxot azzal kiváltottam. (igaz hdr nincs még ott)Hang:
Ezt csak amikor néztem Rainman72-nél akkor hallottam. Tv-hez képest nagyon jó egy alap hangprojektort szintjét hozza szerintem. Én nem használom nekem erősítő van. Egyébként van dtsx meg atmos is.Game:
Ez annyira nem érdekelt de új konzolok mellé nem ajánlott mert hiába nativ 120hz a tv nincs hdmi 2.1 igy csak 4k 60hz megy.
Egyébként brutál szép a ps4 is hdr játékokkal itt is van előre lépés a c715-höz képest. -
Kiskutya
veterán
Sziasztok! Lecseréltem több mint 2 év után a 65c715 tv-t . Jött egy olyan ajánlat amire úgy gondoltam megéri a váltás. Mivel nagyon alacsony áron nem akartam eladni a c715-öt ezért maradt családban! A tcl topikot továbbra is követem ha tudok segítek! Az új tv hisense 65a9g lett. Még most ismerkedünk de ha valakit érdekel szívesen megosztom, hogy milyen is egy c715 után.
-
Kiskutya
veterán
válasz
tutyinéni #14147 üzenetére
Szerintem túlzó a vélemény. Én a helyedbe megvenném és saját szemmel tesztelném! C715 tulajként kétlem hogy igaz lenne. A micro dimminget meg keveri a local dimminggel! Full sötétben 1 va vagy ips panel sem lesz tökéletes. Az meg, hogy lesz e hibája a panelnek foltosodás stb. az akkor derül ki ha már kibontod, ez minden márkára igaz akár lg akár samsung.
-
Kiskutya
veterán
Hali! Szerintetek mi lehet a gond? A lényeg végre van optika 1000es net. Számítógép faszán tudja is az 5 éves telefonom 500/500at simán hozza. A c715 meg 62/10..... Megnéztem a routerben elméletileg 5g-én kapcsolódik de ennyit hoz. Letöltöttem egy sebesség mérőt az is meg a netflix hálózat elkenörzője is kB ennyit mutat. A router közvetlenül a tv mögött van.
-
Kiskutya
veterán
válasz
dgyuri0123 #13951 üzenetére
Én örülnék a legjobban ha erre tudnék neked válaszolni mert akkor lenne itthon egy mini led c835!
-
Kiskutya
veterán
válasz
dgyuri0123 #13948 üzenetére
Nekem 2 és fél éve napi kB 6-7 órát megy és eddig minden ok.(C715) Ahogy itt olvasom másnál se rosszabb a helyzet. Nyugodtan vedd meg!
-
Kiskutya
veterán
válasz
ricshard444 #13840 üzenetére
Lehet driver gond.
-
Kiskutya
veterán
válasz
ricshard444 #13838 üzenetére
Kábel?
-
Kiskutya
veterán
válasz
Real_Necro #13446 üzenetére
Annyit nagyon megért! Nézd meg ha még nem láttad. [link]
-
Kiskutya
veterán
válasz
Real_Necro #13432 üzenetére
Kár, hogy csak 55, 65be már vinném ennyibe.
-
Kiskutya
veterán
válasz
BlackJack21 #13376 üzenetére
Nem elírás az ár? Aki ennyibe meg eszi nagyon jól jár. Online még 550-be hozzá.
-
Kiskutya
veterán
válasz
oroszLajos #13248 üzenetére
Ha csak netflix kell és van rajta akkor akár meg is tarthatod! Én tuti inkább egy androidosra vissza cserélném. Mondjuk én jóval több appot használok.
-
Kiskutya
veterán
válasz
oroszLajos #13246 üzenetére
Ha a tv rendszerét használod és nem külső boxot akkor érdemes visszavinni. Android hiányában kevés az app rá. Nincs szerintem se hbo se disney ha jól tippelem. Azon kívül kB egyforma a 2 tv.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Geo19870322 #13195 üzenetére
Szörnyű hogy még mindig ennyire átverik az embereket. Lehet olyat ajánlani amivel több jutalékot kap de azért nem kellene félre vezetni a vevőket!
-
Kiskutya
veterán
válasz
bajtokarpi #13056 üzenetére
Euronicsra ne adj én dolgoztam ott jó pár éve. Azt kell ajánlani amin több a jutalék! Valahol őket is megértem mert csak ebből élnek de akkor is átverés!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Vhiktor #13014 üzenetére
Nálam a c715 ilyen. Azért bosszantó hogy ennyi idő után más modell esetében se tudják javítani. Hdr tartalom után ha sat tvt nézek kell csinálnom egy oda vissza kapcsolást mozi módrol szabványa meg vissza mozira hogy a fényerő meg a színek vissza álljanak. Eddig nálam minden szoftvernél csinálta....
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
zsolesz7503 #12526 üzenetére
Szerintem nincs értelme ahogy fentebb is írták szinte a tv ára lenne. Nekem volt lg ami elromlott panel csere kellett volna. 190 volt a tv 180 lett volna a panel.
-
-
Kiskutya
veterán
Akinek c715 van nyugodtan felteheti a 715-ös szoftvert. Az én felhasználási szokásaim mellett nem volt probléma. Szerviz menüs reset kötelező utána! Játékkal még nem teszteltem de mind más eddig ok! A 701 után végre jól néz ki a dolby vision fényes mód. A hang megy nornisan arcon keresztül. Netflixen meg primeon megy az atmos is hbo meg disney az jelenleg csak dd+ 5.1.
-
Kiskutya
veterán
válasz
GordonSamway #12334 üzenetére
Akkor nemtom sajna.
-
Kiskutya
veterán
válasz
GordonSamway #12331 üzenetére
Próbálj meg újabb szoftvert ha még nem tetted!
-
Kiskutya
veterán
válasz
SztiviVander #12208 üzenetére
Nincs ips és én kerülném messzire az összes ips panelt!
-
Kiskutya
veterán
Valakinek sikerült megszólaltatni a disney Pluson az atmos hangot c715-ön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen alaplapot vegyek?
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged