- Yettel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente1991
tag
válasz
Kiskutya #14220 üzenetére
Örülök, hogy bevált, használd egészséggel sokáig!
Nekem a már említett rendszer miatt nem vált be, azok után amit Androidon megszoktam, ez nekem olyan, mintha visszamentem volna 20 évet az időben. Tévénézési szempontból (csak sport) megfelelő, konzolom végülis azóta sincs, lett volna lehetőségem igen baráti áron hozzájutni egy Series S-hez, meg is felelt volna, de az utolsó pillanatban visszaléptem, mert máshogy alakultak a dolgok, volt akkor fontosabb.
Mi Boxszal van ugyanúgy Android is, nem maradok le semmiről, de mai fejjel több időt adtam volna a TCL-nek, megbántam a cserét anno, de most már a nyakamon fog maradni, nem tudom eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest