- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Intel M780 ha valakit érdekel!
-
ritkaság
aktív tag
Vazze, milyen emberkékkel futok össze mostanság üzletelés céljából! Korrektségből S! Megbeszéljük az árat, meg hogy vár egy kicsit,m mert hiányos az alkatrész és kell szereznem hozzá valamit, ez 2 napja volt. Most megszerzem nagy nehezen, erre irja odaadta másnak. És még feketét sem adhatok neki. A másik meg hiteget hogy feladja, de semmi, még jó hogy nem utaltam neki előlre. VAZZZZEEEEE
-
ritkaság
aktív tag
válasz
ErőVarázsló #2118 üzenetére
Kösz.
-
ritkaság
aktív tag
Hi,
Kerestem ezt (HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\
CurrentControlSet\Control\SessionManager\MemoryManagement\
A jobb ablakban keresd meg a SecondLevelDataCache bejegyzés) de nincs ilyen bejegyzésem
Tudja valaki, hogy ez hogyan lehetséges, XP prof.-nál? -
ritkaság
aktív tag
válasz
ErőVarázsló #2070 üzenetére
Kösz! Sejtettem. Beugrasz hétfőm Bobához?
@ vaze: Sajna panel lakó vok. Nincs megfelelő szerszámom.
Fúró, menetfúró
! -
ritkaság
aktív tag
Skacok!
Nézzetek már szét otthon, melőhelyen naon kellene egy tartókeret ehhez!
-
ritkaság
aktív tag
válasz
ErőVarázsló #2026 üzenetére
@ErőVarázsló
Kedden megyek Bobához, bedobod addigra neki? Kösz! -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
@ Erővarázsló! Ugye nem feledkeztél meg rólam
-
ritkaság
aktív tag
Hali!
Nem tudtok "véletlenül" olyan progit, amivel pc-n tudom nézni a kodolt DVB-T adásokat.
-
ritkaság
aktív tag
válasz
FoxiestFox #1592 üzenetére
Milyen állapotú a veséd?
-
ritkaság
aktív tag
Hi,
Kösz a segitséget az Easus megoldotta. -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Kellene 1 "kicsi" segitség. Vettem 2 vinyót, amik raid 0-ban futottak. Nekem csak az egyik kell a másik a haveromé. Az XP az 1 db vincsit kettőnek látja! Fájl rendszernek RAW-t ad meg. A win7 telepítője nem formázza és nem települ fel rá. Ha xp-vel akarom formázni akkor az elsőnél 68gigásnak látja a 36 gigás vincsit. Hoyan tudnám müködésre birni a vinyókat?
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Hát skacok, nem egészen értem a problémát. Pofon egyszerű a dolog a tűzoltó, a katona, a rendőr, feladatkörüknek megfelelő életkor elérésekor, kapjanak egy íróasztalt, és a tapasztalataik alapján még pár évig segitsék az adott állomány munkáját. Pl tűzoltókám 50 évesen is be tud járni egy üzemet, hogy ott minden rendben van-e. Amikor korkedvezménnyel nyugdijba megy, onnantól NEM lehet másod állása. Vagy nyugdij vagy a jól fizető "tanácsadói" állás. Márpedig azt, hogy akinek a nyugdijja elér egy bizonyos összeget NEM vállalhat másodállást, törvénybe iktatnám, és aki megszegi letöltendő börtön munkát kapjon. Ugyan ez a helyzet az adócsalókkal. Ahány forintot csal annyi nap börtön munka. A börtönben pedig azután járna az ellátás, ahogyan a munkáját végzi.
Szóltam uff uff
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésemre ne mondjátok, hogy gOOgle a jóbarátod, rengeteg mindent elolvastam, de sok a kavarodás és nem akarok mindent tesztelgetni!
A lényeg van egy jól futó XP-m (3,5 éve nincs ujra telepitve csak karbantartva!!!), de szeretném az E8400 procit és a 64bitet kihasználni. Lehet-e ugy feltelepiteni win7-t, hogy az XP-s progikat futassam rajta, vagy csak a virtuális xp a megoldás. Nekem nem fontos az xp-s környezet! Olvastam olyat, hogy "meglehet tanitani" a win7-t, hogy futassa a feltelepitet, másik partición lévő progit. Csak hát elég bonyolultnak tünt. A fő gond az, hogy van egy játékom ami "számolja" a telepitések számát! És már csak egyszer telepithetem! és nem szeretném elpazarolni ezt az 1 lehetőségemet. Előre is kösz az építőjellegű segítséget.@szumoo: Van olyan, hogy HD didik!! Gondolkozz egy kicsit!
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Nincs valaki közöttünk aki ingázik Pest és Szeged között?
-
ritkaság
aktív tag
válasz
ErőVarázsló #1284 üzenetére
PÜ ment!
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék eladományozni egy gépet. Kellene hozzá 1 db monitor. Csokit vagy sört vagy bort tudok felajánlani.
-
ritkaság
aktív tag
Hali!
Luighi eladtad már a lapost?
-
ritkaság
aktív tag
válasz
LordVader80 #1000 üzenetére
Hali!
Nem kötelező a kártya, de ha már Paypal akkor AMEX! Nekem is az van már vagy 8 éve a paypal-lal együtt. Lehet olyan számlát is megadni ami autómatikusan utal vagy teszel pénzt a paypal-ra. -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Van közöttunk esztergályos? Kellene egy kis segitség. PM pls!
-
ritkaság
aktív tag
válasz
FoxiestFox #471 üzenetére
Ja, szép kerekre!
-
ritkaság
aktív tag
Nekem nem kell edzőterem, "csak" XXXXL kabát!
-
ritkaság
aktív tag
Hali!
Sűrgősen beszélj a fogyasztó védelemmel. Azt is tudnod kell a magyar törvények szerint három féle szerződés van.
1 Írásos
2 Szóbeli
3 Ráutaló magatartásMivel szóban megegyeztetek a továbbadásról az jó. A bizonyítás már más kérdés. Fogyasztóvédelem jó tanácsokat ad. Ha más nem akkor békéltető!
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Biztos volt már szó róla, de nem találom. Kellene egy ütős dvb-t néző progi, ami kis gépigényű mégis jó és ingyenes.! Előre is kösz a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest