- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Akármit mondtok is, szerintem egy modern AMD APU Skybridge lesz a megoldás egy kínai gyártótól.
Mondjuk egy egyedi kínai Rawulf Hybrid termékként. -
Rawulf
őstag
A technológia adott lenne jobb féle tablet-notebook hibridek elkészítéséhez.
Már Intel Core i procis kínai megoldásokat is lehet kapni.
Szerintem is csak az Asus megoldásai az egyetlen kiforrott termékek jelenleg.
Én várnék még az ilyen kütyük vásárlásával. (Például egy jó kis Kínai APU belsős cuccra, amire tetszés szerint telepíthetnénk bármilyen operációs rendszert.) -
Rawulf
őstag
David Carradine pedig annó véletlen felakasztotta magát.
Anna Nicole Smith meg véletlen túllőtte magát.
Ilyenek ezek a hírességek. -
Rawulf
őstag
válasz
bitpork #50130 üzenetére
Igen. Irigyeltek is minket a pécsiek e miatt.
Mondjuk a honlapjuk szerint még 7-étől adni fogják:
http://www.belvarosimozi.hu/program/majmok-bolyg%C3%B3ja-forradalomHa kijössz értem és fizeted a jegyet, akkor elmegyek rá.
-
Rawulf
őstag
válasz
bitpork #50122 üzenetére
Gondolkodom rajta, hogy meló után holnap beülök a "Lucy" 14:00-ás előadására.
Ááá, egyszer nézősletölteni valóez is.Jövő héttől adják a Galaxis őrzőit. Unokahúgom kérte, hogy kísérjem el (mert akkor nem kellene buszoznia).
Két hét múlva jön a Sin City 2.
Idénre más nézni valót nem látok, mivel a Feláldozhatók 3. kiszivárgott.
(Esetleg Októberben a Drakula.)
-
Rawulf
őstag
20 éves már ez a játék? Te jó ég!
Szeptember 2-ig lehet letölteni és onnantól jogtisztán a tiéd örökre (Origin felhő).
Szimulátorként valóban verte akkor az x-wing vs tie fighter balance of power.Viszont gyakorlatilag egy komplett "lapozgatós játék" filmet kapsz vele. Van egy-két érdekes színész benne.
Éééés tényleg működik!
Mondjuk vicces, mikor az ALT + X kombinációra megkérdezi, hogy "EXIT TO DOS?"Ahhoz képest, hogy milyen régi játék, egész jól működik. Mondjuk az apró hangtöltési problémákat azóta sem javították ki, de egész korrekt ez az SVGA szélesvásznú felbontás!
Emlékszem, mikor régen úgy kellett összetarhálnom a pénzt (Több mint 1000Ft volt egy CD lemez), hogy lemásolhassam magamnak.
Most már csak a Privateer II-őt kéne kiadniuk Clive Owennel. Azért még fizetnék is.
-
Rawulf
őstag
Ingyen letölthető, de csak pár hétig!
Wing Commander III. -
Rawulf
őstag
válasz
Agyasima #50042 üzenetére
"normális, minőségi táp" - na erről lehetne sokat értekezni.
És mellékesen:
Dell szerver gépnél meghalt a ventilátor a tápegységben és elfüstölt a táp.
Szétszedtem a tápot és nem voltam elragadtatva, amit láttam. Már ők is spórolnak.Két dolgon nem érdemes spórolni:
UPS
TÁP -
Rawulf
őstag
Idézet az ipon-ról: "Aztán a végén még bepereli őket a Vileda"
Egyébként az a baj a passzív megoldásoknál, hogy igazából a levegőnek az alumínium jobban le tudja adni a hőt, mint a réz, de természetesen a réz jobban vezeti a hőt a CPU-GPU-CHIPSET felületéről.
Azért lehet kísérletezgetni otthon réz mosó szivacsokkal.
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #49939 üzenetére
Hja, meg egy naaagy külső táp is kell neki akkor
-
Rawulf
őstag
Az a poén, hogy van olyan magasnyomású cucc, ami a festéket is leszedi... Hallottam, hogy volt, aki olyannal kezdte el lemosni a kocsiját kicsiny hazánkban.
-
Rawulf
őstag
Amerikai szakember: Szakadárok lőttek
Oroszpárti szakadárok lőtték le a maláj gépet – állítja a CNN szerint egy amerikai védelmi szakember, akinek hozzáférése van a legfrissebb kormányzati információkhoz.Ezek hárman lőtték le a maláj gépet
Az Ukrán Biztonsági Tanács vezetője közölte, név szerint tudják, kik voltak a szeparatisták részéről, akik elindították a maláj gépet megsemmisítő rakétát. Valentin Nalivajcsenko elmondása szerint három orosz állampolgárságú tiszt a felelős. A sajtótájékoztatón ismét bemutatta a felvételt, amely tegnap került nyilvánosságra, és állítólag a szeparatisták közötti beszélgetéseket tartalmazza.A szeparatisták bizonyítékokat törölnek
Korábban az orosz szeparatisták egyik vezetője azt állította, hogy lelőttek egy An-26-os tehergépet, és a füstről képeket is kirakott. Azóta persze törölte a bejegyzést, az internetezők viszont lementették.
Ugyanez történt a Twitterükkel is: büszkén raktak ki egy fotót egy rakétakilövőről, mostanra azonban törölték. A június 21-i posztot Google viszont megőrizte.Találtunk két fekete dobozt, nem tudjuk, hol vannak
Kosztyantin Batovszkij, a Donyeck megyei kormányzó tanácsadója közölte, hogy ukrán mentőcsoportok két fekete dobozt találtak a tragédia helyszínén. Nem tudta megmondani, hogy jelen pillanatban hol vannak ezek a berendezések, Kijevben pedig egyelőre nem reagáltak rá. (MTI)Elküldték az EBESZ-eseket (Magán véleményem, hogy *********************)
A szeparatisták elküldték az EBESZ szakértőit és megfigyelőit a becsapódás helyszínéről, jelentette a Guardian tudósítója. Felfegyverzett szeparatisták állták útját a harmincfős csoportnak, az EBESZ-esek végül egy órán át tartó patthelyzet végén adták fel. Azt ígérték, hogy szombaton újra próbálkoznak majd, de az idő sürget.
A Guardian szerint Kijevből érkezett repülésügyi szakértőket beengedtek a roncsokhoz a szeparatisták. Napközben azt ígérték vezetőik, hogy az EBESZ-esek is szabad utat kapnak. -
Rawulf
őstag
Idézek a hozzászólásokból:
РОССИЯ - СПОНСОР ТЕРРОРИЗМА!Ezt még én is értem.
-
Rawulf
őstag
Sajnos a szakadárok azonnal elküldték a két fekete dobozt Moszkvába.
Így Putyinnak bőven van ideje meghamisítani az adatokat, holott a két fekete dobozzal együtt pontosan megállapítható lenne, hogy ki lőtt.Ha nem jönne be a link, akkor itt a lényeg. Gondolom, ilyet nem kapni a sarki Tesco-ban:
-
Rawulf
őstag
válasz
Frenky89 #49366 üzenetére
Ami eddig biztos:
- Föld-levegő rakétával lőtték le a gépet
- Nem holmi vállról indíthatót használtak, mivel 10km magasan volt a gép
- Mindkét fekete dobozt megtalálták
- A szakadárok először eldicsekedtek a neten egy ukrán katonai szállítógép lelövésével, de aztán gyorsan töröltek róla mindent
- Még nem tudják, hogy honnan lőttek
- Mellékesen szerdán egy ukrán vadászgépet lelőtt egy orosz vadászgép -
Rawulf
őstag
***** szeparatisták lelőttek egy civil repülőgépet Ukrajnában.
Az izraeli szárazföldi erők is megindultak este szomszédolni. -
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #49354 üzenetére
Minden elavul 3-5év alatt. (30-50év alatt meg a felhasználó is...)
3-5év múlva lesz egy-egy eladó vga kártyám!
-
Rawulf
őstag
Kell valakinek ingyen egy Codegen számítógépház?
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Általában úgy szokott lenni, hogy ha elmegyek bitpork-kal valami blockbustert nézni a Szeged Plazmában (ahogy ő hívja), akkor tuti kifogunk valami f*s filmet.
Bezzeg a robotzsaru jó volt. Mit ad isten, azt pont egyedül nézem meg.
Lucy-t se merem megnézni, mivel Luc Besson produkció.
A Rock főszereplésével készült Herkules is "kölcsönzős" lesz, ha bitpork-ot nem érdekli.Szóval nyárra maradt az alábbi pár film, amit esetleg moziban megnéznék:
A galaxis örzői (unokahúgom tuti elmegy rá).
Sin City: Ölni tudnál érte
Feláldozhatók 3.Aztán ősszel:
Az ismeretlen Drakula -
Rawulf
őstag
A majmok bolygója : Forradalom (12) filmet nem adja le a Cinema City
Még szerencse, hogy van Belvárosi Mozi is. -
Rawulf
őstag
válasz
Lacielvtárs #49086 üzenetére
Igen. Még jó is lehet ez a Drakula előzmény.
-
Rawulf
őstag
válasz
Lacielvtárs #49083 üzenetére
Rájuk kattintottál? Más videót csatoltam hozzá.
-
Rawulf
őstag
Tyű, mit kaptak a brazilok a németektől...
-
Rawulf
őstag
válasz
Lacielvtárs #48986 üzenetére
Rózsaszín szünetmentes tápegység.
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #48971 üzenetére
Ezek szerint mindegyikben ocsmány integrált videokártya és/vagy alap driverek voltak fenn.
-
Rawulf
őstag
Én innen rendeltem egyet még bő fél éve:
http://www.ebay.com/itm/LCD-Display-Battery-Rapid-Charger-4-Channel-AA-AAA-EU-Plug-/310388979163?pt=Battery_Chargers&hash=item48449ff5dbMiért nem rendelsz egyet Kínából? Jelenleg nagyon gyors a nyári uborkaszezonban a posta.
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Eleve az a gond, hogy csak AHCI-ben lehet a legtöbb SSD firmware-jét frissíteni.
Kevesebb, mint 2500huf-ért tudsz ilyet venni ebay-en (szállítással együtt) és ez már ráadásul sata3-as és jumperelhető, hogy melyik két sata portot akarod használni a két belső és két külső közül:
http://www.ebay.com/itm/KDQ4-PCI-E-EXPRESS-SATA-3-SATA-3-0-6GB-S-ESATA-SATA-III-CARD-SPC-1402-/221238492613?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item3382d77dc5 -
Rawulf
őstag
Az alábbi film nem csak nyomokban tartalmaz erőszakos jelenetet. +18
GAME OF WARS. -
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
válasz
Lacielvtárs #48215 üzenetére
Ma kicsit morcosan ébredtem, ezért visszakérdeznék: Mennyit szánnátok a 160 és 250 gigás laptop vinyóra?
-
Rawulf
őstag
válasz
szumoo #48198 üzenetére
Természetes, ha saját szerelővel átnézeti az ember a használt kocsit, vagy a gyártónak megfelelő legközelebbi márkakereskedőnél is beletúr a computerbe. Én csak jeleztem, hogy kit ismerek ott.
Szóval az e-mail rádobás sosem árthat.
Én biztos vagyok benne, hogy ő is segíteni tud használt autó ügyében. Ha ott vennék használt autót, én Lacihoz ragaszkodnék. -
Rawulf
őstag
válasz
szumoo #48191 üzenetére
Szia!
Berta Lászlót komoly embernek ismertem meg. A többi ott dolgozó kereskedőt viszont nem ismerem.
Elméletileg a bejárat után bal oldalt, a Dacia logó alatt van a Laci asztala.
Bár a honlapon az új autóértékesítők között találod a nevét, de sokan keresik őt név szerint.
Berta László
Telefonszám: 30/663-5369
E-mail: laszlo.berta.molnarautohaz@dealer.renault.huHivatkozhatsz rám, ha őt keresed, de nem Rawulf-ként ismer, hanem becses nevemen: Lévai Dániel, akinek Fiat Grande Punto kocsit adott el. Hátha kapsz így kedvezményt tőle.
Üdv.: Rawulf
-
Rawulf
őstag
Úgy látom a németek vért ittak és portugálokat esznek.
-
Rawulf
őstag
válasz
quailstorm #48052 üzenetére
-
Rawulf
őstag
LOL... Horvátok vezetnek a Brazilok ellen...
-
Rawulf
őstag
Ezeket a tableteket én szervizelem.
Nem csodálom, hogy ennyiért adja a srác, mivel hivatalosan nem lehet kapni.
-
Rawulf
őstag
válasz
madstunt #47168 üzenetére
Igen. MiFi a neve. Van nálam egy új, teszt példány, ha nem ragaszkodsz a használthoz.
Hagyományos LAN-os netet is tud osztani vagy 3G-t (egy kis kapcsolóval lehet választani).
Van saját akkumulátora is, úgyhogy lehet hurcibálni is.A dolog egyetlen szépséghibája, hogy még nem kaptam rá árat, tehát nem tudom, hogy mennyiért lehet elvinni.
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest