Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelota33
csendes tag
Sziasztok, rendkívül hálás lennék egy kis segítségért. Konkrét probléma miatt vettem meg egy hete a Taskert-t, de nem boldogulok vele. Korábban Xiaomi Bip (mic/hangszóró NÉLKÜLI) okosórámat HONOR-ra cseréltem, ami már (bár saját SIM nélkül) képes hívást kezelni (van mic és hangszóró is). Telóm: XIAOMI POCO F1. Autó: SKODA, saját BT kihangosító-szettel. Eddig ha kocsiba ültem, a telefon automatikusan kapcsolódott az autós rendszerhez, függetlenül attól, hogy a Bip is kapcsolatban volt. Hang természetesen az autó rendszerén keresztül szólt.
Most a HONOR, bármit is csinálok, "átveszi" a hívást az autós szettől, így nincs "kihangosítva" a beszélgetés. Egyetlen működő megoldás eddig, h kocsiba ülve manuálisan kikapcsolom a "Telefonhang használatához" opciót a HONOR BT-beállításainál a telefonon. Majd ha kiszállok, újra vissza. Ezt szeretném automatizálni, de specifikusan (erre az időre) még a HONOR (akár teljes) BT-kapcsolatát sem tudom kikapcsolni anélkül, h a telefon teljes BT-kapcsolata meg ne szűnjön.
Van esetleg Bárkinek konstruktív ötlete? Előre is millió hálám!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi