Új hozzászólás Aktív témák

• Sokimm

senior tag

Az enermax twister pressure-t 1 munka nap alatt kézbevettem, itthon megvagdostam zeusz55 segítségével. (fekete-feketéhez, piros-piroshoz, sárga és kék csonkolva, fordulatszám szabályzót kapcsoló maxon (3 állásból a legnagyobbon)), majd kevés szikszalag rá (mert nem volt jobb itthon, de félek, hogy nyáron nyálkássá válik, ezért majd ha melegszik az idő, cserélem valami zsugorcsőre, de most a próba kedvéért tökéletes).

A képeken látszik, hogy nagyobb hűtőbordáknak is lenne hely, de még nincs hozzá kapacitásom, hogy belefogjak. Előbb legyen ez a rendszer stabil. Jah a tápom: Gigabyte 420W GE-C420A-C2

A ninja-mmal most úgy raktam össze, hogy egy légutat képezzen a két venti, és nagyon alacsony hangon üzemel (a gyári Yate Loon D12SH-12 (120x120x25) 40 decibeljéhez képest), szóval végső soron megvagyok elégedve a dologgal, a pormentesítő szivacs gányolásom meg azért kellett, mert nincs féléve meg a rendszer, de már olyan porfelhőt fújtam ki belőle amikor szétszedtem, hogy borzalom. A hátlap gányolás oka, a feltételezett jobb kiáramlás érdekében történt. És jobban is jön ki a levegő! :)

Elnézést, hogy nem folyamatképeket készítettem, de nem volt fotózkodós kedvem meló közben.
    (képzeljétek zeusz kommentjének képeit ide, mert tök ugyan azt csináltam, annyi kivétellel, hogy én nem a gumi csavarokat használtam, hanem volt egy nem használatos szilikon 12cm-es ventillátor "keretem", amit bezsúfoltam a képen látható módon.)

Jah a ninja+ventije miatt nem férne be vga, de szerencsére nincs olyanom. :3 Hála az Intelnek, lehetek skót. :D

Új hozzászólás Aktív témák