- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
macilaci78 #60850 üzenetére
Mi az?
-
Tudtok valamit arról, hogy ki csinálja ezeket, és miért?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
pschio #60298 üzenetére
Ezek mindenkinek a saját hirdetései.
Így csináld.Szerk.: ja, ez poén? Ok.
-
válasz
FIREBLADE78 #60287 üzenetére
Fizikai méretben és olykor feszültségben is.
-
Egy szót sem értek abból, amiről most beszélgettek.
-
-
Ebben egy CS:Source van mint játék, és egypár GB letöltésem a személyes cuccaim között.
Nem szoktam törölgetni a Win izéi között, néha futtatok CCleanert amikor eszembe jut, az a böngészők és a Google Earth cache-t kiüti, úgyhogy nem mondhatnám, hogy kevés a 60GB.
Egy éves Win7 Ultimate.
De ez a téma amúgy időről időre előkerül.. holott a válasz rá annyi, hogy a Windows, ha látja hogy van hely, használja azt, és kész.Azbestnek akart menni a válasz, de már lusta vagyok backet nyomni.
Mondjuk elfogadnék egy nagyobbat, néhány játék még elbírna egy kis faragást a betöltési időkből.
-
-
KERESEK valami jelképes összegért:
- 2 x 256MB SD notiramot (100MHz vagy fölötte)
- PATA notivinyót, 20GB vagy fölötte, valamennyi bad sector nem gáz, ebben a korban úgyis van a legtöbbnek. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Ted_Beneky #59954 üzenetére
Már megtaláltam. De 2D feliratost nem találok, én vagyok béna, vagy nincs?
-
-
-
-
Nagyon érdekes jelenetnek voltam szemtanúja a 19-es trolin az imént.
Ugye mostanában masszív elsőajtózás van, ha kell, ha nem, csúcsforgalomban is, hadd torlódjon a sok paraszt az első ajtónál.
Most is így volt, és felszállt a tömeggel két fekete srác, gondolom egyetemisták, és vélhetően jegy nélkül (ez nem nyert bizonyítást, mert nem mutattak semmit később sem).
Leültek középen, a második ajtó mögött, a sofőr pedig utánuk ment, és mókás angol kiejtéssel megpróbálta elmagyarázni nekik, hogy vagy mutassák a bérletüket, vagy kezeljék a jegyüket, vagy vegyenek.
A fiúk pedig fennhangon elkezdtek vele kiabálni, hogy "check the hungarians!", aztán eljutottak odáig, hogy "racist asshole", "you will suffer", "you are not civilization", stb. Aztán egyikük feladni látszott és mondta a másiknak hogy szálljanak le inkább, de a harciasabb visszahúzta az ülésre. Addigra a sofőr is felmérgelte magát a "show your tickets or get off" - állapotig, de semmire sem ment vele.
Eltartott a dolog egy bő öt percig, már a nyakunkon volt a másik troli is, úgyhogy feladta, a srácok maradtak két megállót, továbbra is hangosan óbégatva és rasszistának titulálva az egész országot, de főleg a sofőrt.
Ezek szerint az nem tűnt fel nekik, hogy előttük és utánuk mindenki mutatta jegyét-bérletét...
Mintha alanyi jogon elvárnák, hogy utaztassuk őket ingyen, és ha valaki jelzi hogy talán nem kéne, akkor racist asshole. Emlékeztet ez engem valakikre amúgy.
Az emberek tök nyugisan és rezignáltan várták a jelenet végét, pedig nem sok kellett volna, hogy a nagyobb hangú behúzzon egyet a sofőrnek. -
-
válasz
macilaci78 #59854 üzenetére
A postázás dátuma számít amúgy, vagy az, hogy mikor érkezik meg az Apeh-hoz?
-
Egyelőre azt sem tudom, hogy adhatnám be.
És egyáltalán mit. Az ÁNYK progi kínai, az aktív súgós akármi jnlp file-lokat szedett le nekem, valami Java Web Start kellene hozzá, amit még nem sikerült külön telepíteni (van fent java amúgy), mgésem társította magát ehhez a kiterjesztéshez, találta egy laza 199 oldalas súgót is az Apeh honlapon..
A 1453-as nyomtatványt meg sem találom a neten, útmutatót találok csak hozzá.
Ez egy rossz vicc baszki.. ha beviszem a papírjaim holnap egyenesen az Apeh-hoz, hajlandók lesznek segíteni vajon?
Szerk: sikerült futtatni a a jnlp-t, úgyhogy még nem adom fel. Borzalom.Most az ÁNYK progiban megjelent egy doksi, kitöltögethető mezőkkel! Közel a siker, érzem!
-
-
-
válasz
macilaci78 #59823 üzenetére
Az abevjava az ez? Ezt tettem fel délelőtt.
Több munkáltatóm is volt, ezért is tartok kicsit a dologtól.
Úgy tudtam, hogy a könyvelő hölgy, aki csinálni szokta nekem, dolgozik a héten, de nem, úgyhogy megszívtam.
Neki kb 45 másodperc szokott lenni, ha elsőre megtalálok minden papírt, úgyhogy sejtem, hogy nem nagy művészet, csak ezelőtt a melóhelyem, utána pedig ő csinálta. -
Ha még nincs kész az adóbevallásom, és nem is tudom, hogy kell, van még kiút holnapig?
-
-
-
-
válasz
ShadowX #59784 üzenetére
Az 50/30 már másik csomag, olcsóbban.
Más: ez de király. Ha Szegeden is működne, elég egyszerű lenne elérni bármit... csak megnyitja az ember a telefonján.
-
-
-
válasz
#16939776 #59774 üzenetére
A barátnő nálam csak rontott a dolgon, sosem hagyott játszani.
Tn és IPS között is durva különbség van amúgy.. legtöbb tn-panelon azt sem látni rendesen, ki van sötétben.. ips-en meg pontosan látni mindent, nem csak a torkollatűzből tudod, hol kuskol az ellenfél.
Számomra legjobb egy nagy kijelző, jó sok képponttal, akkor meresztgetni sem kell a szemem, mégis látok mindent. Mondjuk most nincs külső monitorom, úgyhogy a laptop sajátján játszom, mit ne mondjak, lehetne jobb. -
-
válasz
#16939776 #59767 üzenetére
Hülyeség már bocs.
A doboz mögött kempelő és csak kis részben kilógó ellent kisebb felbontáson alig veszed észre, mert pár rohadt pixelből áll, nagyobb felbontáson pedig még azt is látod, hogy hová lőj rajta.
Részletesebb a kép, sokkal kevésbé fárasztó, mint egy régi 1280-as kijelzőn.
Mondjuk nem kizárt, hogy mindenkinek más ez.. meg kell néznie, ki kell próbálnia, hogy biztosra mehessen. -
-
-
-
-
Az egyik hdd amit lecseréltél rá, remélhetőleg az, amin a rendszer van. Máskülönben nem fogsz érzékelni semmit.
Ha az ssd-n lenne a rendszer, kb olyan feeling lenne, mintha új gépet vettél volna.
Szerk: az, hogy sata2 vagy 3, tökmindegy, főleg korosabb gépeknél. Büdös életben nem használná ki a 3-as sebességét. Laptopom is sata2-t tud, és úgy megy ssd-vel mint a szélvész. -
-
-
-
Én ezt mértem éjjel az 50/30-as Digivel wifin:
Amúgy hülyét kapok már a routeremtől kissé, mert teljesen rapszodikus, hogy egyáltalán az 50/30 átjön, nemhogy több.
Sokszor ilyen 20/20 jön át... mindenféle csatornát kipróbáltam már, de mindnél ez, vagy lassabb.
Még lusta voltam a routeres topikba fáradni ezzel. -
-
válasz
davidcsaba93 #59556 üzenetére
Ott?
-
válasz
toth_janika #59530 üzenetére
Kéne egy kis híd csak a bringásoknak.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
quailstorm #59457 üzenetére
Te nem érettségizel?
-
-
-
-
válasz
azbest #59416 üzenetére
Két nap alatt sikerült teljesíteniük a tranzakciót legutóbb, mikor ezt akartam használni.
Már átutaltam az összeget egy eladónak még egyszer, hagyományosan, akkor rendszernyitáskor át is ment a pénz. Még szerencse hogy korrekt volt, és visszautalta, mikor az "azonnali" utalás szíveskedett magához térni, és teljesíteni a több napos parancsot. -
-
válasz
totya694 #59346 üzenetére
Azok a sz*r anyagminőségből adódnak elsősorban. Egyszer futkároztam a lakásban, belegabalyodtam a T40 töltővezetékébe, a lapos repült pár métert, majd odacsattant a falhoz, majd a padlóhoz.
A vinyó szektorhibás lett, de a gép ki sem kapcsolt, a töltőcsati pedig köszöni jól van azóta is, ha jól tudom. -
-
-
-
válasz
FIREBLADE78 #59271 üzenetére
Ez kubikos, te kubikust írtál.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Na, és akkor keresek wifis routert. Openwrt támogatás előny, de nem feltétel. Nem új, fancy darabot akarok sok pénzért, hanem akár régebbit, ami nem dobál kapcsolatot, és átmegy rajta az 50/30-as digi.
Pár ezres a célkitűzés. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest