- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nem lesz Xiaomi 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
sortiefish
tag
Telepítettem egész nap oda vissza és előre hátra kerestem melyik a jobb minőségre.
55C728 V432 volt rajta most épp az Android V091 maradt fennt. A V440 is jó volt nem találkoztam stream és tv nézés közben hangcsúszással a felirat is rendben volt. Minőségre ugyanolyannak láttam az Android és Google TV-t is. Azért majd visszamegy még a másik rendszer is valamikor. Androidnál jobban tetszik, hogy ki lehet hagyni a beállításoknál a Google és TCL fiók bejelentkezést. A Google rendszere állandóan megszívat a resetek után vagy előtt vagy közben, hogy nem enged bejelentkezni a TCL fiókba és nem lehet továbblépni. Kiírja, hogy kijelentkeztetett és jelentkezzek be újra, de nem lehet. Utána meg nem lehet gyári resetet se csinálni, mert nem enged tovább lépni. Találkoztatok már ezzel a jelenséggel? Van rá megoldás én csak azt találtam, ha nem csinálom meg a reset all, reset shop kombót. Ötlet van mit csinálok rosszul vagy mit kellene másképp? A pár perces telepítés emiatt nekem mindig kész tortúra mire sikerül bejelentkezni a TCL fiókba.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Háztartási gépek
- Autós kamerák
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest