Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Redmi Note 13 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
Hát engem ez nem csigáz fel.
Nekem nincs rá szükségem.Viszont van más amire igen: Egy olyan profilt szeretnék létrehozni, ami 10 mp múlva újra megpróbál csatlakozni egy meghatározott nevű, már párosított BT eszközre, ha elérhető (közelben van), ha az nem jött össze valamilyen oknál fogva. Ezt addig próbálgatja, amíg nem csatlakozott. Persze elég lesz 2 próbálkozási lehetőség is, de menjünk biztosra. És ha már összejött a kapcsolat akkor ennyi is volt, nincs több feladata a tasknak.
Na ez nekem annyira bonyolult... és még nem teljesen értem a program használatát, hogy ezt hogyan lehetne kivitelezni. Abban biztos vagyok, hogy meglehet csinálni, de hogy hogyan... abban csak Ti tudtok segíteni.
El is magyarázom erre miért van szükségem: a telefonom és az autórádiót össze szoktam kötni BT-al és azon szoktam néha telefonálni. Na már most néha indulás előtt akadnak olyan problémáim, hogy nem akar egyből csatlakozni, és itt csak az oldja meg a problémámat, ha ki-be kapcsolom a BT-t a telefonon, de kell azért várni egy 5-7 mp-t míg összecsatlakoznak a BT ki-be kapcsolása után. A szüleim (főleg az apum
) kezdi már unni, hogy folyton evvel babrálok vezetés előtt és megmondom őszintén, hogy már kezd engem is kicsit idegesíteni a dolog. Szóval én csak annyit szeretnék, ha ezt a telefon és a autórádióm elintéznék egymást közt, nekem csak annyi dolgom legyen, hogy bekapcsolom a BT-t. A többit csinálja meg a telefon.Bízom benne, hogy segítetek kivitelezni ezt a profilt, amit előre is nagyon szépen megköszönök!
További szép estét!Szerk.: most esett le, hogy Ti erről beszéltetek. (BT Near) Vagy nem?

Szerk. 2.: Igaz, nekem a telefon automatikusan csatlakozik a autórádió-hoz.. csak néha újra kellene próbálkoznia. Szóval szerintem az én problémám más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- World of Warships
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem nincs rá szükségem.
) kezdi már unni, hogy folyton evvel babrálok vezetés előtt és megmondom őszintén, hogy már kezd engem is kicsit idegesíteni a dolog. Szóval én csak annyit szeretnék, ha ezt a telefon és a autórádióm elintéznék egymást közt, nekem csak annyi dolgom legyen, hogy bekapcsolom a BT-t. A többit csinálja meg a telefon.