- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Ott vagyunk mar?
-
Devid_81
félisten
Megvan mar?
-
Devid_81
félisten
100K?
-
Devid_81
félisten
Lesz 50k?
-
Devid_81
félisten
Sziasztok topik lakok!
Eloszor is Boldog Uj Evet mindenkinek elore!
Segitsetek mar legyszives be egy "kicsit" iden is, persze csak ha idotok es kedvetek ugy tartja!
Bekescsabai topikban az eves "hagyomany", hogy Szilveszter ejszakara probaljuk osszehozni a kovetkezo kerek szamot a hozzaszolasok szamaban.
Most az #50000+ lehetne meg a Ti segitsegetekkel, viszont most is nagyon messze vagyunk tobb mint 2400 uj hozzaszolasra lesz szukseg, ezert is jottem most ket nappal hamarabb mint "szoktam".Barmit irhattok a bekescsabai topikba, mindegy mi az, csak szaporodjon a hozzaszolas.
Persze ha lehet probaljuk megadni a nyugalmat a moderatoroknak is, szoval a "csunya" kepekkel ovatosan, ha kerhetem
Koszonom ujra azoknak akik tavaly is segitettek, es nagy koszonet azoknak akik iden jonnek segiteni.
Es elnezest mindenkitol akit ezzel a hozzaszolassal iden (is) zavartam!
UI: kerdesetekre a valasz, nem, nincs ertelme, eddig sem volt, de jo moka szokott lenni es lehetoleg iden is az lesz.
-
Devid_81
félisten
Sziasztok topik lakok!
Segitsetek mar legyszives be egy kicsit, persze csak ha van idotok es kedvetek ugy tartja iden ujra!
Bekescsabai topikban az eves "hagyomany", hogy Szilveszter ejszakara probaljuk osszehozni a kovetkezo kerek szamot a hozzaszolasok szamaban.
Most a #46000+ lehetne meg a Ti segitsegetekkel, viszont most is nagyon messze vagyunk, epp nem tul regen leptuk at a #44k-t, igy tobb mint 1500 uj hozzaszolasra lesz szukseg, ezert is jottem egy nappal hamarabb mint "szoktam".Barmit irhattok a bekescsabai topikba, mindegy mi az, csak szaporodjon a hozzaszolas.
Persze ha lehet probaljuk megadni a nyugalmat a moderatoroknak is, szoval a "csunya" kepekkel ovatosan, ha kerhetem
Koszonom ujra azoknak akik tavaly segitettek, es nagy koszonet azoknak akik iden (is) jonnek segiteni.
Es elnezest mindenkitol akit ezzel a hozzaszolassal iden (is) zavartam!
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Segitsetek mar legyszives be egy kicsit, persze csak ha van idotok es kedvetek ugy tartja iden ujra!
Most a #43000 lehetne meg a Ti segitsegetekkel, viszont most nagyon messze vagyunk, epp ma este leptuk at a #42k-t, igy kozel 1000 uj hozzaszolasra lesz szukseg.Barmit irhattok a bekescsabai topikba, mindegy mi az, csak szaporodjon a hozzaszolas.
Koszonom ujra azoknak akik tavaly segitettek, es nagy koszonet azoknak akik iden (is) jonnek segiteni.
Udv,
Devid_81 -
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Mar lassan hagyomany, hogy a bekescsabai topikban evvegere kituzunk egy celt, pontosabban egy hozzaszolas szamot.
Ez altalaban evi 10.000 hozzaszolas, amit persze par szazzal mindig meg kellett toldani Szilveszter napjan.
Iden ket hetre az uj evtol ~5200-al vagyunk elmaradva...mindosszesen
Szoval, barki aki erzi magaban az erot es van kedve a hozzaszolasaval segiteni elerni a #30k celt, johet es erezze otthon magat ideiglenesen, vagy akar veglegesen a Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek topikbanui: eloszor is koszonom, masodszor meg mivel nem igen jarok a topikban ujra varhatoan a kozeljovoben ezert Kellemes Unnepeket, es Boldog Uj Evet!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest