Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubii
senior tag
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom az 50C635-tel:
Első dolgom volt kikapcsolni az automata rendszer frissítést, miután beüzemeltem. Igazából hálózatra se volt felcsatlakoztatva 1 hónapig, utána viszont a Prime video miatt muszáj volt. Egyik nap a frissítő képernyővel kapcsolt be, nem örültem neki. Teljesen elégedett voltam mindennel, ezért nem is akartam ezen változtatni. Én nem nyomtam rá a frissítésre, rejtély mi történt...
Az új verzióval viszont észrevettem én is a hírhedt hangcsúszást ARC-on keresztül. Rendkívül zavaró (0,5-1s), a csúszkával se lehet már ennyire korrigálni. Mivel jelenleg újabb verzió nincs, hálózatról nem tud frissülni.
A kérdésem az lenne, hogy érdemes gyári visszaállítással próbálkozni, vagy egy korábbi verziót kellene feldobni rá? Mivel nem terveztem frissíteni nem is néztem meg sajnos milyen verzió volt fent előtte. Nincs valami log fájl, amiből ki lehetne deríteni?
Jelenlegi verzió: V8-R51MT05-LF1V508.020773Most kezdtem ismerkedni a TCL frissítéses oldalával. Jól látom, hogy az R51MT05-V501 verzió lehetett fent előtte? November végén lett vásárolva a TV.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest