- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelota33
csendes tag
Sziasztok, rendkívül hálás lennék egy kis segítségért. Konkrét probléma miatt vettem meg egy hete a Taskert-t, de nem boldogulok vele. Korábban Xiaomi Bip (mic/hangszóró NÉLKÜLI) okosórámat HONOR-ra cseréltem, ami már (bár saját SIM nélkül) képes hívást kezelni (van mic és hangszóró is). Telóm: XIAOMI POCO F1. Autó: SKODA, saját BT kihangosító-szettel. Eddig ha kocsiba ültem, a telefon automatikusan kapcsolódott az autós rendszerhez, függetlenül attól, hogy a Bip is kapcsolatban volt. Hang természetesen az autó rendszerén keresztül szólt.
Most a HONOR, bármit is csinálok, "átveszi" a hívást az autós szettől, így nincs "kihangosítva" a beszélgetés. Egyetlen működő megoldás eddig, h kocsiba ülve manuálisan kikapcsolom a "Telefonhang használatához" opciót a HONOR BT-beállításainál a telefonon. Majd ha kiszállok, újra vissza. Ezt szeretném automatizálni, de specifikusan (erre az időre) még a HONOR (akár teljes) BT-kapcsolatát sem tudom kikapcsolni anélkül, h a telefon teljes BT-kapcsolata meg ne szűnjön.
Van esetleg Bárkinek konstruktív ötlete? Előre is millió hálám!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Analóg fényképezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest