- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
válasz
bitpork #4972 üzenetére
bipork: Hja! Durva mi?
A dohánytermékek kiskereskedelme állami monopólium lesz.
Mellékesen: http://index.indavideo.hu/video/Igy_vedte_meg_Orban_a_haza_becsuletet
-
Rawulf
őstag
Na befosott a Fidesz. Nem engedi a népszavazást. Tudják nagyon jól, hogy elmeszelné a lakosság a sarkallatos öntörvényeiket. Bezzeg amikor a kettős állampolgárság és vizitdíj volt terítéken...
-
Rawulf
őstag
Ki kell menniük a hülye gyerek szüleihez feleslegesen. Nézz utána, hogy mit jelent a tanároknál a családlátogatás.
A szülőknek idejük sincs a gyereket otthon nevelni.
A tanároktól kár elvárni a nevelést, ha a gyerek első logikus gondolata, hogy azt csinál, amit akar, mert már nincsen fegyelmezési eszközük a pedagógusnak.
A gyerek büntetlenül terrorizálhatja a tanárt.
Kisegítő-spártai szigorúságú nevelő intézetek kellenének inkább a sok bűnöző palántának.
Marha szép látvány, mikor a cigány gyerek a tanárt fenyegeti.
A mostani ifjúságot elnézve tök mindegy, hogy mennyi a nyugdíjas, mert marha kevés normális dolgozó lesz hamarosan. -
Rawulf
őstag
válasz
ErőVarázsló #4923 üzenetére
A pedagógus fizetésekkel kapcsolatban te vagy eltévedve.
a., Ha azt hiszed, hogy 9 hónapot kell csak dolgozniuk, akkor hülye vagy.
b., Ez is hülyeség.
c., LOL... esetleg álmukban... a szülők le sem szarják a sulit, csak ha szidni kell a pedagógust (lásd a linkelt képet)
d., Halvány lila fingod sincs, hogy miből áll a pedagógusok munkája. -
Rawulf
őstag
http://indavideo.hu/video/Az_emberek_ugyesek_voltak_2011-ben_is
Túl sokat nézte ezt a videót Viktorka... és elhitte, hogy ez neki is menne simán.A szakmai hozzászólásomra látom senki sem reagált (laptop).
-
Rawulf
őstag
válasz
ErőVarázsló #4913 üzenetére
OVB
Régen: Országos Választási Bizottság
Most : Orbán Viktor BarátaiHa eltűnnek a jó pedagógusok és orvosok, akkor ez a nemzet is el fog tűnni. (Nem kár érte...)
-
Rawulf
őstag
http://sportgeza.hu/sport/2011/12/30/agydaganat_vitte_el_a_24_eves_vivobajnokot/
Magyarország : A beteg állapota javult, de sajnos meghalt. - Jellemző...
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Na akkor egy kis szakmai hozzászólás is:
Ismerős megkért, hogy vigyem el a rossz laptopját bevizsgálásra a rókusi tesco mögötti laptopszervizbe. (P.T.)
Eléggé horror áron akarják javítani (27k és még áfa). Természetesen nem kéri a javítást a tulaj. (Rábíztam, hogy dönt. Nem szóltam bele)
Ilyen esetben van rá mód, hogy beszámítják a rossz laptopot és levásárolható náluk (15k)
A bevizsgálási költség 6000Ft (javítás esetén nem kell fizetni). Mondom, hogy jövő héten viszem nekik a 6k pénzt, ha megkaptam, de a laptop tulaja a bevizsgálásról kér egy papírt. Na innentől jön a vicces rész.
Kissé meglepődtem, hogy nem nagyon akarnak papírt adni róla (mit is csináltak a 6k-ért) és azon kívül, hogy alaplap hibáról van szó, a többi komponenst nem vizsgálták meg. Én emlékszem, hogy arról volt szó, hogy átnézik teljesen a laptopot, erre a telefonban a srác (holott ő beszélt velem akkor is) szemrebbenés nélkül azt mondja, hogy nem erről volt szó: "Amúgy is ők javítással és nem bevizsgálással foglalkoznak!"
Gyakorlatilag fölösleges volt elvinni hozzájuk bevizsgálásra, mert azt én is megmondtam egyből nekik, hogy az alaplap biztos rossz.
Ha kiderül, hogy pl. kijelző, stb. tönkrement, akkor lesz folytatása ennek az ügynek.
Szívás néha, ha az ember segíteni szeretne másnak.Egy biztos. Ha az én laptopom tönkremegy, biztos nem viszem el hozzájuk.
A további fejleményekről (ha lesznek), tájékoztatlak majd titeket itt...Addig is mindenki döntse el, hogy ilyen esetben megér-e 27.000,- Ft plusz áfát 3-4 hetes várakozással egy chip-csere.
Utánanéztem azért az érdekesség kedvéért: Garanciális és tesztelt, vadi új alaplap 30.000,- FtVélemény?
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
"Még életbe se lépett, máris kiegészítették az új alaptörvényt. Alkotmányba foglalták az MSZP bűnösségét, a legfőbb ügyész alkotmányellenesnek talált bíróságválasztási jogát és azt is, hogy a kedvezőtlen európai bírósági ítéletek költségeit a nép fizeti meg."
-
Rawulf
őstag
LOOOL!!!
Nézzétek már meg! QRVA JÓ!!!
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
válasz
SirRasor #4869 üzenetére
8 körül szerettem volna nyugodtan reggelizni. Bekapcsoltam az m1-et közben, mondom úgysem mernek politikai beszélgetéseket leadni már egy ideje...
Erre egy hódmezővásárhelyi emlékpontos díszpinty fröcsögött a karácsonyi komcsi bűnökről.
Ha van isten, akkor börtönbe zárja előbb-utóbb ezeket a narancsdiktátorokat.
Mi leszünk az új Észak-Korea. -
Rawulf
őstag
válasz
macilaci78 #4817 üzenetére
Oké... akkor már csak meg kell tankolni a tankot... elég ha pestig felvonszolja az 1000 tonnáját.
Lázár János elérte, hogy innentől senkitől sem kap hitelt majd Hódmezővásárhely. Borítékolható a város csődje!
-
Rawulf
őstag
válasz
ch003067 #4784 üzenetére
Tudok adni, ha kell...
Van pár selejt cuccom most.
Van egy alaplapom is, amin 17db kondit kell kicserélni. Poénból megjavítom jövő héten.Szabadulnak a befektetők az aranytól és az ezüsttől
Kénytelen leszek turbínium és unobtanium részvényeket venni.
-
Rawulf
őstag
Egyre több ismerősömnek döglik be a gépe... Gondolkodom, hogy érdemes lenne hulladékból összetákolnom egy gépet, amit ilyenkor bérbe lehetne adni.
-
Rawulf
őstag
válasz
ch003067 #4780 üzenetére
ch: Tegnap ismerős megkért, hogy rendeljek neki egy noti alaplapot... Mondtam neki, hogy 30k lesz... Ma hozta a pénzt és mondtam neki, hogy bocsi, de Urbán Piktor miatt 700Ft-tal több lesz.
ShadowX: Államcsőd esetén a magánszemélyek sem fognak törlesztőrészletet fizetni. Autó esetén gyorsan szétszedik és alkatrészként eladják.
-
Rawulf
őstag
Megmondaná valaki, hogy mennyi lenne egy ilyen járgány súlyadója?
-
Rawulf
őstag
válasz
ShadowX #4764 üzenetére
ShadowX : Hülyeség, amit mondasz, az ottani privát pénzek és a magyar állam tartozása két külön dolog.
Ausztriában demokrácia van és ha ismernéd, hogy milyen pénzügyi szerződéseket írt alá Ausztria, akkor nem mondanál ilyen butaságot, ergo a magánszámlákhoz ott nem fognak, nem tudnak nyúlni.
Az más kérdés, hogy forint számlát baromság az osztrákoknál nyitni (ha lehetne is), mivel államcsőd esetén olyan, mintha pár rágógumit tettél volna a trezorjukba.
Pont tegnap volt róla szó, hogy annó Ausztria azzal fenyegetőzött például, hogy anonym számlákat vezet be és ők lesznek az új Svájc. Persze nem léptek ki a nemzetközi szerződéseikből a végén. -
Rawulf
őstag
Kínának olyan deviza tartalékai vannak, hogy simán kibírna egy válságot...
Komoly tőzsde guruk szabadultak meg az aranytól, szóval nem olyan egyszer
ű téma az, hogy mibe érdemes fektetni. Pl. ingatlan is sem olyan jó dolog, hisz nem lehet eldugni egy diktátor elől. -
Rawulf
őstag
Várólista van, mert magyaroknak időpont kérésre nyitnak számlát.
Van egy tippem, hogy forintszámlával nem foglalkoznak, de ne legyen igazam... ezért mondtam a narancsos buktát.Az IMF ultimátumot adott... friss hír.
Tétényi Éva kb. 1 óra múlva a zsidó tévében. Kíváncsi vagyok, miket mond majd Kálmán Olgánknak.
-
Rawulf
őstag
Megkérdeztem nővéreméket, elvégre banki szakik:
- Rosszabbak a kondíciók. (kamat szinte semmi)
- Sokat kell várni, mert időpontot kell foglalni a számla nyitáshoz (akár egy hónapig is várni kell).
- Ha esetleg erősödik a forint (pl. IMF megegyezés), akkor bukta.
- Államcsőd, vagy forint gyengülés esetén viszont baba.
- Viktorka nem tudja lenyúlni (pedig MNB deviza után a folyószámlák a várható következő célpont a harcias csapoláshoz)
- Állítólag 2010-ig vérfideszes emberek közül többen is mentik a megtakarításaikat a sógorokhoz.
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a számla fenntartás és ottani bankomat költséggel mi a szitu, de tudtommal külföldön mindenhol olcsóbb, vagy ingyen van.Ha lenne több millám, én már kivittem volna az országból.
-
Rawulf
őstag
Nap képe:
-
Rawulf
őstag
Kellemes Ünnepeket!
-
Rawulf
őstag
válasz
Polemius #4507 üzenetére
"A tömeg hangos fújolással fogadja a parlamenti ülésnapról távozó kormánypárti képviselőket. Tudósítónk szerint az egyik fideszes képviselő autóját pillepalackkal dobálták meg. A képviselők csak rendőrsorfal mellett tudnak távozni, miközben a tömeg lehazaárulózza a fideszeseket."
Pillepalackkal.
-
Rawulf
őstag
http://www.livestream.com/nemtetszik
Bár lenne ilyen Szegeden is. Én biztos ott tüntetnék még így arcüreg-gyulladással is.
-
Rawulf
őstag
A bikabékáról semmi komment?
Egyébként az ismerőseim közül, aki függetlennek mondja magát, az mind a fityiszre szavazott.
Persze a prímet a fundamentás kemény-narancs-magos ismerősöm viszi. Nagy mellénnyel kampányolt annó, most meg idegbeteg, amiért a magánnyugdíját lenyúlták. -
Rawulf
őstag
http://index.hu/tech/2011/12/22/nevtelen_hekkerek_tamadnak_a_fideszre/
És aki nem nézte meg a békás videót, annak grrrrrrr....
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #4423 üzenetére
Ha már fizetsz érte, akkor tudjon annyival többet, hogy megérje egy ingyenes program helyett használnom.
Lássuk csak megy-e az éles fogú afrikai bikabékámnak is az Ant Crusher:
LINK
LINK
LINK
LINK
A nap képe:
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #4369 üzenetére
Nah, sikerült. A piranha-m elérte a tápláléklánc csúcsát.
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #4369 üzenetére
Már az első résznek is elég komoly hardver-igénye volt.
Flash progihoz képest ugye...
Mint látod, már teljes az arzenálom, de még nem vittem végig a játékot. -
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Írd be google-be, hogy "let it snow".
Kellemes Ünnepeket!
-
Rawulf
őstag
Na, akinek még idén dolgoznia kell, annak jó munkát!
Én Január 2-ig munkakerülő leszek. -
Rawulf
őstag
válasz
bitpork #4142 üzenetére
Erre gondolsz? http://embed.break.com/702542
-
Rawulf
őstag
Bitpork:
Ha PMheros-sal gondod van, akkor:Szemüveg nélkül már fel sem ismered az ismerősömet?
-
Rawulf
őstag
válasz
pmheros #4136 üzenetére
A szemüveges titkárnő fazonodnak lehet, hogy lesz egy új beosztottja.
http://i39.tinypic.com/10i6z2s.jpg
Neki is volt szemüvege, de sajnos most már kontaktlencséje van.
Játék a munkahelyen: -
Rawulf
őstag
AsRock új alaplap és Logitech egér inkompatibilis vele... Razer egeret kellett rádugni, de még így is vacakol az USB-je. Ezek szerint nem csak egy AsRock lapot érint a gond.
Nagykeres infók : Gigabyte-nál a legrugalmasabb a garanciális ügyintézés.
Nekem a mini itx-es AsRock két magos atom procis lapom halt meg. Szerencsére a baráti kapcsolatra tekintettel egyből kicserélték.
Idehaza én Gigabyte-ot vennék. Persze én önkínzó vagyok, ezért továbbra is az ismeretlen kínai márkákkal bohóckodom. -
Rawulf
őstag
válasz
Attix82 #4113 üzenetére
Ez a P2B-F és P3B-F óta így van.
(Nálam bios chip elhalálozások vannak).
AsRock-nál : BIOS és IRQ problémák vannak, mióta elszakadtak az Asus-tól teljesen (azaz csak szoftveres gondok), viszont amíg Asus alatt dolgoztak, ritka szar lapjaik voltak pl. a 945 és 965 széria. -
Rawulf
őstag
Inkább olcsóbb alaplap és izmosabb VGA
-
Rawulf
őstag
Tajcsi : Én egy official/value őrült vagyok. A rosszindulatú megjegyzéseimmel csak jót akartam neked. Attix jó példát írt neked. A Zotac ZBOX AD02-höz is bő fél év után jött ki normális bios (előtte bugzott rendesen). Bitpork is jót akart neked. Beszoptam, mikor a piacra frissen érkezett versenyzőkkel akartam játszani.
Sajnos olyan gyorsan akarnak mindent piacra dobni, hogy ebből mindig csak a baj van (Lásd B3 stepping alaplap történet).Orbán Viktornak és a FIDESZNEK küldöm az alábbi videót:
Feláldozhatók 2. -
Rawulf
őstag
Porhintés : http://www.youtube.com/v/cU5oHzYjE5k
-
Rawulf
őstag
PMherosnak:
-
Rawulf
őstag
martonx : Küldök neked két mobil számot. Valamelyik csávó biztos meg tudja neked javítani.
Egyébként ezt nézzétek : ANT CRUSHER PRO PLAYER
-
Rawulf
őstag
T-Home mostanában frissítgeti a Cisco cuccok firmware-jét távolról. Valamit nagyon elszabtak, mert utána egy hétig csak állítgatják és a szakaszos modem újraindulás jellemző.
Türelem és jó lesz. Utána lehet töltögetni a mély-érzésű Vera casting-ot. -
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Az AX850 jó, ha Z68-ban gondolkozol, viszont akarsz USB-ről bármilyen cucc aksiját feltölteni úgy, hogy a gép kikapcsolva legyen? Akkor viszont jobb a Gigabyte.
Ha ragaszkodsz az AsRock-hoz, akkor készülj fel rá, hogy belefuthatsz kisebb szoftveres gondokba, amire biztos lesz jó bios, de csak pár hónap múlva.
Természetesen Gen3-asat vegyél.
Ha fps netes játékra veszed, akkor viszont az Extreme4-et vedd meg inkább, mert a broadcom chip-es lan jobb a realtek-nél.
Az értetlenkedést arra értettem, hogy kérdezel, de jó választ csak akkor kaphatsz, ha megmondod, hogy mire (mit) szeretnél kezdeni a cuccal.
Az meg nem rossz szándék, hogy nem szeretném, ha belefutnál valami váratlanba, aztán csodálkozol, ha az alaplapot nem tudod gariztatni, mert azt mondják, hogy semmi baja. -
Rawulf
őstag
válasz
bitpork #3963 üzenetére
Meg is szűnt az a cég, aki árulta.
Picit pontosítanék azért Bitpork:
Inkompatilibitás : Az MSI alaplap nem ment együtt a cpu coolerrel!Mellékesen a Corsair ram sem. A vga-val nem volt gond.
Úgyhogy maradok a kínai alaplapnál. A Colorful lapocska az eddigi legjobb beruházásom.
-
Rawulf
őstag
válasz
Denniss #3959 üzenetére
Úgyis átb*szn*k. Például kapsz egy nem B3 steppingest, hogy aztán cidrizhess.
Vegyél Fatal1ty verziósat. Abból csak egy féle van.
Egyébként a B3 tök fekete, +4 fázis, satöbbi... Mondjuk erre pénzt kár költeni.
A PCI-Express3.0 szabványt mire kihasználnád, addigra egy elavult fos lesz ez az alaplap és 10-20k körül lesz használtan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest