Új hozzászólás Aktív témák
-
honda23
aktív tag
válasz
deicide #20037 üzenetére
Őszinte leszek veled, én izomból japán párti vagyok, Honda, Nissan sportok, Mazda, Toyota, Subaru, Micsuk, olasz, francia, német(kivéve Merci és bömös, de nagyon sok a hiba mindkét autónál) nálam semmi esetre sem jöhet szóba, és a japán Suzuki sem, az Opel nálam a legalja autó, ennél nagyobb gányadék autóval még nem találkoztam, akkor sem kellene, ha ingyen adnának egyet, azonnal eladnám. Családban van jópár, most is intézek alkatrészeket az egyikhez, mert beszart és az udvaron áll már harmadszor egy év alatt...
Tudom, hogy OPC-d van, de engem ez akkor sem hat meg, mivel nekem type-r civicem volt, egyszerűen fantasztikus volt vezetni, főleg a kanyarstabilitása. És a fogyija is röhejes volt a teljesítményhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest