Hirdetés
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanocpapa
tag
Sziasztok! Szerintetek lehet-e Tasker parancsikonnal indítani egy külső widgetet? Sajnos az új telefonomra nem tudtam feltelepíteni a régin bevált launchert (Lighting launcher), ami egy képernyőn tudott mindent megjeleníteni, nem kellett oldalt lapozgatnom, hogy megtaláljak egy lejátszó vagy naptár vagy egy másik widgetet. Rákattintottam egy ikonra és megnyílt az egyik widget, a következő ikonnal ugyanott megnyílt a másik. Nagyon kényelmes volt nekem ez a rendszer és hiányzik. Telepítettem egy programot, ami képes erre, (ez egy oldalsó menü) de nem az igazi, ezért gondoltam, hátha a Tasker képes létrehozni valami hasonlót. Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest