- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
A WiFi lekérdezéséhez nincs szükség root-ra, de a hálózat típusának állítgatásához vagy root kell, vagy a már említett TaskerSettings, bár ez utóbbiban nem vagyok biztos, hogy elég lesz.
Amúgy nem kell két külön profilt csinálnod, a Task2-t add meg egyszerűen a Profile1 kilépési feladataként.
-
Vegha
senior tag
Nos, ugy tunik elakadtam. Kivancsi vagyok a tapasztaltabbak mit gondolnak.
A kovetkezoket hoztam letre:Profile1: State Edit: Wifi Connected: itt megadtam az itthoni Wifi SSID-t es semmit mast nem valtoztattam.
ehhez kapcsoltam a kovetkezot:
Task1: Task Edit: Mobile Network Type: Type 2G and 3GProfile2: ugyanaz mint a Profile1 csak invertaltam vagyis ha az itthoni Wifi SSD-hez nem csatlakozik
Task2: Task Edit: Mobile Network Type: Type: Auto
(Igy vegulis kiderult, hogy a Cell near-t nem is kell hasznalnom, hiszen az itthoni Wifihez valo csatlakozas eppen eleg ismerv ahhoz, hogy az alapjan allitsa a Band-ot.)
Eztan mar nem emlekszem, hogy melyik futasakor, de a kovetkezo hibauzenettel nem hajlando alkalmazni a ket feltetelhez tartozo parancsot:
https://tasker.joaoapps.com/userguide/en/target_api.htmlLetezik az, hogy a Google egyszeruen Android 10 es afolott nem engedi at az API-n ha valami le akarja kerni melyik Wifihez vagyok csatlakozva ? Nem akarom elhinni.
-
Rival
aktív tag
A cell near megoldásnak sokkal kisebb az energiafelhasználása, tehát az akku kevésbé merül (sőt, a Tasker nálam jó, ha megeszik összesen 1%-ot). De annyi hátránya van, hogy tanítani kell. De én ezt itthon megcsináltam egyszer, és kész. Utána max. akkor kell hozzányúlni, ha új cellát helyeztek üzembe a környékeden, az pedig nem sűrűn van. Hozzáadod az új cellát, aztán hónapokig (évekig) megint jól működik. Nekem a cell near teljesen jól bevált. Aztán persze azt, hogy konkrétan pl. otthon vagyok, azt már a wifi kapcsolatból tudja a Tasker.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged