Hirdetés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCartman
őstag
szia, engem érdekelne, ment PÜ.
@quailstorm: érthető, semmi gond.
-
McCartman
őstag
válasz
quailstorm #89955 üzenetére
Azt nézegetem már de gondoltam megkérdezem hátha lenne valakinek itt helyben eladó akinél csak porfogó már.
Nanom is volt anno, szerettem de sajnos egyszer ki lett mosva és megkotlott.A mai érintőképernyős világban lassan nem is emlékszik rá az ember, de meg volt az előnye a régi kezelőfelületnek, zsebedbe nyúlva vakon is tudtad vezérelni, nem volt hátrány. (ahogy mondjuk sms-t írni nyomógombos telefonon
)
Ez egy negyedik gen-es ipod touch, lehet mar lassan 10 éves is, fizikai nyomógombja rég meghalt de a virtuálissal még használható, akksija köszöni szépen, jólvan, pedig nem sok törődést kapott szegény utóbbi években.Nincs szivem megválni tőle, 32 gigás mp3 lejátszónak mai napig megfelelne.
-
McCartman
őstag
sziasztok,
van valakinek használaton kívüli régi iphonokhoz, ipodokhoz való széles, 30 pin-es töltőkábele elfekvőben?
Van egy régi ipodom, időnként eszembe jut, hogy töltögetni kellene ha elviekben még mindig működik de elkallódott valahol a kábel..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tesla topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest