Hirdetés
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
2020-ban diplomáztam, majd a COVID miatt eltörölték a nyelvvizsga-kötelezettséget. Volt nyelvtanulási diákhitelem (később automatikusan kamatmentessé vált nyelvvizsga nélkül is), illetve előre lefoglaltam egy online nyelvvizsga időpontot. Lett volna lehetőségem lemondani, de akkor is – és most is – úgy gondolom, hogy frissdiplomásként, nyelvvizsga nélkül „kevesebbet ér” az ember az én szakmámban (gazdaságinformatikus, banki specializáció).
Szerintem 2020-ban és 2026-ban is kínos, ha egy diplomás ember nem tud egyetlen idegen nyelven sem, akár önszorgalomból, akár iskolai keretek között tanulta. Biztosan vannak olyan szakmák, ahol ez kevésbé fontos, de a mindennapi életben sem hátrány. Ráadásul egy idegen nyelv ismeretével a világ is kinyílik az ember előtt.
Nagyon szomorúnak, ijesztönek tartom az elmúlt években tapasztalható oktatási hanyatlást. Én úgy „lázadok”, hogy polgárként és értelmiségiként igyekszem helytállni. Elnézést, ha a posztnak politikai vetülete is volt, igyekeztem ezt kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest