Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mAtThEw0319

    aktív tag

    válasz fil #2288 üzenetére

    Hát engem ez nem csigáz fel. :) Nekem nincs rá szükségem.

    Viszont van más amire igen: Egy olyan profilt szeretnék létrehozni, ami 10 mp múlva újra megpróbál csatlakozni egy meghatározott nevű, már párosított BT eszközre, ha elérhető (közelben van), ha az nem jött össze valamilyen oknál fogva. Ezt addig próbálgatja, amíg nem csatlakozott. Persze elég lesz 2 próbálkozási lehetőség is, de menjünk biztosra. És ha már összejött a kapcsolat akkor ennyi is volt, nincs több feladata a tasknak.

    Na ez nekem annyira bonyolult... és még nem teljesen értem a program használatát, hogy ezt hogyan lehetne kivitelezni. Abban biztos vagyok, hogy meglehet csinálni, de hogy hogyan... abban csak Ti tudtok segíteni.

    El is magyarázom erre miért van szükségem: a telefonom és az autórádiót össze szoktam kötni BT-al és azon szoktam néha telefonálni. Na már most néha indulás előtt akadnak olyan problémáim, hogy nem akar egyből csatlakozni, és itt csak az oldja meg a problémámat, ha ki-be kapcsolom a BT-t a telefonon, de kell azért várni egy 5-7 mp-t míg összecsatlakoznak a BT ki-be kapcsolása után. A szüleim (főleg az apum :D ) kezdi már unni, hogy folyton evvel babrálok vezetés előtt és megmondom őszintén, hogy már kezd engem is kicsit idegesíteni a dolog. Szóval én csak annyit szeretnék, ha ezt a telefon és a autórádióm elintéznék egymást közt, nekem csak annyi dolgom legyen, hogy bekapcsolom a BT-t. A többit csinálja meg a telefon.

    Bízom benne, hogy segítetek kivitelezni ezt a profilt, amit előre is nagyon szépen megköszönök! :) További szép estét!

    Szerk.: most esett le, hogy Ti erről beszéltetek. (BT Near) Vagy nem? :DD
    Szerk. 2.: Igaz, nekem a telefon automatikusan csatlakozik a autórádió-hoz.. csak néha újra kellene próbálkoznia. Szóval szerintem az én problémám más.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák