Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercharley
tag
válasz
Derejebááá
üzenetére
Például úgy, hogy létrehozol mindkét feltételhez egy-egy Profile-t. Az "Otthon" profilod bekapcsolod, de az "Éjszaka" profilodat nem. Az "Othon" profilodba beépíted azt hogy az annak teljesülése esetén kapcsolja be az "Éjszaka" profilt(Profile Status On), illetve az "Otthon" profil nem teljesülése esetén kapcsolja ki az "Éjszaka" profilt(Profile Status Off).
Én értem, remélem Te is, ha nem akkor az nem a te hibád, hanem hogy nem tudtam értelmesen leírni. Egyébként ezt a megoldást én is alkalmazom, tehát ki van próbálva, működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bittorrent topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Okos Otthon / Smart Home
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox One
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- Becsületkasszás új cuccok - Bose, Wicked cushions, NuPhy, kábelek, keycap, switchek stb.
- AORUS PC - i9 9900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest