- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
válasz
Tutu7030 #2300 üzenetére
"nézettségi adatok azt indokolják"
Hogy márik pl: TARR kft-nél hogy adott csatornát hányan nézik?
Lehet hogy országosan nézik, de egy helyi kábelszolgáltatónál nem.Pl: Lehet hogy X csatornát relatíve nézik, de a helyébe kerülő Y csatornát mégtöbben.
Megint egy hülye törvény.
Azt érjük el vele, hogy ől: Digisport Plus és hasonló csatornákat később fogjuk látni.
És hogy nehezebb lesz új csatornát indítani. -
-
Tutu7030
veterán
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
Tutu7030 #2083 üzenetére
Youtube ügyben küldtem hibajelentő emailt nekik pár napja. Ma keresett egy technikus kolléga, feltett pár kérdést (letöltés nem megy-e háttérben, más gép nem eszi-e a sávszélt bla bla). Végén azzal búcsúztunk, hogy ő nem lát a rendszerükbe semmilyen problémát és majd kijönnek megnézni. Viszont ma délután, este bármi videót elindítottam bármilyen minőségben, mindegyik gyorsan töltődött és egyszer sem állt meg pufferelés miatt.
Lehet, hogy csak a véletlen műve vagy másé -
590227
aktív tag
válasz
Tutu7030 #2054 üzenetére
Ő a polgármester,még a vak is láthatja.Mondjuk miért nem nálunk,nálatok építik ki a rendszert?A sorozatos hülyének nézésem,a 2/3-nak köszönhető.Aláírtunk egy évet itt(most),és szenvedünk a gyenge Nettel továbbra is.A Tarr + adóztatásából,meg más gyarapszik.Elvinni a fejlesztési pénzt,+adó formájában,kib@szás velünk.Legalább a mi pénzünk maradjon itthon.Vagy egy része.A mi Jánosunktól nem sajnálom a jövedelmét.A TV ELÉG JÓ.Minden EU-s országban próbálnak enyhíteni a lakossági szorításokon.Félnek.Eltüntek az arab események,mindent elhallgat a média.Nem politizálok,de nálam tellik a pohár,és közösségi lapokon is forró a hangulat.A párommal közös a döntésünk,maradunk a Tarrnál.
-
paavoo
aktív tag
válasz
Tutu7030 #1701 üzenetére
Néztem a Tarr oldalán Extra+ 400 Ft-ért van. Az üzletkötő szerint nincs 400 Ft-ért Extra+ csomag (bár azt mondta nemrég frissült a Tarr oldala). Nekem az bőven elég lenne, lényeg h az Extra ktv jöjjön digitális jelen.
Ez a conax modul mennyibe kerül a Tarrnál?Ja meg azt szeretném kérdezni, hogy akkor megy ez a modul az új samsungba, viszont van a másik szobába egy régebbi lcd tv, arra akkor ingyenesen tennének stb-t, mivel ugye az első ingyenes?
-
590227
aktív tag
-
emre33
addikt
válasz
Tutu7030 #1612 üzenetére
Fiúk nyugi nyugi!
Sebességet ne külföldre nézzétek. Pár ember azt hiszi, hogy belföldre ilyen szar a tarr
Belföldre nincs gond. Külföldre akad.Pár hónapja volt ilyen, betelefonáltam, és átraktak másik vonalra, srác szerint egyik külföldi vonaluk szarakodott.
Most is ez lehet -
emre33
addikt
válasz
Tutu7030 #1542 üzenetére
na nézzük végig.
- TARR-os CAM modul párosítva van, csak a TARR modullal müködik, csak a hozzá illő kártyával.
- Paprikás modul nem ad error code 2
- Tarr-os is csak 4. óta, és nem minden csatornával.
- Paprikás modullal néha előfordul (M1-M2HD főleg) hogy azt irja kódolt adás, és oda-vissza kapcsolgatástól megszünik. Főleg ezért vettem TARR-os cam modult.
- Jah és a TARR-os CAM modullal láthatóan gyorsabb a csatornaváltás. -
-
emre33
addikt
válasz
Tutu7030 #1453 üzenetére
Paprikás modullal nekem olyan gondom volt, hogy néha 1-2 adás nem jött be, kódolt jel.
TARR modul hátulján van széria szám. Ez alapján tudják a modult a kártyával összepárosítani.
Conax védelem többlépcsős, paprikás modul nem támogatja mindegyiket.
Tarr által adott modult a rendszer magától frissíti.
Enyémet már kétszer.Amugy elvileg ma állították át a rendszer az új kiosztásra.
PRV BOX-od belső szoftvere nem frissült?
-
emre33
addikt
válasz
Tutu7030 #1450 üzenetére
Nem ez az!
Nekem TARR-os conax modulom van! Full más.
Saját beszerzésű nem ajánlom!
Mert szigorodni fog a digitális tv kódolása, és így a saját cam modullal nem mész semmire.Olyan apróságokról nem beszélve, hogy a tarr-os modul gyorsabb (csatornaváltás)
PART-nál volt egy tájékoztatás, ott azt mondták, hogy már hivatalosan márki megveheti.
-
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
Tutu7030 #1301 üzenetére
A mobilommal semmit ne csináljon, töröm kezét ha hozzáér
Telefon alatt a Tarr telefont értettem, aminek K5-s csomag esetén nincs havidíja. Ezt cserélném szívesen mobilnetre, ha lenne ilyen akció. Valamelyik ADSL szolgáltatónál (talán invitel) van/volt ilyen akció, hogy a kanócos net mellé adtak egy gigás mobilnetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged