- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
MasOyama
őstag
Nagyon király!!!!
Köszike! Sikerült. Bár kicsit bugos, de majd szórakozom vele. Mert van olyan betű ami nem alakúl át, csak megjelenik, de igy már akkor is könnyebb.
Lenne még egy kérdésem:
2. Hogy lehet azt megcsinálni, hogy csinálok egy weboldalt flashban, és mikor a neten kezdi betölteni, akkor azt jelenítse meg ahány %-ot már letöltött. Azaz folyamatosan mutassa, hogy mennyit töltött le, és ha kész akkor induljon. Köszi előre is. -
Giruna
tag
Az egyik szöveged mondjuk az 1. kulcskockán van, a másik szöveged a 10. kulcskockán (mind a két szövegen nyomsz 2x Break Apart-ot - <CTRL>+B -- ekkor shape-pé válnak), majd ráállsz az 1. frame-re és a Properties ablakban a Tween-nél kiválasztod, hogy: Shape, kb. ennyi. :)
-
MasOyama
őstag
Akkor inkább: www.estudio.com. Na az nem rossz oldal...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Bizony, shape tween kell. Erre már biztosan találsz a helpben valamit, mert bonyolult lenne most leírni, azonkívül nem emlékszem már rá 100%-osan, hogyan kell.
Ha nagyon elakadtál akkor ajánlom a [L]http://www.swf.hu[/L]-t. -
biker
nagyúr
a link ugyanaz.
két a betű z-vé alakul, kétféleképpen.
most nem mozognak közben, de az hogy a sprite move to.. az már nem gond, gondolom. -
DeluksZ
csendes tag
én időt és pénzt áldoztam, hogy flasheditor legyek:) tanultam rá nem is keveset:) tedd ezt te is:)
DeluksZ -
biker
nagyúr
oké, így már látom (thnx to Kovacsur)
meg lehet, de nem egy effektel. -
faster
nagyúr
Nem nagyon értek a flashez, de te nem a shape tweening-re gondolsz?
-
MasOyama
őstag
Itt az egész, igy könnyebb:
http://moviehouse.atw.hu/pelda/bevezeto.zip -
biker
nagyúr
esetleg ha javaban meg tudod csinálni, pls csináld meg, és mutasd meg, akkro tudom mi az effekt megoldáasa flashben
-
MasOyama
őstag
Senki?
-
MasOyama
őstag
UP! :)
-
b0unCe
aktív tag
[L]http://vk.mine.nu/vkprivupload/efncqspc/Untitled-3.swf[/L]
eddig jutottam flash 2k4 mxben. :D
a by b0unCe felirat a vegen elvileg porog. de megsem :(( -
b0unCe
aktív tag
irok egy szoveget aztan free transform. creat motion tween. elforgatom. ha azokra a fenti ki fekete pottyokre raklikkelek latszik hogy meg van csinalva a mozgas. hogy elfordul stb.
de ha megnezem ctrl+enterrel akkor semmi nem latszik.
Miert? :F -
biker
nagyúr
[L]http://abrpeti.uw.hu/teszt.html[/L]
esetleg ilyesmire gondolsz? -
b0unCe
aktív tag
aham. akkor nem tudom.
szerintem neked kene engem oktatni :DD -
b0unCe
aktív tag
kijelolod a szoveget utana F6 utana kijelolod meddig akarod hany frame legyyen. utana eggyel a kijelolt elottire jobb klikk es creat motion vagy mi es megfogod a szoveget es arreb dobod. utana ctrl+enter es mar megy is. marmint hogy a szoveg mozog.
es ehez kell valahogy ugy csinalni hogy a ket szoveget leirod. utana shape es valahogy az elozot amit irtam azt is belekeverni. csak hogy hogy az a nagy kerdes :F -
MasOyama
őstag
Azért azt használom, mert meg akarom tanulni a programot. Most járok 2 éves multimédia szakra és ott tanítják, de csak heti 2 órában ami igen kevés. Ezért szeretnék a ti segítségetekkel többet tanulni. Nem kell más program, és ez az eset amit leírtam csak egy példa amit nem tudok, de szeretnék... :) A transformmal csak az alakját tudom megváltoztatni, vagy forgatni, ilyesmi, de a tartalmát nem. :(
-
b0unCe
aktív tag
en addig eljutottam hogy mozogjanak a dolgok
ahoz hogy atalakujon kell shapelni csak nem tudom hogy kell. nekem se sikerult de mondak hogy igy kell. -
biker
nagyúr
de tudom.
csak ehhez a feladathoz, és ugy általában ilyen kezdőknek TOTAL fölösleges egy mx2004, vagy bármilyen mx.
egy 3megás swish2.0 bőven elég, és 3 perc alatt meglenne, installal együtt.
vagy ágyúval légyre? :)
amugy mx-el meg action script, ezen belül mondjuk transform, és átalakítható, vagy fade-out/fade-in, esetleg meg jobb trükk... -
MasOyama
őstag
Senki se tudja?
-
MasOyama
őstag
Értek hozzá, csak vannak dolgok amiket nem tudok megcsinálni/vagy nem tudom, hogy hogyan kell/vagyhogy lehetséges e. Mint a fennt emlitett példa.
Az info tanárom azt mondta, hogy nem lehet megcsinálni. De én nem hiszem. -
MasOyama
őstag
FLASH MX 2004
1. Az első kérdésem az lenne, hogy meg lehet azt valahogyan oldani, hogy egy betű vagy szöveg átalakuljon mozgás közben egy másik szöveggé?
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest