- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
pmheros #40995 üzenetére
Mi úgy csináltuk, hogy dec.5 este amikor már aludt a gyerkőc, elhelyeztük a télapócsomagot a csizmájába. Reggel ő automatikusan ment megnézni az eredményt vagy néha rásegítettünk azzal hogy valami motoszkálást véltünk hallani az előszoba felől és akkor már rohant is kifelé megnézni, nem-e a Mikulás volt az.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
macilaci78 #40922 üzenetére
Végül is, ajándékozni öröm!
-
Ted_Beneky
senior tag
SanDisk MemoryStick M2 2GB memória kártyámat cserélném microsd kártyára vagy eladnám
-
Ted_Beneky
senior tag
Erzsébet sör-csoki!
Megy ez! -
Ted_Beneky
senior tag
Ha valaki vagy a rokona/ismerőse akar dec.31-ig új MindigTv előfizetést kötni, akkor tudok adni egy kupont féláron, ami egyszeri 5500Ft kedvezményt biztosít.
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Ted_Beneky
senior tag
A pizzások nyitva lesznek holnap vagy ilyenkor nem szoktak?
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
Rimuru #39237 üzenetére
Ezt alkalmaztam először, mint gyors megoldást és sikerült! Köszi!
@bitbork: Mostanában én biztos nem installáltam, (utálom az ilyeneket a meg Babylon/Ark/társait) azonban előfordulhat, hogy egy 12 éves fiú vagy egy usererror feleség keze van a dologban. A javaslatodat is áttanulmányozom! Köszi!
@sss: A multibar.me (ha arra gondolsz) nem ajánl fel semmit, mivel soha sem jött be rendesen, csak másodpercenként váltogatta a www6-os címét a www9-essel és valami hosszú hibaüzenettel nyafogott közben
-
Ted_Beneky
senior tag
Ez az oldal szeretne bejönni
www9.js.multibar.me
www6.js.multibar.me -
Ted_Beneky
senior tag
-
Ted_Beneky
senior tag
Ez milyen fajta kártevő lehet? Elindítom a böngészőt (MFirefox/Win7), kiválasztok egy tetszés szerinti weblapot, az bejön 1-2mp-ig azután villámgyorsan átugrik ilyen www6-os meg www9-es weblapra, ami nem jön be rendesen, csak hibaüzenettel. Nem volt még időm reggel kipróbálni másik böngészővel.
-
Ted_Beneky
senior tag
Van valamelyikőtöknek eladó RJ45-ös toldója?
-
Ted_Beneky
senior tag
Aki rálát az ingyenes Mindig tv-re nézze már meg lécci megy-e most nála a tv2/rtl klub? Köszi!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
bitpork #38321 üzenetére
Nekem egy hungarocell téglalapon áll a ház és így nem adja át annyira a rezgést a környezetének. Egy időben ugyanaz a ház azt játszotta, hogy valamelyik hardvertől berezonált az oldallapja. Húztam egy kicsit a rögzítő csavaron és akkor abbahagyta egy darabig. Máskor meg lazítani kellett rajta. Ez ment pár hónapig, utána soha többet. Már nem emlékszem, lehet hogy éppen (egyéb okok miatt cseréltem benne valamit).
Szerk: Akkor ahogy írtam, a lába és az asztal közé rakj valami elnyelőt.
-
Ted_Beneky
senior tag
A nagykörúton belül hol érdemes utp kábel venni? (kb. 15m, csak kábel, nem készre szerelt)
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
lorcsi #38022 üzenetére
Esetleg az Edigital a Dugó térnél. Van Samsung Outlet a vasöntödénél és valami hasonló a Diófánál is. Az Euronics a nagyTecsóban van most, de ott van még külön tv-s rész is, ha jól emlékszem (legutoljára karácsony előtt jártam ott :-). Az Oson Áruházban (voltCora) is lennie kellene tv-s résznek. És jól mondta a kolléga kinézheted az MM-ben és megrendelheted a netről olcsóbban.
-
Ted_Beneky
senior tag
Eladó erősítős szobaantenna Iskra G-2235-06
3K. -
Ted_Beneky
senior tag
Én is azért kérdeztem, hogy az e vagy másik hely.
Amikor Krétán nyaraltunk, elmentünk egy faluba is. A helyi étterem kerítésére méteres pizza és hamburger volt festve a gyros, a sülthal meg a többi kaja mellett. Amikor rendeltünk volna akkor mondták, hogy olyat nem árultak soha, csak turista csalogató :-)
-
Ted_Beneky
senior tag
Legtöbb "kollégája" egy munka nélkülinek van, azt hiszem.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FoxiestFox #37818 üzenetére
Tudod mire jött rá Táncsics Mihály a börtönben?
Arra, hogy nem Ő van bezárva, hanem az ajtó!Ha szabvány kulcs, érdemes lenne kipróbálni, hogy jó-e más helységek kulcsa hozzá.
Abba már bele sem merek gondolni, hogy miért zárkózol be anyukád előtt a fürdőszobába
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
regvoltrossz #37768 üzenetére
Van egyáltalán PIP-es 22" -os TV tuneres (Full HD) monitort ?
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
regvoltrossz #37746 üzenetére
Hú, ezzel a Magicballal rengeteget játszottunk! A joystick le volt nyomva a tapadókorongjával a parkettára és egy-egy hirtelen irányváltásnál mindig felszaggattuk. Jó pár joyt leamortizáltunk
-
Ted_Beneky
senior tag
Az n-es router jobb-e, mint a 802.11 b+g és mivel?
-
Ted_Beneky
senior tag
Az online játékok általában mekkora sávszélességet igényelnek le és fel?
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
martonx #36995 üzenetére
Fiamnak is majdnem ilyen van, (SSD helyett HDD) és simán játszik vele 1680x1050-be.
Én (szintén 1680x1050) az E8400/Amd5770/3GbRam-mal tavaly a Witcher2-őt vagy a Skyrimet akadás nélkül vittem végig élvezhető beállításokkal. Szóval van élet 4 mag alatt is. Persze ha újat veszek, én se visszafelé akarok haladni
-
Ted_Beneky
senior tag
A Tecsóba az előttem lévő csókának adott ilyet kis ezüst zacskót a pénztároscsaj. Forgatja, forgatja, mondja neki a csaj, hogy dominó.
- Ja, azt hittem koton! -
Ted_Beneky
senior tag
43év/168cm/ 62kg
-
Ted_Beneky
senior tag
Van valakinek Inviteles netje Szegeden kertes házas környezetben?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest