- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- Januárban csak az Apple tudott érdemben növekedni Kínában
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Azt bármilyen körülmények között lehet használni, csak ne legyen nedves vagy koszos az ember ujjbegye.
- jah, csak ennyi?A faceID-hoz meg annyi kell, hogy legyen arcod
Őszintén többet szoptam azzal, hogy ujjlenyomat olvasó nem ismert fel, minthogy faceID megakadt volna.Elsőre én is ódzkodtam tőle, de teljesen meggyőzött. Egyáltalán nem rosszabb a hatékonysága, és sokkal intuitívabb az egész, hogy csak működik, ha az ember használja a telefont.
Természetesenaz ujjlenyomat olvasó és faceID nem ugyanaz a kategória, de nem rég próbálgattam egy ujjlenyomat olvasós telefont és van touch ID-s tabletem, s így jajj bazmeg már megint biometrikus azonosítást kér, míg faceID-val így csak "just works", mivel elintézi.
A samsung írisz szkenner viszont amennyi próbáltam eléggé adta a face ID élményt.
Persze, hogy nincs igénye rá az androidosoknak, ha igazából értelmes megvalósítással nem is nagyon találkoztak

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Pixel 7 értékelésre vár
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Processzorok Olcsón Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Őszintén többet szoptam azzal, hogy ujjlenyomat olvasó nem ismert fel, minthogy faceID megakadt volna.