- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
válasz
Tutu7030 #1285 üzenetére
Az biztos, hogy túl sok a sport csatorna magyarországon.
Jelenleg a Sportklub kínálata elég szegényes, lényeges sportágakat lenyúlták a többiek.Kérdés, hogy az RTL mit akar, akar-e még pézt költeni, egy rizikós csatornába, vagy kiszáll a sport csatornából jópénzért...
Meglátjuk.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
Tutu7030 #1246 üzenetére
Nekem éjfél után fosta el magát a net
Böngészés a bix.hu-ig ment tovább nem
Teamspeak hangbeszélős progi ment rendesen semmi más nemViszont érdekes a bix grafikonja honnét volt másnak nete?
Kb a szokásos 1 órán keresztüli nincs net szindróma.
De már 3 hete volt utoljára ilyen így kezdtem már komolyan hiányolni -
emre33
addikt
válasz
Tutu7030 #1208 üzenetére
ezt írja valaki upc topikba:
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal.Pénteken kötik a 120-as netet.Utána meg jönnek valamikor és a tv is változik.Eddig is 8000ft volt összesen 2 felvevős beltéri+gold csomag,de most hd beltéri lesz a sima helyett. Persze 1 fillérrel sem többért!!
-
emre33
addikt
válasz
Tutu7030 #1193 üzenetére
Hátha már kiismerted:
Felvétel: Be lehet állítani, hogy egy adott című sorozatot (EPG alapján) vegyen fel? Ha igen, ez csak egy csatornára vonatkozik, vagy összesre is akár?
Láttam, hogy ventilátor is van benne, hangos, halk?
USB-re akkor ha jól gondolom nem tud felvenni, csak lejátszani filmet (divx, xvid,h.264, avi? mkv?)?
-
Tutu7030
veterán
-
AMDFan
addikt
válasz
Tutu7030 #1159 üzenetére
Szarok az RTL Klubra, én már azt várom, hogy mikor lesz olyan lehetőség, hogy szépen egyenként lehet előfizetni csatornákra. Szerintem igencsak sok ember van itthon és szerte a világon aki csak sportműsort néz a tévében. Ugyanis csak a sportműsorokat érdemes élőben nézni, az összes többinél teljesen mindegy mikor nézi meg az ember (akár napok múlva)
-
emre33
addikt
-
korfa
aktív tag
válasz
Tutu7030 #1151 üzenetére
A statisztikán azért nem látszik mert a dél dunántult érintette és az Invitel másfelé is szolgáltat. Azt hogy ők kiirták és az összes többi szolgáltato nem. Ismétlem összes többi szolgáltató nem az sem véletlen. És a 3ik érdekes dolog az utolsó pár oldalon pont azt irtátok hogy senki nemhiszi el hogy külső hiba van. Szerinted most elhitte volna valaki?
De örüljünk együtt hogy javitottak és élvezzük a Digisport Hd-t.
Béke és boldogság.
-
-
Grande Ale
őstag
válasz
Tutu7030 #983 üzenetére
Azt hiszem, ha csak a boxot kéred sima sd adáshoz, akkor 2000ft, ha hd csomagot is rendelsz, akkor a csomaggal együtt 3700ft.
200ft-al drágább, mint a sima hd-s. Egyszerre két adást is lehet rögzíteni az útmutató szerint.
Persze, lehet mást is nézni felvétel közben, lenne valami, ha nem. Van rajta usb csatlakozó is, arról is tud lejátszani, gondolom, azt nem próbáltam. Mint mondtam, sajnos nem az enyém, így sokat nem tudtam tesztelni. Bár ezt lehetne orvosolni(érti, aki érti!)
-
emre33
addikt
-
emre33
addikt
válasz
Tutu7030 #813 üzenetére
hm? Mindigtv adásai jönnek a tarr-os kábelen? Vagy én értem félre!
Jah, M1 HD ilyen felbontásba adni a mindigtv-n.
Lehetne az a mindigtv-n is rendes felbontású.Nem hiszem el, hogy plussz költség lenne az Antenna hungáriának, ha nagyobb sávszélességen adná. Cuccuk megvan. Csak elvi döntés hiányzik.
-
dízelracer
őstag
válasz
Tutu7030 #802 üzenetére
Nálam is szar már egy ideje. De nem különösebben foglalkoztat mert az itthoni kábelnetet csak hébe-hóba használom. Tesómnál szintúgy szar ő is tarr-os. Mondjuk ő már idegbeteg mert nem tud msn-ezni az idióta haverjaival.
Egyébként beszélgettem egy helyi emberrel aki hajszálra ugyanazokat a hibákat sorolta fel ami nálam is előfordul pedig ő UPC-s. Most már nem vagyok benne biztos, hogy ez a tarr sara lenne. Lehet másutt lesz valami hiba, nem tudom. Nem értek a lovakhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest