-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
bbtamas #11634 üzenetére
Mint mondtam az érkező csatornákat én személy szerint kíváncsian várom, amiket kivesznek nem szoktam nézni kivéve az animal planet de azt sajnálom is, viszont lesz helyette egy másik természet csatorna amit majd meglátjuk hogy teljesít. a HD csomag csökkenése engem is érint de mivel hűségem van, nem fogom felbontani és majd áprilisban ráérek ezen gondolkodni mikor már az éves kiosztás véglegesedik.
Szoval részemről panasznak helye nincsMinden szolgáltatónál van kompromisszum és ezek tartják a kapcsolatot egymással nem kell félteni őket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged