Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bill55
friss újonc
Sziasztok! TV vásárlás előtt állok. 55-65-ös méretben nézegetek TV-t. Már elég sokat olvastam itt is, máshol cikkeket, teszteket, szóval van egy kép a fejemben, de kíváncsi lennék a javaslatotokra is.
A TV-t alapvetően streamingre (Netflix, HBO, Amazon), saját tartalom lejátszására, némi normál tévézésre (leginkább sport tartalmak HD-ban) és gamingre (Xbox Series X) használjuk.
A TV a nappaliban kerül elhelyezésre, ami elég világos, a TV bal oldaláról érkezik fény, de nem direktben a készülékre, mert az ablak észak-keleti tájolású, 11 óra után már az ablakot sem éri a fény közvetlenül.
Most egy elég régi Samsung UE48H6400-as típust használunk, teljesen jó a fényerő ebben a környezetben, nincs probléma vele, nincs szükség sötétítésre.A két jelölt: Samsung QE65Q70A és a TCL 65C728. Én inkább utóbbi irányába hajlok, az Android TV miatt is, illetve nem feltétlenül vagyok a Samsung márka nagy barátja, bár TV fronton eddig nem volt soha semmi problémám, illetve a képességek tekintetében is jobbnak tűnik a TCL-t.
Ti mit javasolnátok a tapasztalataitok alapján? Kb. csak a fényerő miatt van bennem némi aggodalom. Üzletben néztem a tévéket, ott nem tapasztaltam problémát ezen a téren.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Hisense 85A6EG 215CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM UJ MODELL! AKCIÓ!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor