Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
skyrabbit
csendes tag
Azt néztem meg először, az ablak teljesen üres. Sőt, ha az összes eseményt nézem, akkor se fedezhető fel semmiféle hibaüzenet.
Azóta annyi változás történt, hogy közel 20 órája tartja magát mind a három szám - anélkül, hogy vmiféle változtatást végrehajtottam volna.Eddig nem láttam összefüggést a két dolog között, de az is lehetséges, hogy az éppen nem elérhető, a rendszerben lévő (powerline-nal és switch-el csatlakoztatott) SlingBox kavarhat be a dologba. Ahogy időm engedi, leellenőrzöm azt is.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest