Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Tegnap délig(!) állványt építettünk a ház hátuljához. Elképesztő hogy a XXI. században még az idejétmúlt fa létraállvánnyal baszakodunk és toldozgatjuk hogy felérjen a ragaljáig. Így délutánra maradt az összes vacakolás a ragaljával hogy neki tudjunk állni a lécezésnek. Ez áll a sík kiegyengetéséből a cseppentőlemez tartó deszka beépítéséből, a szarufa aljának visszavágásából, az orom OSB lap fogadó lécének felcsavarozásából és végül a fóliacseppentő lemez beépítése. Mindezt 15 méteren, és már indulhat is ma a lécezés és fóliázás. Kívülről nézve úgy tűnhet hogy semmit nem haladtunk és mivel szinte egyedül vagyok ezért majdnem helytálló ez a látszat. Aki segíteni szokott felépült ugyan a sérüléséből de totál használhatatlan a keze. Még szerintem 1 hónap mire rendbe jön. :( Reggel beugrottam 2 Hilti gépért amit tartós tesztre kértem. Tulajdonképpen az egyik gépet látom használhatónak. A sima fúró jó lesz de az ütvecsavarozó teljesítménye kicsi számomra.
    Adri elment táborba a Balcsira. Az idő nem épp ideális a fürdőzésre de azért pancsiztak és elfelejtett váltóruhát vinni. Szétfagyott mire visszaértek. Már most látom hogy totál betegen fog hazaérni és szépen megfertőzi majd Boldit.
    Édesemék tóparton voltak oviindítón amit nem nagyon szeretett a kis kukacosunk. Ma logo Edinával.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák