- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Egész jól aludtam mert Boldi is és szerelmem is jól aludt. Ma vagyunk 129 hónaposak. Elképesztő szám! Amíg a reggeli kávénkat ittuk (édes forrócsokizik) azt beszéltük hogy pár nap és itt van karácsony. Még fát sem vettünk . Nagyon küzdelmes évünk volt és reméljük a következő jobb lesz.
Tegnap kartonoztunk és ma is dobozolunk. Azután be kell építeni 4 padlásfeljárót és nagyjából el is fog menni a napunk. Holnap lehet nem megyünk fel T.bálintra hanem itt a szomszéd faluban nekiállunk egy 40m2-es kazánház tetőnek. Majd meglátjuk mi lesz. Az biztos hogy holnap sietünk haza mert Katicának az oviban ünnepség lesz és nagyon örülne neki ha elmennék rá. Nekem az a legnagyobb boldogság ha örül a kislányom ha vele vagyok.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest