- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
A Tré az eddigi 7600 Ft-os internet + kábeltévé havidíját hirtelen felemelte 8800-ra.
Ezek hülyék. És mindez tavaly még hatezer valamennyi volt, lassan nem múlt el hónap, hogy ne emeljenek 1-2 száz Ft-ot.
Az ingyenes mindig tv-n eddig is gondolkoztam. Emellé milyen olcsó internetet ajánlotok? Nem panelban lakok szóval Digi + UPC nem játszik -
martonx
veterán
válasz
Agyasima #23546 üzenetére
1 órányi időráfordítással észre sem fogja venni a célszemély, hogy win8 vagy win7 van a gépén.
Amellett hogy win8 ellenes vagyok. Azaz win7-ről sosem váltanék rá, de ha egyszer ezt adják a géphez, akkor nem nagy ügy ismét használhatóvá tenni.Sőt ha nem sajnálod a start8-ra a pénzt (vagy a torrentet), akkor egy next-next telepítéssel kikapcsolható a metro, és ismét lesz start menü.
-
martonx
veterán
fejlesztéshez használom is, ha már ezt raktam fel.
Csak a mindennapi használatától kímélem meg a családot a win7-tel.
Szerintem használatban is rosszabb, de mint mondtam nem zavaróan rossz ez. Win7-hez képest nemhogy előrelépésnek nem nevezném, de még stagnálásnak se nagyon. És amikor oda kerül a dolog, hogy pénzt is kérnek érte, akkor az emberből előjön, hogy ezért még fizessek is? -
martonx
veterán
Én csak pár hete szopatom magam win8-al, de be kell látnom, hogy a bajainak nagyja inkább a rendszer nem ismeretén alapszik, mint esetedben is.
Eszközkezelőt, és minden komolyabb beállítási lehetőséget úgy illik előhívni win8-al, hogy az asztalon a start menü helyére mész az egérrel, és megjelenik egy mini-metro képernyő, amire jobb gombbal kattintva feljön az összes lényeges beállítás. Köztük az eszközkezelő.Amennyire szuperbüszkék az új keresőre az véleményem szerint is annyira használhatatlan lett. Az egész metro koncepció szvsz totál bukás. Persze ízlések és pofonok.
Ezt leszámítva viszont, ha az ember szupernyitott az újdonságokra, meg szeret kísérletezni, akkor rá kell jönni, hogy ha hajlandó vagy mindent újratanulni, amit eddig tudtál a windows-ról, akkor alapvetően ugyanúgy használható ez is, mint pl. a win7. Más kérdés, hogy a f@sz Microsoft-nak miért kellett ennyire csúnyán elbánnia a felhasználókkal, aztán meg csodálkoznak hogy nem kapkodnak win8-ért az emberek.
Én is csak hobbiból szivatom magam vele egy virtuális gépen, a win7-et le nem váltanám vele, mert nekem is van jobb dolgom, mint újratanulni egy alap operációs rendszer működtetését, adminisztrálását. -
martonx
veterán
válasz
Luighi #23251 üzenetére
ööö kaptam egy telefonszámot, de még nem hívtam fel. Ilyen az amikor az ember főállás mellett hivatalossá akarja tenni a mellékest.
Vicces, hogy tényleg évi maximum pár száz ezer Ft bevételért mit össze kell bohóckodni.
Alapvető bajok vannak itthon az adószabályokkal, bürokráciával. -
martonx
veterán
Egyéni vállalkozó lettem. Ehhez keresnék könyvelőt, aki elsősorban információkat tudna adni, másrészt évente egyszer megcsinálná az adóbevallásomat. Bár ezt lehet én is meg tudnám csinálni magamnak, ha egyszer valaki megmutatja, hogy eszik-e vagy isszák? Azt az évi 2-3 bejövő számlát, meg mögéjük a költség számlákat nem lehet nagy cucc lekönyvelni.
Tudtok ebben segíteni?
-
martonx
veterán
Hogy lehetne itthon Vizio tv-hez jutni?
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #22754 üzenetére
tegnap este meghalt az egyik újoncom. Viszont van már egy corporal-om is
-
martonx
veterán
menni biztosan megy, hogy milyen felbontásban és milyen grafikai részletességgel, az már más kérdés.
Nálam még némi anti-aliasing is belefért.A játékról: Lehet én vagyok túl öreg, vagy nem volt elég időm belejátszani magam, de nekem annyira egyébként nem jött be. Mostanában tényleg ez a divat, hogy mindent agyonbutítanak? Kíváncsi vagyok mikor jönnek be a vérhülye játékoskonak való maguktól célzó FPS-ek is?
-
martonx
veterán
válasz
Attix82 #22571 üzenetére
Ha ez előző belinkelt teszt-et megnézed, akkor az i3-3225 és az A10-5700 között terhelten 11W a fogyasztás különbség az i3 javára. Üresjáratban meg 4W az 5700 javára.
CPU erősebb - egyenlő erősek, illetve marginális az i3 előnye.
Jóval erősebb CPU - ez valóban így van, de engem ez az előny nem érdekelt. Eddig a Phenom II X2-vel is jól elvoltam, nem a CPU gyengesége miatt cseréltem.
Van még egy előnye az AMD-nek. A virtualizációt jobban támogatja az A10-es, mint az i3-as. Persze lehet i3-ason is virtuális gépeket futtatni.
Én is gondolkoztam i3-asban. Nekem az alábbiak voltak a szempontjaim:Legyen erős az integrált VGA. Ugyan nem játszok, de a gyerek néha el-el indít 1-2 játékot. Győztes: AMD kiütéssel.
Legyen erősebb a CPU része, mint a régi Phenom II-es, de ez elég lényegtelen szempont volt. Győztes: kb. egál
Minél jobban támogassa a virtualizációt, mert szeretek virtuális gépen dolgozni. Győztes: AMD, de nem sokkal
Fogyasszon jóval kevesebbet, mint a régi procim. Győztes: Intel, vagy kb. egál. -
martonx
veterán
Tegnap Boba beüzemelte az új AMD A10-5700-as gépemet! Tök jó lett!
A régi Phenom II X2-esnél majdnem kétszer gyorsabb a CPU-ja (wprime 14 másodperc vs 27 másodperc), a két integrált VGA közötti különbséget meg egy napon említeni se lehet. És mindezt fele annyi fogyasztással.
A 128 Gb-s OCZ Vertex 4 már csak hab a tortán -
martonx
veterán
Múltkori nyugdíj témához itt egy kis adalék: [link]
-
martonx
veterán
A legnagyobb baj, hogy a nyugdíjasok pátyolgatásával, és a választási regisztráció bevezetésével egy lefelé tartó kényszerpályára állítják az egész országot, beleértve a soron következő kormányok jogköreit is.
Mert melyik a legkönyebben megvehető szavazói réteg? A nyugdíjas.
És ki ér rá munkaidőben elmenni regisztrálni? A nyugdíjas.
Ezek után melyik párt mer nyugdíjat csökkenteni, ha kormányra kerül? Egyik sem.A 2/3 pont arra lett volna, jó, amire a Fidesz nem használta: hogy belevegye az alkotmányba a kormány könnyebb visszahívhatóságát, illetve csökkentse az államtól függő inaktívak (nyugdíjasok, segélyen életvitelszerűen élő) szavazati jogát.
Nem hiszem el, hogy ne lehetne azt mondani a nyugdíjasoknak, hogy a GDP növekedésnek-csökkenésnek megfelelően változnak jövő évben a nyugdíjak.
Tegye fel a kezét az akinek a munkáltatója nem azt veszi figyelembe a fizetések módosításakor, hogy mennyire megy jól a cégnek, hanem azt hogy mekkora éppen az infláció? Az infláció követő nyugdíj, pláne az elmúlt 8 év masszív nyugdíjemeléseinek fényében, a létező legnagyobb öntökönlövés. -
martonx
veterán
válasz
bitpork #21361 üzenetére
Nekem nemrég volt vakbélgyulladásom.
Sebészeti klinikán csinálták a kivizsgálásokat, műtétet, alapvetően elégedett voltam az egészségüggyel.
Az egyetlen negatívum az a nővérek általános beteg utálata, bár azért a pénzért, amit kapnak, és ezért milyen munkát kell végezniük 2 műszakban, nem is hibáztattam őket sem. -
martonx
veterán
Elültettétek a bogarat a fülembe. Nálunk a házban (csongrádi sgt. eleje) kb. két hete voltak invitelesek egy új 3M feliratú fehér dobozt felszerelni a folyosóra. Rohadtul nem érdekelt dolog, csak a feleségem engedte be őket, meg a gyerekek lelkesen mesélték, hogy voltak szerelő bácsik. El is felejtettem, csak most hogy szóba került.
Akkor most nekem ez jó, hogy van ilyen dobozunk? Miért jó? Mit vezettek be? -
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #21033 üzenetére
Én ma gyújtottam be itthon mindet, pedig nem vagyok gázszerelő
-
martonx
veterán
válasz
bitpork #20817 üzenetére
Egy Celeron meg egy i5 között persze, hogy előjön a különbség. De mi minimum i3-ról beszéltünk, mert az AMD procijai is ezen a szinten mozognak.
Hidd el, ha ugyanezeket csinálnád egy i3-ason (vagy egy AMD procin) nem biztos, hogy észrevennéd a különbséget. És ha észre is vennéd, nem lenne zavaróan lassabb. -
martonx
veterán
válasz
Attix82 #20798 üzenetére
középút, ami a felhasználók 90%-ának tökéletesen megfelel. CPU-ban sajnos sehol sincs az AMD az intelhez képest. Én nem vagyok egy átlag felhasználó, mégis a két éve összerakott, akkor sem csúcs gépem CPU teljesítményével még mindig elégedett vagyok.
Aki nem videótömörít, meg fotosop-ol egész nap, az észre se veszi, hogy i3-as, i5-ös, vagy i7-es van alatta. -
martonx
veterán
Az A10-es AMD-k CPU-ban hozzák az új i3-asok szintjét, GPU-ban meg olyan kétszeresét (HD4000-el kalkulálva, HD2500-hoz képest sokszoros a teljesítményük). Ehhez képest a 100W-os változatok üresjáratban kevesebbet fogyasztanak, mint az i3-as, IGP-t, CPU-t teljesen kiterhelve meg csak picivel többet. Az, hogy papíron az i3-as 55W-ot fogyaszt, az AMD meg papíron 100W-ot, ne tévesszen meg. Sajnos a 65W-osak még nem jelentek meg, én éppen egy A10-5700-asra várok, meg egy mini-ITX-es lapra.
Emellett az i3-as nem támogatja hardveresen a virtualizációt, csak az i5-ösök. A trinity pedig támogatja.
Emellett az FM2 már időtálló is lesz, legalábbis a Trinity utódjánál a 2013 végén érkező Kaverihez már bejelentették, hogy FM2-be fog menni. -
martonx
veterán
Srácok!
Szeretnék egy 200X210-es galériát csináltatni a lakásba. A 3-ból kettő gyerek lazán tudna aludni fent, a majdnem 4 méteres belmagasságba meg elfér. Ki tudna egy jó asztalost ajánlani, aki foglalkozik ilyennel? Vajon mibe kerülhet egy galéria?
Köszönöm!
-
martonx
veterán
Sziasztok!
Orion LCD tv-nek tönkrement mindkét HDMI bemenete. Hol lehet ilyet cseréltetni? OldFox foglalkozik vajon ilyennel?
-
martonx
veterán
válasz
CSorBA #20398 üzenetére
neki kell kérvényeznie, neked viszont mint a lakás tulajdonosának kell írnod valami nyilatkozatot, hogy nálad lakhat hivatalosan. Vagy valami ilyesmi. Az okmányirodán adnak ilyen nyilatkozatot, ha jól rémlik (én mint életvitelszerű albérlő, már párszor jelentettem be magam más lakásába).
-
martonx
veterán
Mire nem elég egy HTPC-nél egy bővítő slot? Raid kártyát, vagy VGA kártyát úgysem ebbe a gépbe fogsz rakni. Hangkártyának meg bőven elég.
Szvsz mára semmi különbség nincs az alaplapok között, mivel egyre több minden a prociba költözik.
Brazos-ból ha vennék, akkor már a legújabb generációt mondjuk egy E2-1800-as vennék. CPU erőben nincs sok különbség egy régebbi E350-hez képest (CPU-ban 5%-kal erősebb az új), GPU-ban már inkább olyan 15-20% körül van a különbség az újabb javára.
Plusz a GPU több szolgáltatást nyújt, emellett 18W-os a fogyasztása az E350 majdnem 30W-jával szemben. -
martonx
veterán
3 gyerekem van, az asszonnyal ketten sem tudjuk maximálisan kihasználni a kapható adókedvezményt.
Ez hagyján, de mivel nincs pénzünk, albérletben lakunk.
3 gyerekkel jogosultak lennénk gázár támogatásra, ám a gázóra a főbérlő nevén van, aki bolond lenne az albérlő nevére íratni, így ezt buktuk.
Néha komolyan nem értem, hogy akkor most kiket is támogatnak? A rengeteget kereső, saját lakással rendelkező nagycsaládosokat. De vajon mennyi ilyen van? És miért panaszkodnak, hogy magyarországon nem mobil a munkaerő, mikor a támogatások egy része, teljesen illogikusan csak saját lakás esetén érvényesíthető?
Másrészt az alanyi jogon járó mindenféle segéllyel szemben (mint pl. a fent említett gázár támogatás) az adókedvezményt csak támogatni tudom, mert ez munkára, minél nagyobb fizetés elérésére, minél értékesebb munka végzésére ösztönöz. -
martonx
veterán
válasz
FoxiestFox #20152 üzenetére
win7 live: [link]
-
martonx
veterán
válasz
Attix82 #19545 üzenetére
Én biciklin leginkább a bicikliseket szidom. Döbbenet, hogy a sok kamu bicikliút mennyi ön- és közveszélyes mamikát felbátorít a biciklis közlekedésre.
Autóban meg az autósokat. Mióta minden hülyének lehet jogosítványa, valóban olyan, mintha 80%-ban csak hülyék közlekednének autóval. -
martonx
veterán
válasz
bitpork #18996 üzenetére
A héten voltam az Államkincstárnál ügyet intézni a nagyobbik gyerekkel. Kis martonx (5 éves) mindig rázsong a nyilvános vízgépekre, itt is kifelé menet elrohant inni. Bénán vette ki a legalsó poharat, így az adagolóból még kijött néhány. Megszólal erre a vízgép mellett ülő cigány asszony:
- Nem gond, az én táskámban is van már vagy húsz pohár. -
martonx
veterán
válasz
ErőVarázsló #17223 üzenetére
"server fronton már kiengyenített a verseny" - szvsz pont a szerver front az ahol úgy szedi szét intel az AMD-t, mint pitbull a nyugdíjast. Mivel ott leginkább a CPU terhelhetőség, energia hatékonyság számít. E kettőben pedig az AMD a Bulldozerrel még csak a nyomában sincs az Intelnek (kivéve egy-két specifikus területet, ahol fej-fej mellett vannak).
-
martonx
veterán
válasz
lugosi #17208 üzenetére
Azért ha nem a benchmarkok világában él az ember, hanem egy jó, olcsó, mégis általánosan használható procit (mostmár inkább APU-t) szeretne az ember, akkor lássuk be az AMD-nek igenis van keresnivalója a piacon. A mostani Llano procijaikat szaré-hugyé lehet venni, és ha nem videót tömörítesz egész nap akkor észre se veszed, hogy nem egy Intel core iakárhány fut alattad, miközben kevesebb mint félárból kijöttél. Ha meg nem 3dmark tesztet futtatsz egész nap, akkor ugyan kompromisszumokkal, de még játszani is tudsz rajtuk külön videókártya nélkül.
És a napokban jön ki a Trinity desktopra is, ami a fentebb vázolt ugyan harmatos, de simán élhető teljesítményt 20%-al megnöveli.
Hidd el az átlag user nem olyan mint mi, azt se tudja, hogy milyen proci, vga van a gépében. Benchmarkot meg soha nem is látott. Ettől függetlenül abszolút nem vitatom, hogy az Intel procik jobbak, mint az AMD procijai. -
martonx
veterán
köszi mindenkinek a telefon javaslatokat!
-
martonx
veterán
Srácok!
Nem árul valaki T-mobil-os minél olcsóbb telefont? Szüleimnek kellene, szóval a tudás kb. kimerülhet abban, hogy telefonálni lehessen vele. Ha az akkuja jó sokáig bírja, az előny.
-
martonx
veterán
sajnos nem jó. Eddig is emulátorral fejlesztettem. Sajnos az Android emulátorok a létező legtrágyábbak (IOS, WP7-hez képest legalábbis, biztosíthatlak).
Amit emulátoron tapasztalsz annak sajnos simán előfordulhat, hogy semmi köze nincs ahhoz, amit telefonon mutat az alkalmazás. Még olyat is láttam, hogy módosítottam valamin, emulátoron gyorsult, éles telefonon meg pont lassult a futás.
Őrület ami Android fronton megy, de ha egyszer ez a legelterjedtebb mobil platform, akkor erre kell fejleszteni. -
martonx
veterán
Sziasztok!
Valaki nem tudna kölcsönadni egy Android-os telefont pár órára / napra?
Sőt az is elég, ha rámásolhatok egy általam készített .apk-t, és közösen kipróbáljuk hogy fut rajta.
A lényeg, hogy Android 2.3-as legyen az oprendszere, és ne sok éves ARMv6-os 600mhz-s processzora legyen, hanem valami normálisabb 800mhz-1Ghz körüli.
Per pillanat csak régi Android 2.1-esek vannak a környékemen (abból a korból sem éppen a csúscs gépek), és teljesítmény problémáim vannak, így kíváncsi lennék, hogy egy modernebb átlag telefonon, hogy fut a programom.Köszönöm!
-
martonx
veterán
-
martonx
veterán
igen, mi is kint voltunk
tömören: a sándorfalvi strand a legjobb a környéken. Idén most voltunk kint először, és megdöbbentem, hogy milyen sokan vannak kint. Viszont mivel tavalyhoz képest kb. a duplájára bővítették a strand területét egészen kényelmesen el lehetett férni.
Másrészt a strand kimondottan a gyerekes családokat célozza meg, és a homokban a gyerekek valóban baromi jól elszórakoznak.
Aki gyerek nélkül megy, azt lehet irritálni fogja a rengeteg gyerek, meg fiatal jó csajok helyett leginkább csak anyukákat lehet nézegetni (most megpróbáltam huszonéves fejjel gondolkozni)
Viszont baromi olcsóak a büfék árai is, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek. -
martonx
veterán
ennél engem jobban zavar, amikor a f... biciklisek a sima gyalogos járdán közlekednek. Erre tökéletes példa a Tisza Lajos krt, ahol végig nincsenek kitiltva a biciklisek, mégis a 90%-uk a járdán közlekedik. Borzalmasan irritáló.
Amikor biciklivel járdára festett kerékpár úton megyek, kerülgetni kell ugyan a gyalogosokat, de közel sem olyan vészes a dolog, mint gyalogosként a járdán folyamatosan hátrafelé figyelni, hogy mikor üt el egy arra bicikliző paraszt, aki fél kimenni az autók közé, de azért szeret gyorsan menni. -
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #15527 üzenetére
Mióta pár éve átszoktam biciklire, az én autmbanis nagyon lassan gyűlnek a kilóméterek. Most 10 éves, és májusban csináltattam a 135.000-es kötelező szervízt. Ennek a 135K-nak a nagy része az autó élete első 10 évében ment bele. Az utóbbi 3 évben, összesen ha 15K-20K jöhetett össze.
-
martonx
veterán
Neki nem segítene egy jótét lélek?
-
martonx
veterán
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #15176 üzenetére
Abból kiindulva, hogy legutóbb a Bartók téren a kis cigány gyerek elvette a kisfiam biciklijét, majd amikor levettük róla, a rokonai majdnem megvertek bennünket, szerintem igenis büntetni kellene a szülőket a gyerek bűneiért.
Szép, meg jó dolog polkorrektnek lenni. Másrészt szerintem nincs polkorrekt ember, csak tapasztalatlan -
martonx
veterán
válasz
regvoltrossz #13586 üzenetére
wordpress
-
martonx
veterán
Húúú bakker milyen katasztrofális állapotban vannak a szegedi bicikliutak. Ezt a belvárosban minden nap tapasztalom, de ma volt szerencsém kibiciklizni a repülőtérhez a Kálvária sgt-n.
Ez nagyon durva. És ezekre büszke a város, meg mi vagyunk európa legbiciklibarátabb települése?
Bicikliztem ma a Kossuth sgt, rókusi krt-i körforgalomban is. Eddig csak autóval jártam arra, és úgy véltem, ha jobb nem is lett, de legalább rosszabb sem lett ott a közlekedés (pár tíz misit kidobtunk az ablakon, ezen már fel sem húzom magam).
Nos a biciklisekkel, gyalogosokkal rendesen kik....tak ezzel a körforgalommal. -
-
martonx
veterán
Két kollégával mentünk volna inni hozzád. Kénytelenek voltunk egy üveg rose-val vígasztalódni.
Nem értem a fanyalgókat, hogy nagy lenne a tömeg borfeszten. Állítom csak mi hárman ültünk kint ilyen szakadó esőben
Egyébként a kürtös kalácsossal, lángosossal szemben lévő nagy napernyős részek jelentem esőállóak. Teszteltük.
-
martonx
veterán
Milyen a borfeszt idén?
PH-soknak van akció valahol? -
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #12755 üzenetére
De én többet igértem pedig érte
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #12716 üzenetére
belvárosban dolgozok, és amikor emberünk jön szembe, nem lehet nem észrevenni.
-
martonx
veterán
Mindegy ki ez, de egy üde színfolt a szegedi díszbuzi. Múltkor láttam a dugó téren énekelni. Hihetetlen fazon.
Néha meg golyók közé vágó extra mini rövidnadrágban flangál. Mindig vissza kell tartani magam, hogy hangosan fel ne röhögjek amikor meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest