Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Én nagyon-nagyon gyúrtam egy végre igazán jó (75"-os) TCL tévére, mert az árképzése mindig is jobb volt, mint a konkurens gyártóké. Olvasgatva a fórumot úgy voltam vele, hogy hát basszus ha kell, akkor majd Én frissítem a TV-t ha erre van szükség, de arra nem számítottam, hogy nem fog működni az Arcam AVR-el és eldobálja az ARC kapcsolatot, a CEC-et meg hagyjuk is szóval nyomokban sem arról van szó, hogy "tudni kell" használni. A belső lejátszóról nem tudok nyilatkozni, mert évek óta van külső lejátszó, amit a CEC már végképp nem vezérelt (de persze ez legyen a legkevesebb gond a heti 2-3 használat esetén).
Képileg tényleg rendben volt a C835 és ez a minőség (VA - miniLED) más gyártó esetén akár még + 20-30%, de abszolút megértem ha valaki kiakad, mert nem tudja a megszokottakhoz képest "rendesen" működésre bírni. Ez már az a része, ami a tesztekből soha nem fog kiderülni, mert ott csak a képi megjelenítésről van szó (meg itt-ott némi hangról, de ezt hagyjuk is). Irigylem azokat, akiknek minden komponenssel jók működik, de úgy néz ki ez a TCL esetén a puszta véletlen műve, vagyis a puding próbája, hiába az XY ARC / CEC szabvány.
Számomra nem volt elfogadható, hogy a TV-hez képest a többszörösébe kerülő házimozit nem "szerette", így Én éltem az elállás jogával. Tényleg sajnálom, de ez van. Nem tettem le a márkáról, de amíg ezen nem tud változtatni, addig nálam sajnos felejtős. Majd pár év múlva lehet újra neki futok, amikor jön egy újabb flash, hogy a ~4.5m nézési távhoz a 75" samu már "nem lesz elég"
Addig is hajrá a TCL-nek, hátha változik e téren is
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Tesla topik
- Projektor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor