Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
slice14
üzenetére
secure settings fenn van. 4.4.2 vagy mi volt fenn előtte, ott nem volt baj. most raktam fel 5.0.2-t (azzal más hiba is előjött) most meg 5.1-et. (custom rom mindkettő, de különböző "gyártótól")
tasker egyiknél se ment. se az éjszakai némítás, se airplane mód.
ahhhh félig már jó. airplane megy, némítás nem. asszem a rom hibája. köszi! -
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Lollipop alatt működik a tasker? csak 1-2 alap dolog van beállítva (éjjel lenémít, repülőmód) de most nem akar menni.
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Dual sim-es telóm van. 1-es sim folyamatosan aktív, telefonálásra használom. 2-es sim csak mobilnetre van. A nap nagy részét wifi közelében töltöm, olyankor sim 2 letiltva. Aztán ha megyek valamerre, wifi kikapcs, sim 2 aktivál, hogy legyen net.
Ezt szerintetek lehetne valahogy automatizálni?
A legjobb egy ilyesmi lenne:
Wifi bekapcsolva, ha hálózatra kapcsolódik, ha nincs hálózat kikapcsol. (taskerral, vagy android wifi beállításaiban, amelyik célszerűbb)
Ha wifi ki van kapcsolva, sim2 aktiválása.
Ha sim 2 aktív (vagy ha wifi kikapcsolva, szintén amelyik célszerűbb), akkor a wifi 30 percenként bekapcsol, és megpróbál kapcsolódni wifi hálózatra.Nem tudom mennyit eszik a sim, érdemes kapcsolgatni egyáltalán?
-
jackbacsi87
senior tag
gps-t szeretném bekapcsolni pár appnál. be is állítottam a dolgokat, ha megynyitom az appot, műxik is, de ha háttérbe küldöm, akkor kilövi a gps-t.hogyan tudnám megoldani, hogy akkor is működjön?
-
jackbacsi87
senior tag
Én 2011 decemberében már fizettem vele itthon.

Akkor volt Amerikában a tesztüzem, és fel lehetett dobni a walletet kis ügyeskedéssel más országok telóira is. A google meg a népszerűsítés kedvéért adott 10$. Győrben tesco volt a kiszemelt célpont, össze is omlott a rendszerük, de megnézte a pénztáros a kártyás fizetéseknél, ott szerepelt a tétel, szóval minden oké volt végül.A háttér meg van, ahol paypass-al lehet fizetni, ott nfc-vel is, csak a bankkártyagyártók, bankok nem állnak mögé...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Biztonsági kamera
- Óvodások homokozója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest