- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Azt bármilyen körülmények között lehet használni, csak ne legyen nedves vagy koszos az ember ujjbegye.
- jah, csak ennyi?A faceID-hoz meg annyi kell, hogy legyen arcod
Őszintén többet szoptam azzal, hogy ujjlenyomat olvasó nem ismert fel, minthogy faceID megakadt volna.Elsőre én is ódzkodtam tőle, de teljesen meggyőzött. Egyáltalán nem rosszabb a hatékonysága, és sokkal intuitívabb az egész, hogy csak működik, ha az ember használja a telefont.
Természetesenaz ujjlenyomat olvasó és faceID nem ugyanaz a kategória, de nem rég próbálgattam egy ujjlenyomat olvasós telefont és van touch ID-s tabletem, s így jajj bazmeg már megint biometrikus azonosítást kér, míg faceID-val így csak "just works", mivel elintézi.
A samsung írisz szkenner viszont amennyi próbáltam eléggé adta a face ID élményt.
Persze, hogy nincs igénye rá az androidosoknak, ha igazából értelmes megvalósítással nem is nagyon találkoztak

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Őszintén többet szoptam azzal, hogy ujjlenyomat olvasó nem ismert fel, minthogy faceID megakadt volna.