- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCartman
őstag
szia, engem érdekelne, ment PÜ.
@quailstorm: érthető, semmi gond.
-
McCartman
őstag
válasz
quailstorm #89955 üzenetére
Azt nézegetem már de gondoltam megkérdezem hátha lenne valakinek itt helyben eladó akinél csak porfogó már.
Nanom is volt anno, szerettem de sajnos egyszer ki lett mosva és megkotlott.A mai érintőképernyős világban lassan nem is emlékszik rá az ember, de meg volt az előnye a régi kezelőfelületnek, zsebedbe nyúlva vakon is tudtad vezérelni, nem volt hátrány. (ahogy mondjuk sms-t írni nyomógombos telefonon
)
Ez egy negyedik gen-es ipod touch, lehet mar lassan 10 éves is, fizikai nyomógombja rég meghalt de a virtuálissal még használható, akksija köszöni szépen, jólvan, pedig nem sok törődést kapott szegény utóbbi években.Nincs szivem megválni tőle, 32 gigás mp3 lejátszónak mai napig megfelelne.
-
McCartman
őstag
sziasztok,
van valakinek használaton kívüli régi iphonokhoz, ipodokhoz való széles, 30 pin-es töltőkábele elfekvőben?
Van egy régi ipodom, időnként eszembe jut, hogy töltögetni kellene ha elviekben még mindig működik de elkallódott valahol a kábel..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest